A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Bohusek #31577 Nos, további tapasztalatok az új kiterjesztett tékép beutazása során. Rómából Taza-ba, Afrikába haladva, még csak Bologna felé az autóm vezetés közben bugyi-rózsaszínre váltott. Majd idővel a többi három kamionom is szépan sorban. Rengeteg utánajárás és próbálgatás során kijött, hogy ez egy "bug" és így rákeresve a mindenki barátjával (pink bug) egy youtub-os megosztásban lévő linkek között leltem rá a megoldásra. Azóta ez nem jött elő. Más hibára még nem leltem.
A sivatag tetszik, a házak eléggé natívak, a miliő rendben van és a vezetők is eléggé sajátságosak (előznek velem szemben, nem engednek ki, stb.) Ebben a térkép mod-ban már nem olyan steril a környezet, nem minden tidy. Vannak megdőlt táblák, karambolozott autók a padkán kívül, városokban félig az úton, félig a járdán parkoló autók, homokfújta burkolatok, több pályamunkák - és egyszer mintha egy flaskát a szája előtt tartó gyalogost is láttam volna, de éjszaka volt és épp csak a szemem sarkából figyeltem fel egy pillanatra, de a testtartása az embernek olyasmi volt. Valamint észleltem, hogy újonnan kialakított szakaszon, fizetőkapunál lévő pihenőben igencsak pontosan kell beállni, hogy felugorjon a pihenésre invitáló ablak. Ez nem gond, de mivel valamelyik vezetőtársunk említette az unalmasságot, talán némi gyógyír a panaszra, hogy szőrözni kell a beállással.
Már nem mod, de ami ez első és ebben a részben is tetten érhető, hogy az autópálya leágazásoknál a molinón lévő tábla két lefelé mutató nyillal mutatja az egyenes irányt és ennek ellenére olykor csak egy vezet tovább. Ez meg szokott tréfálni, főleg, ha jönnek hátulról.