Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
keresõvel
kisszzz dágászágom <#wave>#wave>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Nulla tenaci invia est via"

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Valaki tudna dafhoz olyan hungarocaionos skint csinálni mint a scaniahoz?
Ilyesmire gondolok:
http://mesa.extra.hu/images/stories/cars/ets2/hun-scania/ets2_00051.jpg
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Az elsõ kamion fehér fényt vetít az útra, a mögötte jövõ a vajo féle sárgát, én megbarátkoztam vele a lényeg, hogy az enyémmel lássak is ne csak sárguljon...
nincs másik ilyen RED ??
ha azt berakod és felül írod a redet evvel akkor nem lesz külömbség(elviekbe)
<#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused><#rinya>#rinya><#conf>#conf>
sima MP3 is elég!!!!
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Valamelyik mod-om elkezdett büntetni a headligh használatáért, lehet ez az alapban is benne van, de nem emlékszem, érteni meg végkép nem értem miért büntet a lámpa használatért 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy leszedtem a TSM 2.2 maphoz való Trailer packot és láttam benne, hogy az utakon mennek benne Peterbiltek, és az volna a kérdésem, hogy azt melyik kereskedõnél lehet megvennem ha lehet?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Az a problémám a játékkal, hogy vittem egy fuvart Angolba és vissza már sehonnan, semmilyen fuvart nem ad.
Egyszer sikerült egy gyors, de az is csak véletlen.Modok nem okozhatják a problémát, mert ha kiveszem az összeset akkor se ad.
Ha tud vki vmilyen megoldást írjon!
peterbilt 387-be keresek1000hp,-vagy annál nagyobb motort, vki, tudna segíteni benne! köccike
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy leszedtem a TSM maphoz való Trailer packot és láttam benne, hogy lehet venni benne Peetet, és az volna a kérdésem, hogy azt melyik kereskedõnél tehetem meg?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|