Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég az, ha a beállításoknál lejjebb veszed a képernyõfelbontást, mondjuk 1280x768-ra, és minden ugyanolyan lesz, mint régen volt. 😉

Azt az 5: képarány modot, amit Hungarykum linkelt, még én csináltam, és van újabb verziója is, bár szerintem nincs már rá szükség. Elég kimásolni belõle a def/ camera mappa tartalnát, és újracsomagolni egy .scs fájlba, akkor 5:4 képarány mellett is távolabb kerül a kamera.
Minden megoldható.

Itt vannak csak a régi kamerák, amit szerettél volna:

Kamion kamerák

Hungarykum:

Nem ezt szeretném. 1.3.1-nél amikor beállítottam a beállításokban, hogy felbontás legyen 1280*1024, akkor gyakorlatilag a felbontás 1280*768 volt játék közben és a menüben is. A fekete csíkokkal semmi bajom nem volt, nem zavart.
Most játék közben nincs csík az 1.4.1-ben, de a tükör már kilóg a képbõl, vagyis most a tényleges felbontás úgy alakul hogy a magasság 1024 lett, a szélesség meg 1707 lenne arányosan. Ezért most a tükör kilóg, a kormány nagyobb, közelebb van, a mûszerek jobban olvashatók, de a tükröt szinte folyamatosan figyeltem, a sebességet, fokozatot úgy is az útinfóról olvastam le. Ebbõl a szempontból az új patch-el visszatértünk a GTS-hez... Persze lehet hogy van akinek így jobban tetszik, de egy olyan kapcsoló nem ártott volna, mint amit megcsináltak a sebesség limiter kikapcsolásához...

A config.cfg-ben van sok minden amit lehet állítani, de a nagyobb részét nem tudom, hogy mire jó.
Tikal
a 50K által készített SCANIA-t a shop-ban lehet megvenni, nem? Valakinek ötlet, miért nem jelenik meg nálam? Más ilyen jellegû mod nincs benn...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Van 1 mód, ami eltünteti a fekete csíkokat és a kamera is jó a kamionoknál.
1.3.1-es verzióhoz lett csinálva, de jó az 1.4.1-eshez is csak a Profilválasztásnál van egy kis hibája, amit majd megpróbálok kijavítani. Ezen kívül úgy tûnik hibátlan.

Profilválasztásnál úgy lehet belépni, hogy "katt" a Folytatásra, majd a Szerkesztésre.

A mod csak 1 módon mûködik: ha az "Asztalon" lévõ ETS2 parancsikon tulajdonságát megnyitod és a "Cél" sorba beírod ezt a szöveg után: -force_mods ( - elé szóköz is kell)

Így:

"C:\Program Files\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe" -force_mods

Még annyit csinál így, hogy ami be van téve mod, azt mindet aktiválja, ha be van pipálva, ha nincs a Szerkesztés menüben.

A mod mappába pedig EZT rakd.

Misuka963
<#hehe>

Félreértés ne essék nincs Scania gépem még mert egyenlõre gyûjtök csak az elõzõ profilom szól Scaniaról.

Csak azért kérdezem mert a svéd márkákkal játszom csak.
Illetve egy kis apróság de tényleg ha megnézitek a profil szerkesztésen belül a kedvenc márkák listáját nem látható a Volvo képe.

Nektek?

Sziasztok!

Feltettem az 1.4.1-et. A monitorom normál képarányú, (1280*1024 natív felbontású) eddig ebben a felbontásban alul és felül fekete csík volt a képernyõn. De legalább láttam a kormány melletti visszapillantó tükröket, F2-vel csak a jobb oldalit kapcsoltam be (brit kabinnál természetesen fordítva). Namármost a javítás megoldotta a normál képarányú monitorok problémáját, de ezzel a tükreimet is számûzte a pixeleken túlra... Valahogy ezt nem lehet visszaállítani?
Aki Scaniaval van nekik is behúz a kézi ha elfogy a levegõ?

tomi161996
azt szeretném kérdezni milyen módokat használsz hogy elfogadja az 1.4.1-es patch?

Inkább túl van szimulálva. Mivel billentyûzettel játszok, ezért az egyszerû automata beállítást választottam. Na, így meg rendre leesik nyomás.

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Na az klassz,akkor reméljük hogy a Volvora javítják!

Nekem is elfogyott a levegõ egyszer és úgy beállt mint a huzat, se elõre se hátra amíg nem termelte fel újra. /renault magnum/

Tikal
többet sziszeg mint azelõtt 😄 kb annyi szimuláció lehet benne, mint a mario kart-ban 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ez a légfék-szimuláció mit akar jelenteni beállításokban?
Tikal
Te tényleg kihagytál minden magyar órát a suliban? 😄DD

Tikal
Na, akkor értsd már meg, hogy itt is tojik rád mindenki, és nem fogsz segítséget kapni, amíg nem viselkedsz és kommunikálsz normálisan.

ÉS kérlek, mondd hogy 87 nem a születési éved, mert kb egy 12 éves színvonalán társalogsz itt 😄D

Misuka963
De te csak a hülyeséget pofázod itt.Egy értelmes gondolatod sincs ember<#gun><#gunyos1>

Ezt az üzenetet kaptam priviben és továbbítom mindenkinek akit érdekelhet:

"Hali.

Mivel nem tudok még írni a fórumra, ezért itt próbálkozom. 1.4 alatt nem megy még a TSM , majd gondolom orvosolják.

