Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://i1108.photobucket.com/albums/h411/PatrikHUN87/ets2_00001_zpsbe9dc7ff.png" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />

Véletlenül valakinek nincsen, olyan pót amit nem használ, és megtudna osztani. Pl. Németh Eurotrans, Gartner KG, Fazekas Insped., LERTON TRANS, stb.
elõre is köszi
Köszönöm szépen elõre is!
Csak mert elõször nem kaptam választ...
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Új játékot kezdtem, RED-del, TruckShop v8-al, TSM map és Trailer Pack nélkül. E két utóbbi mod nagyon szépen ment, amíg fel nem tettem a 2.2.1-es fixet, azóta hiába RegCleaner-eztem, hiába tettem újra a játékot, hiába írtam be az "mm_pool_size" memória növelést, egyszerûen kifagy.Szóval most mellõzöm a TSM-et és most ezzel nyomom <#nevetes1>#nevetes1>
Igazi nehézgép vontató ezer lámpával és villogóval, NYAAMMMMMM <#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Scania , John Deere FAN !!!

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
keresõvel
kisszzz dágászágom <#wave>#wave>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Nulla tenaci invia est via"

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Valaki tudna dafhoz olyan hungarocaionos skint csinálni mint a scaniahoz?
Ilyesmire gondolok:
http://mesa.extra.hu/images/stories/cars/ets2/hun-scania/ets2_00051.jpg
Az elsõ kamion fehér fényt vetít az útra, a mögötte jövõ a vajo féle sárgát, én megbarátkoztam vele a lényeg, hogy az enyémmel lássak is ne csak sárguljon...
nincs másik ilyen RED ??
ha azt berakod és felül írod a redet evvel akkor nem lesz külömbség(elviekbe)
<#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused><#rinya>#rinya><#conf>#conf>
sima MP3 is elég!!!!
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Valamelyik mod-om elkezdett büntetni a headligh használatáért, lehet ez az alapban is benne van, de nem emlékszem, érteni meg végkép nem értem miért büntet a lámpa használatért 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''