52658
-
#31491 Szerintem meg ezt nevezik a changelogban "Polished automatic gearbox logic"-nak, vagyis csiszoltak az automata váltó működésén valamit. Én is észrevettem a jelenséget (Real automaticon játszom). motorfék használata után. -
#31490 De lehet, ugyanis én is egy bevásárló központon belül egy 576-ban vettem ma reggel készpénzért. És ugyanúgy meg van a polcokon a teljes verzió a DLC- vel együtt, vagy csak a dlc külön. -
#31489 Ezzel én is kínlódtam eleget:-)
A megoldás a következő, nem elég letölteni a TSM 4 1.01 et vagy mit, hanem kellenek az előzmények is. Ami a TSM 4x névre hallgat. Tehát szedd le a TSM 4x-et majd a Tsem 4 1.01 et. Rakd először be a 4x-et majd a 1.01-el írd felül. Aktiváld és már is készen vagy.
Szabi!!
Az avib map, szerinted menni fog tsm 4-el együtt? -
siplace2 #31488 jocking:Nekem ez müködik 1. 5.2 patc-el és a DLC-vel is,próbáld ki:) http://sharemods.com/yhf4e6y3ckpq/truck__real_emblem_trucks.zip.html -
ToMM23 #31487 Én a "Project Realism" ot használom apróbb toldásokkal, ez magába foglalja a fizikát is. Teljesen jó az uj updattel is. -
fagy53 #31486 Közben kiderítettem, hogy a beragadó gázpedált egy mod: zzz_realistic physics 1.9.1 okozza, ez nem teljesen működik együtt az új patch-csel... -
ToMM23 #31485 Gázpedállal sosem volt gondom, Nálam meg azon hang hiánya az egyedi hiba :) -
fagy53 #31484 Hallatszik...viszont gyakran beragad a gázpedál, ami váltásra vagy esetenként fékezésre visszaáll, lehet, hogy ez egyedi hiba, de az 1.52 óta vettem észre. -
ToMM23 #31483 Sziasztok ! Az lehetséges, hogy a legújabb 1.5.2.1-es updattel jobban fut az ETS2? Kicsit több FPS és gyorsabbnak érzem a betöltést is.
Ja igen, másnak is eltűnt a zaj az út szélén levő csíkról ami felébreszt ha elalszik az ember ? Be van kapcsolva mégsem hallatszik.. . -
kisfüsi #31482 Volt ma termény illetve bála behordás is :) -
#31481 nincs kártyám -
jocking #31480 Tud valaki olyan mercedes logo modról, ami működik az új patch-el? Amit eddig használtam, az most szétcseszi a belteret. -
#31479 Ahha értem akkor tehetem a tsm mellé..köszönöm a gyors választ. -
#31478 az alap térképre rak nehezítéseket, hogy izgalmasabb legyen az alap térkép, főleg a beállók lesznek nagyon szükek, de az utakon is van pár meglepetés :D -
#31477 Sziasztok valaki elmondaná,hogy mi ez az Awib map? kb egy hete nem olvastam fórumot ma kapcsolodtam vissza és csak olvasom itt a hozászolásokat .Ez egy külön map vagy hozzá kell tenni a tsm-hez?
köszi a válaszokat.. -
milos620 #31476 Szép estét!
Én nekem a legrégebbi játékom amivel kezdtem a kamionszimulátorozást az a Hard Truck volt.Hát annak idején úgy örültem neki hogy nem bírtam egy helyben ülni :)
Nos nem tudom hogy az is az scs software játék volt mert már nem emlékszem,de ha arra az időkre visszagondolok,vagy csak arra hogy az ets milyen volt és milyen lett az ets2...megérte az árát.Én is warezzal kezdtem mikor kijött a játék az off topikban van is hsz-em nem is kevés de amint volt pénzem megvettem.6000ft volt és igaz nem vagyok nagy pc játékos nem ismerem annyira a konkurenciákat nem játszottam annyi pc játékkal sem, de láttam már olyan árakat, hogy ennek a 2-3x-se volt.
Emlékszem még hogy az ets-ben a Scania swift néven volt ha emlékezetem nem csal :) Szépen felfejlődött a jázék nem csak a nevekkel hanem a fizikával,grafikával stb.Szóval tényleg jó játékot készített az scs. -
#31475 idővel majd ott is lesz, de ha tudsz kártyával fizetni és nem kell a tok neked.. akkor gyorsabb és olcsóbb neten megvenni :) -
#31474 azt szeretném kérdezni hogy bevásárlóközpontokban nem lehet megvenni a kieget? -
peti178 #31473 Így van le a kalappal az SCS előtt. -
#31472 Pontosan támogatni kell őket mert még elkezdték az ETS 1-el és már az is nagy szám volt.
