banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Bohusek
    Had világosítsalak fel korlátolt fórumtársam:
    1. Mind az, hogy sok és hogy rizsa, ait teszek, csak nézőpont kérdése. Téged, úgy tűnik, speciel zavar, de másoknak esetleg érdekes informácókkal szolgálhat, esetleg elősegíti egy döntésében, akármiben.
    2. az, hogy mitől hülye, azt valószínüleg te sem igazán tudod megmagyarázni, ugyanis ahogy valakik képekkel fejezik ki tetszésüket a játékban kifejlesztett kamionjáról, a szép tájról, stb. úgy valaki egy leírásban teszi meg ezt.
    3. Tehát ezeket nem látva, csak saját magadból kiindulva inkább korlátolt, buta és másokat bántó megjegyzést, tahó beszólást teszel, semmint, hogy egyszerűen tovább lapozol és nézegeted a színes képeket.

Megjegyzem, ha vissza akarok görgetni egy korábbi megjegyzéshez, nyilván a fórumtársak által megosztott képeiken keresztül kell megtegyem. És tettem én akár egy szót is az esetleges kényelmetlenség miatt? Nem, hanem magamban elismeréssel néztem a kamionjuk kialakítását, fényezését, a tájat és a beállítást, ahogy megörökítették kedvenceiket.

Javaslom, ha fórumokon, társaságban, bárhol megfordulsz, próbáld kicsit a szociális érzékeidet, a türelmedet és alkalmazkodóképességedet kicsit előtérbe helyezni. Megéri. Ha moderátor vagy, jobb, ha most kitiltasz, ilyen ember által kezelt fórumban részt venni nem akarok.

És ha idáig volt türelmed és ráadásul el is tudtad végig olvasni - bocs, hogy képet nem tedtem be lazításként - akkor