52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gomze
    Bárki bármit is mondjon, én azért támogatom őket, mert szeretném hogy fent maradjon ez a remek kis csapat a játékaikkal eggyütt, mert én ezeket a játékokat szeretem.

• I73770K
    Én teljesen egyetértek azzal amit mondasz!
  • Axtros
    Ahhoz, hogy valakit támogassunk neki is adnia kellene valamit. Tudom, hogy kis cégről van szó, de ha pénzt akarnak, akkor ne 10-12 darab sablon várossal rukkoljanak elő. Addig pedig amíg van fantázia, ötlet és lehetőség egy programba, ráadásul olyanba, amely sikeres volt, addig nem kell egy újabba belefogni.
    Én megértem, hogy eddig az eladott alapjátékból éltek a fejlesztők, de amikor látják, hogy a modderek milyen minőségi és mennyiségi kiegészítőket készítettek eddig a játékhoz - ráadásul ingyen - akkor ők ne kérjenek pénzt egy olyan DLC-ért, amely gyakorlatilag semmi pluszt nem ad a programhoz.
    Ha majd olyan DLC-t tesznek le az asztalra, amely legalább megközelíti a TSM map felépítését, és esetleg további tartalmakat építenek be a kiadásba (például esetünkben újabb típusokat), akkor kérjenek érte - akár többet is - pénzt.
    Ez a Going East DLC nem ér meg még 3000 HUF-ot sem. Ennyi tartalmat más fejlesztők / kiadók ingyenesen bocsájtják ki, és sokszor nem is DLC formájában, hanem egyszerű patch-ként.
  • Luspy
    Senki nem kéri tőled h vedd meg. Neked nem éri meg, hát jó.
  • vajo
  • I73770K
    Kedves Vajo!

Én a megjelenés napján vettem meg a játékot ami 6.000Ft volt! Én ezzel támogattam is őket!
    Én csak azt mondom,hogy ez a pár darab 3 utcás város nem éri meg azt a pénzt amit elkérnek érte,plána,hogy vannak ennél hangulatosabb mapok is!
    Ha a multiplayert fejlesztenék ki (ami 2013 szerintem eléggé megoldható) akkor én lennék az első aki támogatnám őket!
    Azt, hogy a TSM mapba bele fognak kerülni az utak nem warezként írtam pusztán tényként! Hiszen a DLC-vel gondolom nem működik a map és kiszedni se fogják őket,hogy aki megvette ne használhassa,így elég valószinű,hogy benne lessz.
  • botto0604
    http://www.modsaholic.com/forums/index.php/files/file/265-promods-scandinavia-edition/
  • edem55
    Ugye a gold edition ezt tartalmazza: alap játék+dlc?
  • kristóf497
    Honnan szedjem le?
  • botto0604
    Skandináv mappal műkösik a DLC.
  • Luspy
    Litvánia.

• kristóf497
    a 1.5.2 patch van felrakva
  • Stig95
    Vagy nincs feltelepítve az utolsó patch vagy tört a játék.
  • kristóf497
    Nekem nem müködik a dlc
  • Hungarykum
    Nekem a rádiók is be vannak téve, de azokkal nincs baj.
    Csak az mp3 nem akar menni. Átkonvertálom .ogg-be és hátha jó lesz.
  • Szabi #31436
    nálam ki van kapcsolva minden zene a játékban, rádiót hallgatok mindig külső lejátszóban :D
  • Hungarykum
    Nektek lejátssza a 1.5.2 frissítéssel az mp3 számokat?
    Nekem 1db-ot sem akar.
    Konzolba azt írja, hogy nem tudja betölteni.
  • Szabi #31434
    és utána telepítve is csak 40 mega a dlc-s fájl :D
  • botto0604
    Hello.
    Leszedtem a DLC-t és azt kell hogy mondjam hogy megéri az árát! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Csak 30 MB a mérete legalábbis nekem ennyi volt.
  • Ördögpalanta62
    madártávlatból a Budai vár a Mátyás Temlommal ,és a Rendőrpalota.
  • Debilon
    nem ez a gond, írnád oda
  • SirCaesar
    Sziasztok! Egy olyan kédésem lenne, hogy a TSM map és az AVIB map üti egymást? :O
  • Hungarykum
    Akinek megvan a DLC és ha térképre teljesen rázoomol az megtudja nézni a új terület jobb oldalát?
    Nekem automata visszaugrik és kb a felét tudom megnézni.
    Másnak is ez a helyzet?
  • Blackdog
    Az van benne, csak gps modot is használtam, ezért nem láttam vizuálisan semmit belőle. Renaultokhoz nem létezik valami GPS mod, amivel a retarder kar mozgása sem szűnik meg?
  • The Best
    Hali az okés hogy a játékért elkértek 5000ft de azért 1 kiegészitöért 3000ft elkérni aminek alapból benne kellene lenni azért kicsit sok nem.?
  • Shimo
    Nah egy pár ezer kilométer levezetése után (a dlc-s területen) arra a következtetésre jutottam, hogy azért eléggé szépen megcsinálták. Nekem részletgazdagabbak lettek az új területek, mint az alap játék jó pár része.

Azzal viszont 1et értek, hogy ~3000 Ft-ért adhattak volna még vmi kis extra plusz dolgot. (mint pl más játékoknál pl bf3 unique dögcédula, extra fegyók stb.)

Ami viszont hiányzik a játékból (legalábbis nekem), igaz csak egy kisebb grafikai fícsőr az az, hogy a repülőgépek kondenz csíkjai lehetnének az égen + maguk a repülők is, nem csak azt láthatnánk, hogy le-, meg felszállnak. Ha már ezt tudja a grafikus motor, akk sztem az már nem akasztaná ki.
  • sure
    Csak akkor müxik a retarder, ha olyan váltót rax bele (általában R jelűek a tuning shopban)
  • sovatalevi
    Értem,remélem megkapom valahol ezt a gold edition-t 5000 FT-al megeggyező áron.
  • Szabi #31423
    elméletileg mindegyik verzióba van magyar nyelv is, de ha mégse, akkor letöltöd hivatalos oldalról a nemzetközit és abba tuti van magyar nyelv, a lényeg, hogy eredeti kulcsod legyen :)
  • sovatalevi
    Erdélyben nem találom sehol a játékot magyarul.Hogy lehetne innen megvenni,hogy magyar legyen,és pl átvételkor kéne fizetni..?
  • Blackdog
    Renault Premiumnál természetes, hogy nem látok semmi változást a fülkében, ha használom a retardert? Vagy valamelyik karnak meg kéne mozdulnia?
  • Szabi #31420
    meg be lehet így is
  • Debilon
    az olcsóbb megoldást referral nélkül is be lehet írni

akkor vegyél yachtot aztán hajózz ki :D
  • vajo
    Ennek nem az a lényege, hogy szórjad a pénzt, mintha a kád alatt nyomtatnád. Azért csinálták, hogy plusz bevételi forráshoz jussanak. Kiadták 1 éve a játékot, és azóta annak bevételéből készítenek hozzá mindent, ráadásul fejlesztik az amcsi és buszos játékot. Azért vedd meg mert támogatod vele őket. Ha meg nem vagy hajlandó, akkor ne várd el, hogy bele kerüljön a játékba mindenféle opció ami az eszetekbe jut, vagy esetleg multiplayer. Pénz nélkül játékot fejleszteni olyan mintha csövesként egy bugatti veyront akarnál venni. Valszeg nem fog összejönni.....

És mellékesen írom, hogy WAREZ TILOS! Link, crack, kulcs kéregetőket azonnal kihajítom a topikból. Off topikba mehetnek a fekete üzletek!
  • Szabi #31417
    jaj micsoda mocskos féreg vagyok hogy linkelek egy megoldást amivel 800ftal olcsóbban meglehet venni, indulok is kötelet keresni, haliho..

egyébként már összejött annyi credit hogy vehetek egy yachtot is belőle
  • Debilon
    hehe.. hiába figurázod ki, hogy elgépeltem a lényeg akkor is megmarad

az lett volna a korrekt, ha leírod, hogy neked az a jó, hogy azon a linken regisztrálnak, anélkül meg egy féreg húzás
  • Szabi #31415
    rehisztrálok is azonnal, köszi
  • Debilon
    ha valaki nem szeretne krediteket gyártani szabinak, itt csak simán lehet rehisztrálni greenmangamingre:

GMG reg referral nélkül
  • Trucker 97
    Valaki tudna nekem egy INNTALER gmbh 2013-as trailert csinálni?
  • Debilon
    legalább odaírnád, hogy a te referral linked van a regisztrációra mutató linkeden