Kicsomagolásnál pedig elég rákattintani a part1-re és a winrar összefûzi. És azt az egy scs fáljt bemásolni mod mappába."

Köszi a segítséget<#worship>
hogy ba*** ná meg akkor nálam mért nem jó ááááááááááááá <#falbav>

Nekem elfogad ,eddig vagy 20 mód van benne csak a térképet nem.
AudiQuattro
Te véletlenül nem kaposvári vagy?

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Hello mindenki !

Csak nekem nem akarja elfogadni az 1.4.1 a modokat vagy másnak sem ?? help !!!!

<#help><#rinya><#boxer><#falbav>

Semmilyen korábban készült map nem lesz jó, mert változott a map kezelés, részeket dolgoz fel a program, míg korábban az egészet. nekem sem a TSM 2.2, 3.0 sem más map nem mûködik, más tipusú modokkal még nem volt gondom, de lehet még....!
[/url][/img]
Én próbáltam a TSM 3-at és a Hunmapot , a szegedit és nem fogadja el.<#rinya>
Eddig semmi gondom nem volt az új mappokkal a Románt és az Ets 2.2-t is használtam,valaki próbálta már ezeket 1.4 alatt.Lehet ez lenne a baj?!<#conf>
oké, megértettük, de még mindig irsz 😄

"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"

SimaSuna
/ip ban, vagy suspend_user kellene, mert még ahhoz is segítséget kérne 😄
Sajnos lemaradt a "no warez" a nyitó oldalról, így aztán az ebben a témában segítséget kérõket nem érheti vád.
XxXcsabira ez nem vonatkozik, mert õ régebben terhel bennünket lelkesen warez problémákkal a korábbi kiírás ellenére. Ráadásul ha jól emlékszem a warez topik linkje is szerepelt a régebbi verzióban...
ez valamennyire jusson már el az agyatokig
tisztára mint ha analfabétáknak írkálnék... 😄
SimaSuna
segítséget max csak a warez topikban fogsz kapni.
SimaSuna
látom van baj..nem kicsi.

Itt mindenki értelmesen, szépen beszél.
Vannak a fórumnak szabályai, amit ILLIK és KÖTELEZÕ betartani.
No Warez. Van Warez topik, ott lehet nyíltan beszélni arról, hogy te letõtötted a zinternetrõl.
Verheted a mellkasodat, hogy mekkora jampi vagy.

Számos itteni fórumozó megvette áldozatos munkájából / spórolt pénzébõl.
Ahelyett, hogy várod a sültgalambot még nem fog megoldódni a problémát.

Igen, a fórum azért van, hogy segítsünk. De a Warez tabu téma..szóval fáradj másik topikba. Legyél oly kedves...

" mennyé szépen hátra, és verd le a lakatot..." 😊
haha nem szívesen 😉 ha ti így,akkor én is 😊
Oh my god!!😊)El sem hiszem.Még egyszer köszönjük😊)))).
gúnyolódjatok,nem érdekel miért nem értitek már meg? 😄 felõlem oltani is lehet az se érdekel túlságosan 😊 úgyhogy errõl ennyit.
persze kicsomi aztán be a mappába de a part1-t a part2-tõ felülírja aztán nagy fagyás a vége😮(
ez mi ez? ez milyen hozzá állás? na mindegy látom itt se lehet sok embert megkérni h segítsenek szval itt be fejeztem -.-"
SimaSuna
Értõ olvasás? 😊
1987 a születési éved? 😊
Látod annak idején csak nekem szúrtál szemet.De egyre többen vagyunk.Fáradj át az off topikba és balga kérdéseidet ott tedd fel légyszíves.Elõre is köszönöm (köszönjük)😊))
nehogy már pont te oktass engem ki,nem kértem senki véleményét úristeen már <#szomoru2>
te hallod milyen stílus? itt nem errõl van szó,én csak kértem segítséget erre mit kapok? mindenki fikázik -.-
Tikal
Errõl beszélek, hogy nem, nem azért készült, hogy warezban segítsenek neked vagy bárkinek. Ha más problémád van írj, bár elõtte néha gondolkozhatnál is....

tudtommal ez az oldal azért is készült,hogy mások segítsenek másokon is ha ilyen gond van...
Hanem, hogy minket idegesíteni tudj. Vedd már észre, hogy ez a stílus nem ide való!

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

jó nem érdekel ki mit gondol az engem hidegen hagy 😊 nem ezért írok ide 😉
Tikal
Nem lehet, hogy be van csomagolva?<#rolleyes> Elõször ki kellene tömöríteni, aztán berakni a mod mappába.

én is ezt mondom 😄
Tikal
Egyszer már szóltak, hogy ne tegyél fel kérdéseket itt warezzal, crack-kel kapcsolatban, tartsd már tiszteletben. Minden nap jössz a buta kérdéseiddel, írni nem tudsz ( nem az ékezet hiányról beszélek, az nem gond ) kicsit unalmas már.

TSM 3-mat szeretném kiprobálni le is szedtem,van Part1-2 amit a Mod mappába be is másolnék de folyton felülírná egymást.A kérdésem az hogyan kell elínídítaní ezeket a "kétrészes" modokat?
Sajnos ilyet Én még nem probáltam és a Román 2.0 is ilyen.
(1.4 van fent.)
Köszönöm szépen.