Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én próbáltam a TSM 3-at és a Hunmapot , a szegedit és nem fogadja el.<#rinya>#rinya>
"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"
XxXcsabira ez nem vonatkozik, mert õ régebben terhel bennünket lelkesen warez problémákkal a korábbi kiírás ellenére. Ráadásul ha jól emlékszem a warez topik linkje is szerepelt a régebbi verzióban...
tisztára mint ha analfabétáknak írkálnék... 😄
Itt mindenki értelmesen, szépen beszél.
Vannak a fórumnak szabályai, amit ILLIK és KÖTELEZÕ betartani.
No Warez. Van Warez topik, ott lehet nyíltan beszélni arról, hogy te letõtötted a zinternetrõl.
Verheted a mellkasodat, hogy mekkora jampi vagy.
Számos itteni fórumozó megvette áldozatos munkájából / spórolt pénzébõl.
Ahelyett, hogy várod a sültgalambot még nem fog megoldódni a problémát.
Igen, a fórum azért van, hogy segítsünk. De a Warez tabu téma..szóval fáradj másik topikba. Legyél oly kedves...
" mennyé szépen hátra, és verd le a lakatot..." 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Sajnos ilyet Én még nem probáltam és a Román 2.0 is ilyen.
(1.4 van fent.)
Köszönöm szépen.
És addig az igazság szerint nem is lehetnél itt.
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Amúgy egy kérdés:
-Lehet korábban már említették(ebben az esetben elõre is elnézést) mert a régebbi patch-ben is látható volt az az anomália hogy ha pl egy busz mögé állok mondjuk lámpáknál, akkor a mögöttem lévõ autó látható a busz hátfalán és nem az én autóm orra,ezzel hogy állnak a fejlesztõk?
[/url][/img]
<#wave>#wave>
Amúgy visszatértem az én öreg 540-es Volvo-ra és végre nem ér le az alja,egy kicsit módosítottak motorhangon,illetve a légfékhangokról csak annyit hogy rögzítõfék oldásakor is kellene lennie hangnak,illetve (tudom nincs értelme, de teszt miatt kipróbáltam) behúzott kézifék mellett ha rányomok a fékpedálra majd felengedem le kéne fújnia de ismét semmi hang.
A másik ami kicsit súlyosabb direkt elfogyasztottam a levegõt kaptam is a figyelmeztetõ jelzést de a kézifék sajna nem húzott be automatikusan pedig be kellene.Kicsit tovább megyek ha pedig feltermelem a levegõt nem hallani a légszárítópatron regenerálásából eredõ lefújást sem.
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"
És az is kicsit érdekes,hogy a sofõrünk egyfolytában kuplungol.Leállítom a motort berakom sebességbe és gurulok.<#levele>#levele>
Az oké lett,hogy nem fékez be a kamion amikor leállítom a gépet,de dombon felfelé se nagyon akar,legalább gurul vissza.
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
arról nem az SCS tehet hogy az év kamionjának ilyen mûszerfala van.. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

szerintem a kidolgozottsága is jó lett
"Nulla tenaci invia est via"
Külsõleg nagyon kivan dolgozva az új Iveco, de belsõleg illetve a mûszerfala nem sikeredett túl jóra 😞
A rögzített hangja sem került be 😞
Egyénre szabható rendszámtábla sem került be de ezen kívül tényleg ütõs lett az update 😊
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8