Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nem megcsúszott?! <#hehe>#hehe>
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Bocsi hogy ide írok, de off topikba nem nagy az élet. Olyan gondom van, hogy felraktam a demót, és nem hajlandó elindulni (még nem volt sajna pénzem megvenni boltba). Driverek le vannak frissítve, de csak ott van a tálcán, és nem csinál semmit, néha pár perc után közli, hogy nem válaszol. Van valami ötletetek?
TSM-be hol találok Renault, Mercedes kereskedést?
[/url][/img]
[/url][/img]
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Ha a baloldali tükör teljesen eltûnne, az elég közeli lenne vagy az már sok?
A kép!
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Frank elött le a kalappal és azért is hiszem, hogy nem átverés, mert ha vki Budapestel ennyit dolgozott az nem szokta csak úgy abbahagyni a munkát.
Franknek meg kitartás kívánok és remélem, hogy Körmend is bent lesz a már eddig is csodásnak tûnõ mapjában.
[/url][/img]
Csepeli szabadkikötõ, lakihegyi torony, az M0-s Deák Ferenc-híd... Jó lesz ez, és a bejegyzés szerint a mennyiséget minõséggel pótolják majd, Budapest és Debrecen a leírtak szerint az ETS2-es terep legnagyobb városai közé tartozik majd! 😊
Akkor új kérdésem: a fov-ot lehet változtatni valami úton módon?
ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Minden maxon van kivéve a renderelést ami 200%!
Proci:955BE 3,2GHz
Videokártya: Sapphire HD6850 1GB
Ram: Kingston Hyperx
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Scania , John Deere FAN !!!
A grafikai beállításokban kérnék segítséget tõletek, mert nem nagyon tudom eltalálni azokat.
Az lenne a kérésem, hogy ha lehet akkor írjátok le a videókártyátok fajtáját a játékbeli felbontást és a renderelési vagy milyen százalékot ami alatt játszani szoktatok.
Elõre is köszönöm a segítségeteket! [#puszi
igaz nem játszom sokat, 3x szinten vagyok és 2 milla körüli pénz (igaz már van 4 v 5 sofõröm + traktor, akik nem hoznak túl sok pénzt)
de sokáig csak egyedül voltam a "cégben" és sosem volt pénz problémám
igaz, nem nagyon töröm a kocsikat, minimális a javítási költségem
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
hitelt meg nem kapok
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
am én nekem is 500.000 Euró többletem van!! <#vigyor5>#vigyor5>
Nekem egy olyan kérdésem/kérésm lenne, hogy olvastam régebben itt egy olyan módról amit ha beteszek könnyen tudok pénzhez jutni.
Ha valaki tud rólla valamit kérem segítsen.
UI.: Tudom nem szeretitek az ilyen módokat, de szükségem lenne rá, mert pénzek csak mennek és jönni meg nem úgy jönnek ahogy kellene. Még egyszer köszönöm a segítséget.
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
///M I Love BMW. :)
De ha nem ilyen "olcsóság" a kormányod, akkor nem szóltam. Bár szerintem egy alu pedálos Logitech -et nem törne el az ember.
///M I Love BMW. :)
Mert eltört a gázpedál !! <#sir>#sir>