Szerintem meg már az az érzés is hogy te lemész egészen Debrecenig már az is egész korrekt,szóval gratulálok az SCS-nek -
peti178 #31471 Én is támogatom őket, akinek meg nem éri meg megvenni az ne vegye, aki szereti az meg úgyis megveszi és megbecsüli őket a munkájukért nem sok amit beleraktak várost de ez is rengeteg idő volt nekik is, de a kicsi dolgokat is becsülni kell. Akinek nem inge ne vegye magára amit írtam. -
AXmen #31470 -
#31469 a két zip filét kell bemásolnod -
kisfüsi #31468 Telephelyen :) -
SirCaesar #31467 Én letöltöttem Frank mapját de sehol nem találok benne scs fájlt :O Avib map simán fut az 1.4.12-es verziómnál de a TSM map4 amit Resta Carról szedtem le nem működik és még akkor se, ha egy mod sincs aktiválva :/ -
#31466 nézd meg nem -e hiányzik 1 mat file,ha igen akkor azt pótolnod kell -
zorba3333 #31465 Ok, én ezt értem, de a kérdező arra volt kíváncsi, hogy Frank térképe, és a TSM 4 működik-e 1.5.2 alatt.
Erre írtam, hogy nálam igen, működnek, de én minden térképhez külön mod mappát alkalmazok az esetleges összeakadások, illetve fagyások elkerülése végett.
Nem került szóba a DLC, de legalább így már ezt is tudom, hogy az újonnan megjelent kiegészítővel a fent említett térképek összeakadnak :)
Talán egy külön mod mappa itt is segíthet.... :)
-
#31464 nem az 1.5.2-vel akadnak össze, hanem a dlc-vel :) -
zorba3333 #31463 Nálam mindkettő működik 1.5.2 alatt, bár én minden térképhez külön mod mappát használok, így elkerülöm az összeakadásokat, és a fagyásokat.
Az Awib map is tökéletesen fut 1.5.2 alatt, úgy, hogy fent van mellette Frank térképe, illetve a TSM 4.
A játékom eredeti dobozos kiadás, az online elérhető Steam-es verzióról nem tudok nyilatkozni.
-
#31462 üdv! :)
Nem tudjátok hogy belül miért rózsaszín az "A" oszlop? átfestem akkor jó de csak pár percig -
#31461 Pl:A fülke belsők alacsony fülkénél alacsony kabin,hi way a forgalomban is van,uj mini és egy pözso boxer. -
14zoltán #31460 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az 1.5.2-es patch-ben milyen újítások vannak? -
Pelsodriver #31459 Érdeklődnék, hogy az új frissítés kompatibilis Frank mappájával és a TSM Map 4-gyel? -
#31458 Te se leszel kamionos -
#31457 Nekem ez a stílus nem jön be, de attól függetlenül igényes munka. Gratulálok -
highdanger #31456 -
SirCaesar #31455 Új gépem :)
-
#31454 Én egyszerűen nem értelek.Senki nem kötelez arra,hogy megvegyed ezt a DLC ét. Neked nem jön be ezért meg azért.Ezt egy komentből én leszűrtem.Te a TSM mapot favorizálod azért,mert azt ingyen a te rendelkezésedre is bocsájtották a készítők,amibe azért valljuk be őszintén azért van elég hiba.(Minden tiszteletem Yusufnak)Ahogy elnézem te inkább nem fizetsz a közértbe mert nem teszik a kenyér színe,inkább választod azt amelyiket ingyen és bérmentve oda adják a kezedbe akár hogy is néz ki.Arról ne is beszélek,hogy ez nem kívánság műsor. Kíváncsi lennék te mit csinálnál az ő helyzetükbe.Igazad van a multiba(de ha jól tudom oda kell egy szerver is ami szerény számításom szerint minimum 10000 gépet elbír).Arról nem beszélek,hogy a mai viszonylatba 9.95 euro(3000 Ft) gombok. -
szép -
Axtros #31452 Én is anno megvettem a program, amikor még 5999 HUF volt, én sem akarom, hogy tönkre menjenek, én is szeretem a játékot, de ez a DLC ilyen formában, ennyi tartalommal, pénzért nem éri meg.
Mondjuk arról most vitatkozhatnánk, hogy ha - esetleg - eltűnnének a színről, akkor más nem venne-e át a helyüket, akik esetleg más perspektívából, más üzleti modellel és technikai felépítéssel talán jobbat alkotnának. Mert azért lássuk be, önmagában ez a program sem több egy egyszerű autószimulátornál, ahol azért már nem egy ördöngösség megvalósítani olyan triviális modulokat, mint például multiplayer legalább LAN-ban. Ez egy mai programtól elvárható. Ha pedig azt nézzük, hogy a játék már majdnem egy éve a piacon van, és ma már tudjuk, hogy ez idő alatt mennyi és milyen javítások / kiegészítők jelentek meg hozzá, akkor feltehetjük a kérdést, hogy esetleg nem-e jártak volna jobban a fejlesztők, ha mindezeket félretéve most egy olyan DLC-t adtak volna ki, amelyben benne lenne - mondjuk a multiplayer mód, amitl amúgy is sokan szeretnék. Szerintem pénzügyileg is jobban jártak volna vele, egy év pedig bőven elég lett volna ennek kidolgozására és megvalósítására. Azért a módért talán még többet is el lehetett volna kérni, és hidd el, ismerve a játékosok kívánságait és a rajongó tábor nagyságát, azt a magasabb összeget is megadták volna érte, mindenféle ellenségeskedés nélkül.