52658
-
zorba3333 #31534 Többször le lett írva, hogy a fórumra NE nagyméretű .png kiterjesztésű fájlok kerüljenek feltöltésre, mert a fórummotor csak kínlódik vele, és nehezen tölti be, ráadásul a mobilnettel rendelkező fórumtársaktól is feleslegesen rabolod az adatforgalmat!
Neked is lett szólva érte már nem is egyszer!
Miért nem lehet egy kicsit odafigyelni, mielőtt feltöltöd a képet? -
peti178 #31533 -
#31531 Szerintem a a Magyar-Osztrák határ se élethű (igazából sokkal nagyobb mint két zászló meg pár ház). De az M1-esen haladva felfedeztem a Turul-madarat. Ez jó pont. -
fagy53 #31530 Ha beutazták volna, akkor is csak ilyen lenne, mert ez az olcsóbb, egyszerűbb megoldás és ráadásul nem egyedi, mert Európa szerte így készült a program. Sablonokból áll bizonyos helyi jellegzetességekkel fűszerezve.... Nem velünk packáznak, legfeljebb semmibe vesznek, most legalább befoghatjuk a pofánk a két város elég legyen hozzá!
Különben is ha jellegzetesen magyar utakat, épületeket és egyáltalán helyszíneket akarsz látni, használd frank007 magyar mapját, igaz csak béta, de az ilyen vágyakat tökéletesen kielégíti.. -
Mandoki72 #31529 Hali kamionmániások.
Felrakattam már a félpótra, az M730 Bridgestone tappancsokat
-
#31528 a VIP-es 200 Kbyte is nevetségesen kicsi, főleg hogy fraps 210-260as képeket ment.. :D -
Bohusek #31527 És hiába a szenvedésem, hogy az előírt méretre kicsinyítsem, nem látszik semmi. Akkor mi a szösznek enged feltenni képet VIP tagság nélkülieknek, ha lófüttyöt sem ér? Én ezt nem értem.
Ja, a képek Debrecenben készültek. Eddig nem igazán ismertem fel magyar jellegzetességet, azon kívül, hogy egy táblára ki volt írva, hogy BÉCS. Húha. Viszont ahogy az M3-on haladtam, én az utópisztikus jövőben jártam. Dagadtra hízott termőföldek és szélerőmű-erdők. És mintha az M0 sem úgy van, ahogy kéne, legalábbis furcsa valahogy, csak még nem jöttem rá. Elképzelhető, hogy be sem utazták a programozók a helyszíneket és egy két jellegzetességet lefényképezve tértek volna vissza a tervezéshez? vagy ez is utópisztikus elképzelés, mint a program szerinti Mo.?
Érdekes... -
Bohusek #31525 Üdv, visszatérnék az előbb általam felvetett problémára, hátha vizuálisan jobban jönnek az esetleges ötletek. Íme...
-
mzsolti21 #31524 620 lóval menne is :) -
#31523 az a tábla azt jelzi, hogy ebben a kereszteződésben a burnout szabad :) -
mzsolti21 #31522 Sziasztok. Nem tudjátok hogy hol lehet angol nyelven írni a TSM map készítőinek a térképpel kapcsolatos hibákkal?
pölö érdekes ez a körforgalom Görögországban
-
AXmen #31521 RED2, Photoshop -
Bohusek #31520 Üdv mindenki,
Ma felkerült a gépemre az 1.5.x verzió és a Going East DLC. Még nem jutottam el Mo-ra, de épp leszállítottam
egy rakományt Brno-ba, szóval a következő fuvar már Budapest vagy Debrecen lesz. Kíváncsi vagyok.
