Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XxXcsabi1987XxX : a te képedre inkább nemmondanék semmitsem,ha már jót nemtudnék rá mondani.
Ez nem egy szájbaqrt NFS,ahol annyival mész és úgy ahogy nemakarsz,mert mindenki tojik rá.. Ez egy KAMIONOS SZIMULÁTOR! Szimulátor = A reális valóságot,fizikát,idõjárást, etc,etc, "utánzó" ( most nemtudom perpillanat jobb szóval elmondani ) dolog!
Tehát, egy kamion sehol nemmegy, még csabi's world-ben sem 150el sem, nemhogy 260nal.. így a játék 100%-ában elveszti az értelmét.. az ilyen embereket akik így szórakoznak,és próbálkoznak ,azokat bekéne dobni egy kukába,és az ajtót rájuk zárni jópár évre...
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Ha játszom a játékot és egyszer csak kiírja egy ablakban, hogy lejárt a demo üzemmód és aktiváljam a játékot a folytatáshoz, de a játék kezdetekor már beírtam a serial számot, mert azáltal játszottam és nem a demo módban, akkor most mi a teendõ? Mert a letöltött fájlokban található kulcsot mégegyszer nem fogadja el!
Köszönöm!
Pl.az esõ és mennydörgés mód lehet a ludas??azért kár lenne mert az jól sikerült mód
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Köszönöm szépen elõre is!
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Amióta fent van az új patch,azóta a tolatással gondaim vannak,rükvercbe teszem a kamiont,elkezd tolatni majd rálépek a fékre lelassulok 3km/hra de nem áll meg csak megy hátrafele és mindent lerombolok,majd amikor megakad pl egy falba akkor lehet betenni elõre menetbe és elindulni vele.
Valakinek fent áll ez a hiba,vagy csak azért van ez nálam mert kormánnyal tolom??De mondjuk billel is fent áll ugyan ez a helyzet.
Segítségetek elõre is kösz.
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Lehet én vagyok ilyen szinten prûd, de nem értem mi jó van abban, ha az ember egy "kamion szimulátorban" 260-nal megy. Biztos megvan a szépsége, csak biztos én nem látom
Segítséget szeretnék kérni: a játékba letöltöttem buszállomást és buszokat. De eddig sajnos nem tudtam a játékban kipróbálni. A mod mappában vannak, a játék indítását követõen a szerkesztésre kattintva, ki van pipálva minden. 1.3.1 patch-em van. A segítséget elõre is nagyon köszönöm!
hogy lehet több képet fel rakni ??<#help>#help>
Ha már szimulátor, akkor minél valósághûbben játszom vele.
http://kephost.adatbazis.eu/images/09924973659722159610.png
http://ets2.lt/en/trailer-pack-for-all-trailers-with-just-play-truck-sim-map-2-2/
Egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet a TSM mapokban harckocsit vinni, mert nekem már egy jó ideje meg van, de még egyszer sem találkoztam vele.
Válaszodat segítségedet elõre is köszönöm.
na mindegy
ezzel én is tisztában vagyok
csak ki akarom próbálni,hogy milyen 200-al
ennyi...
ebben nincs semmi rossz :)
szóval jó lenne tudni a probléma okát,hogy miért nem jön össze
Pár nap kihagyás után újra mûködik a képfelöltõ szolgáltatásunk, új, erõsebb, gyorsabb szerveren.
Euro Truck Simulator képfeltöltés
Az admint arra kérem, módosítsa a linket a menüben az itt találhatóra.
ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988
1 lehet hogy új játékot kell kezdened
2 nem elég erõs a motorod és a váltod hogy 200 zal menj
3 én ezt ajánlom nekedez röhögve viszi a kétszázat
Még így sem megy.
De azért köszi
Nem találtam hogy hogyan kell a memóriát növelni.<#falbav>#falbav>
Különben köszi a segítségedet.<#help>#help>
Gábor<#eljen>#eljen>