banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Bohusek
    Üdv mindenki,

Ma felkerült a gépemre az 1.5.x verzió és a Going East DLC. Még nem jutottam el Mo-ra, de épp leszállítottam
    egy rakományt Brno-ba, szóval a következő fuvar már Budapest vagy Debrecen lesz. Kíváncsi vagyok.

Viszont tapasztaltam egy érdekes jelenséget, amit eddig nem. A jobb ablaktörlő lapát kívülről nézve teljesen normális mind álló, mind mozgó helyzetben, belül viszont csak a fém csonkja van meg, a gumi rész hiányzik - illetve a fémcsonk vége egy vékony szállal össze van kötve az ablak aljához, de ez mindegy. A pobléma, hogy nem töröl, ami esőben zavaró. Valaki találkozott már ilyennel? Ja, Volvóm van, nem Majestic, amelynél volt valami ablaktörlő probléma egy korábbi verziónál. Ha tud valaki, kérem segítsen. Kösz.

Megjegyzés: Nem tudom, hogy a Going East verziófrissítése során miért jó, hogy a műszerfalon a zöld irányjelző és a kék reflektor visszajelző lámpa - és ikon - mind piros négyzet lett. Mondjuk ez nem érdekes igazán. Meg lehet szokni.

Jó Utat!