Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Bocsi a lájtos offért, de ezt keresném :
http://ets2.lt/en/scania-v8-tuning-mod-v-2-0/
Nem jó valamiért a letöltési link, akinek meg van kérem küldje már el..
cb - Balaka \"Watch me, show your god\" ★Scania★
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
[/url][/img]
[/url][/img]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Google-ba beírod, hogy "overweight trailer without cargo ets2 mod" és kiad elég sok modot, én sajnos már nem tudom pontosan melyik oldalról töltöttem le, így ennél pontosabbat nem tudok mondani.
Ez a mod a targoncás trailert cseréli le erre az "üres szállítmányra", a fuvaroknál a képe ugyanúgy a targoncás fuvaré lesz, de igazából magában a játékban, amikor már mész a trailerért, akkor üres lesz, a képét nem tudom miért nem cserélték le, de ez legyen a legnagyobb gondunk. 😊
Na kerestem egy képet gyorsan, itt a fehér kamion trailere az, amit kicserél az üresre.
Nézd meg!
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
+ az aszfaltba beepitett macskaszem is van.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
vagy hogy koszosodjon a kamion?
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Amúgy egy kis tubus paszta az 500ft körül van,és évekig elég lehet mert csak egy pöttyöt kell nyomni a proci és a procihûtõd közé,és sokkal jobban fogja vezetni a hõt azis.. mellesleg, a fektetett gép az alapból halott dolog.. egy normális gép, tudjon állni,és az alkatrészek ne mozogjanak benne különben dõl a tudomány.. a venti fordulat meg nyugodtan mehet 100%-ra.. de itt már nem ez a te bajod.. inkább cserélj videókártyát..
Az a problémám hogy nem tudom hogy kell képet felrakni a fórumba !! <#help>#help>
[url=
Lyonból-Osnabrückbe
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
Ha igen annak köszönöm.
http://i1108.photobucket.com/albums/h411/PatrikHUN87/ets2_00001_zpsbe9dc7ff.png" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

Véletlenül valakinek nincsen, olyan pót amit nem használ, és megtudna osztani. Pl. Németh Eurotrans, Gartner KG, Fazekas Insped., LERTON TRANS, stb.
elõre is köszi
Köszönöm szépen elõre is!
Csak mert elõször nem kaptam választ...
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Új játékot kezdtem, RED-del, TruckShop v8-al, TSM map és Trailer Pack nélkül. E két utóbbi mod nagyon szépen ment, amíg fel nem tettem a 2.2.1-es fixet, azóta hiába RegCleaner-eztem, hiába tettem újra a játékot, hiába írtam be az "mm_pool_size" memória növelést, egyszerûen kifagy.Szóval most mellõzöm a TSM-et és most ezzel nyomom <#nevetes1>#nevetes1>
Igazi nehézgép vontató ezer lámpával és villogóval, NYAAMMMMMM <#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Scania , John Deere FAN !!!

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee