banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • NIBI
    Hát nálam továbbra is a SCANIA Truck Driving Simulator az etalon. A kihívások egyrészt mindent visznek, és az ETS2-ben is város alatt nem két utcát gondoltam hogy lesz, hanem egy konkrét város mint a Scania-ban! A nehéz, ötletes, trükkös beállókról nem is beszélve. :P
    Nekem túl uncsi hogy felmegyek az autópályára ledörgetem ott a táv 95%-át ami hótt uncsi :S, majd beérek egy pöpp faluba azt még lazán, könnyedén le is rakom a cuccot. :S Ez nem kihívás és uncsi is. Ráadásul az alap MAP nem is túl változatos... Szóval nekem ez kevéske. Elhiszem/elismerem hogy sokat fejlődtek, de azt nem értem hogy a nagy városból miért csináltak kis falucskákat... Inkább lenne fele ennyi helyszín de azok konkrét nagy városokból álljanak.
    Ráadásul a Scania-ban az is jó, hogy nincs GPS és gondolkodni kell hogy merre menjek. Igaz akkora távokat nem is kell megtenni mint az ETS-ben ahol azért GPS nélkül igen nehézkes lenne, de valahogy kombinálni kéne a két verziót. Tudom hogy manapság nincs autó GPS nélkül de így egy csöppet sem dolgozik az agyam menet közben, pedig ez is fontos része a vezetésnek!
    Röviden ennyi. :) Nem vitát akarok ezzel indítani csak egyetérteni azokkal akik nem falukat akarnak... :)