banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Axtros
    Én is anno megvettem a program, amikor még 5999 HUF volt, én sem akarom, hogy tönkre menjenek, én is szeretem a játékot, de ez a DLC ilyen formában, ennyi tartalommal, pénzért nem éri meg.

Mondjuk arról most vitatkozhatnánk, hogy ha - esetleg - eltűnnének a színről, akkor más nem venne-e át a helyüket, akik esetleg más perspektívából, más üzleti modellel és technikai felépítéssel talán jobbat alkotnának. Mert azért lássuk be, önmagában ez a program sem több egy egyszerű autószimulátornál, ahol azért már nem egy ördöngösség megvalósítani olyan triviális modulokat, mint például multiplayer legalább LAN-ban. Ez egy mai programtól elvárható. Ha pedig azt nézzük, hogy a játék már majdnem egy éve a piacon van, és ma már tudjuk, hogy ez idő alatt mennyi és milyen javítások / kiegészítők jelentek meg hozzá, akkor feltehetjük a kérdést, hogy esetleg nem-e jártak volna jobban a fejlesztők, ha mindezeket félretéve most egy olyan DLC-t adtak volna ki, amelyben benne lenne - mondjuk a multiplayer mód, amitl amúgy is sokan szeretnék. Szerintem pénzügyileg is jobban jártak volna vele, egy év pedig bőven elég lett volna ennek kidolgozására és megvalósítására. Azért a módért talán még többet is el lehetett volna kérni, és hidd el, ismerve a játékosok kívánságait és a rajongó tábor nagyságát, azt a magasabb összeget is megadták volna érte, mindenféle ellenségeskedés nélkül.