Viszont tapasztaltam egy érdekes jelenséget, amit eddig nem. A jobb ablaktörlő lapát kívülről nézve teljesen normális mind álló, mind mozgó helyzetben, belül viszont csak a fém csonkja van meg, a gumi rész hiányzik - illetve a fémcsonk vége egy vékony szállal össze van kötve az ablak aljához, de ez mindegy. A pobléma, hogy nem töröl, ami esőben zavaró. Valaki találkozott már ilyennel? Ja, Volvóm van, nem Majestic, amelynél volt valami ablaktörlő probléma egy korábbi verziónál. Ha tud valaki, kérem segítsen. Kösz.
Megjegyzés: Nem tudom, hogy a Going East verziófrissítése során miért jó, hogy a műszerfalon a zöld irányjelző és a kék reflektor visszajelző lámpa - és ikon - mind piros négyzet lett. Mondjuk ez nem érdekes igazán. Meg lehet szokni.
Jó Utat! -
gyury1983 #31519 A telepítő volt Angol. A játék magyar. -
#31518 aha, szóval warez -
#31516 Kár, pedig jó kis cucc volt :D -
#31515 melyik játékverzió ? -
gyury1983 #31514 Helló.
Érdeklődnék,hogy angol nyelvű a játékom és sajnos nincs benne magyar nyelv, hogyan tudnám magyarósítani? -
#31513 már nekem sincs meg :D -
#31512 A szabi féle valódi módot fizikai mód nélkül valaki betudja linkelni ?
Előre is köszi! -
#31511 -
Gázfröccs #31510 Sziasztok! Pár kép tőlem is! -
Hungarykum #31509 A színjavítás PS vagy Mod?
Ha mod, akkor a nevét megadod? -
#31508 -
SirCaesar #31507 Ja és a belső :)
-
SirCaesar #31506
-
AXmen #31505 -
-
SirCaesar #31503 Milyen interiort? Semmilyen másik mod nincs aktiválva csak a TSM. -
siplace2 #31502 Keress hozzá valamilyen interiort,nekem müködik.És a többi logó modot ne hagyd bent! -
SirCaesar #31501 Letöltöttem a TSM 4x mappot és direkt új profilnál aktiváltam, hogy modokal ne keljen szórakoznom, de hiába aktiváltam, nem dob ki a játék, de megnézem a mappot és nincs több város meg ország :/ Ötletek? -
#31500 -
koj #31499 Sziasztok! Van olyan mod ami kicsit javítja az FPS-t, meg a grafikát? Nekem Phenom II X4, 4 GB RAM, és ATI HD 5670-em van és közepesen is eléggé akad. -
peta19901010 #31498 Üdvözlök mindenkit.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy Frank mapjának mikori a legújabb verziója, mert nekem egy július végi verzió van és nem tudom, hogy az-e a legújabb verzió. Ha nem az a lgújabb verzió tudnátok a legfrissebbhez egy letöltö linket adni?
Segítségeteket és válaaszotokat előre is köszönöm. -
ikarus44 #31497 Sziasztok!
Van egy hatalmas problémám.
letöltöttem az 1.5.1-es verziót, de a kamionomat folyton milka lilára átszínezi. van aki tud segíteni, mert nem igen szeretnék az 1.3-ra visszatérni. -
#31496 örülök neki,hogy segíthettem SZÍVESEN máskor is -
kisfüsi #31495 Végre találtam jó hűtős és ponyvás pótkocsit :) -
SirCaesar #31494 Én most próbáltam ki frank mapját egy új profilon, és szeretnék gratulálni neki mert szép és igényes munka, nekem nagyon tetszik. Csak olyan kérdésem lenne, hogy ugye új profilnál előről kell kezdeni mindent, de valahogy lakott területen a kamionnal nem tudok 50-nél többel menni, de lakott területen kívűl meg jóval gyorsabban is. Ez az 50-es korált addíg van míg nem lesz saját kamionom, vagy utánna se fogok tudni többel menni? -
#31493 576k fehérváron már tegnap megkapta! -
jocking #31492 Thx, ez tényleg működik, de sajna ez sem tökéletes, mert az alap belsőnek is a piros bőrözött kormány van berakva.