A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
NicoKoko759 #32183 Szervusz! Köszönöm szépen a segítséged! Tegnap kutakodtam én is a neten, Gazellán kívül a többit megtaláltam, tényleg jók. Itt lenne is egy kérdésem. Nem feltétlenül csak hozzád, bárkihez. Az Ural úgy gyorsul első fokozatban, mint egy F1 autó ezért szinte lehetetlen finoman indulni vele. Lehet valahol valamit állítani- cserélni a dolgaiban, hogy szép komótosan gyorsuljon, mint a valóságban? Illetve szintén a sebesség terén érdekelne, hogy váltófokozatot lehet szabályozni? Én éveken át hajtottam Uralt, ezért szeretném "realisztikusabban" hajtani a játékban. Ne legyen benne nekem 14 sebesség, meg ne menjen +120km/h-val. Szóval, ha valaki tud egy ~12kw/t teljesítményű motort hozzá és egy 5+1 fokozatú váltót, aminek a végsebessége max 85-90 km/h, azt megköszönném. :) Ja igen, és valami füstölgő mód nincs a játékhoz, ami működik is? Az Uralom így nem füstöl, pedig a valóságban.. :D
Kipróbálom a többi dolgod is, remélem hozza a sikert. :) Nagyon eszi a forgalom mód a gépet? Én egy Pentium 4 gépen tolom. :D (megjegyezném, hogy HDR és árnyék kivételével max grafikán tolom így is 1080-ban, nyilván egy mai gépnek a full grafika meg az én full grafikám ég és föld :D). Találtam BTR-t szállítót, de jelenleg nem találom egy fuvarban sem, pedig bejelöltem, hogy alkalmazza a játék, ezért jól fog jönni a katonai mód. Szóval köszönöm!