A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
fagy53 #31538 Abban igazad van, hogy az alapjáték egy idő után uncsi, ezért 20-30-as szint környékén új profillal kezdek. kibővítva pl az AWIBmappal mindjárt scaniásabb lesz!
A GPS állandó használata valóban unalmas és a kihívást csak a térkép ismerete meg az útjelző táblák böngészése jelenti, de egyrészt kikapcsolható a GPS, másrészt csak kiegészítésként kell használni, hogy a letéréseket ne téveszd el. A fuvar megkezdése előtt a térképen bemagolod az útvonalat és a továbbiakban a táblák irányítanak, a GPS meg majd alkalmazkodik.
Nem kell folyton az autópályán döngetni, én csak nagyon sietős fuvarnál igyekszem ott menni, az országútak érdekesebbek, odafigyelősebbek.
Én nem vagyok híve a nagyvárosoknak egy ekkora döggel, a valóságban is a derok a város széleken vannak. A baj ott van, hogy kevés az eredeti mapban az egyediség, mindenból van pár darab: kút, lerakó, stb és ezeket variálják, hát elég hamar unalmassá válik.
Megint csak frank007 mapját kell ellenpéldaként felhozni, ilyenkor látszik mennyire félkész munkát tettek le az asztalra a csehek egy éve!