Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden maxon van kivéve a renderelést ami 200%!
Proci:955BE 3,2GHz
Videokártya: Sapphire HD6850 1GB
Ram: Kingston Hyperx
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Scania , John Deere FAN !!!
A grafikai beállításokban kérnék segítséget tõletek, mert nem nagyon tudom eltalálni azokat.
Az lenne a kérésem, hogy ha lehet akkor írjátok le a videókártyátok fajtáját a játékbeli felbontást és a renderelési vagy milyen százalékot ami alatt játszani szoktatok.
Elõre is köszönöm a segítségeteket! [#puszi
igaz nem játszom sokat, 3x szinten vagyok és 2 milla körüli pénz (igaz már van 4 v 5 sofõröm + traktor, akik nem hoznak túl sok pénzt)
de sokáig csak egyedül voltam a "cégben" és sosem volt pénz problémám
igaz, nem nagyon töröm a kocsikat, minimális a javítási költségem
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
hitelt meg nem kapok
am én nekem is 500.000 Euró többletem van!! <#vigyor5>#vigyor5>
Nekem egy olyan kérdésem/kérésm lenne, hogy olvastam régebben itt egy olyan módról amit ha beteszek könnyen tudok pénzhez jutni.
Ha valaki tud rólla valamit kérem segítsen.
UI.: Tudom nem szeretitek az ilyen módokat, de szükségem lenne rá, mert pénzek csak mennek és jönni meg nem úgy jönnek ahogy kellene. Még egyszer köszönöm a segítséget.
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
///M I Love BMW. :)
De ha nem ilyen "olcsóság" a kormányod, akkor nem szóltam. Bár szerintem egy alu pedálos Logitech -et nem törne el az ember.
///M I Love BMW. :)
Mert eltört a gázpedál !! <#sir>#sir>
XxXcsabi1987XxX : a te képedre inkább nemmondanék semmitsem,ha már jót nemtudnék rá mondani.
Ez nem egy szájbaqrt NFS,ahol annyival mész és úgy ahogy nemakarsz,mert mindenki tojik rá.. Ez egy KAMIONOS SZIMULÁTOR! Szimulátor = A reális valóságot,fizikát,idõjárást, etc,etc, "utánzó" ( most nemtudom perpillanat jobb szóval elmondani ) dolog!
Tehát, egy kamion sehol nemmegy, még csabi's world-ben sem 150el sem, nemhogy 260nal.. így a játék 100%-ában elveszti az értelmét.. az ilyen embereket akik így szórakoznak,és próbálkoznak ,azokat bekéne dobni egy kukába,és az ajtót rájuk zárni jópár évre...
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Ki mondta, hogy f??det rám?!
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
Ha játszom a játékot és egyszer csak kiírja egy ablakban, hogy lejárt a demo üzemmód és aktiváljam a játékot a folytatáshoz, de a játék kezdetekor már beírtam a serial számot, mert azáltal játszottam és nem a demo módban, akkor most mi a teendõ? Mert a letöltött fájlokban található kulcsot mégegyszer nem fogadja el!
Köszönöm!
Pl.az esõ és mennydörgés mód lehet a ludas??azért kár lenne mert az jól sikerült mód
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Köszönöm szépen elõre is!
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Amióta fent van az új patch,azóta a tolatással gondaim vannak,rükvercbe teszem a kamiont,elkezd tolatni majd rálépek a fékre lelassulok 3km/hra de nem áll meg csak megy hátrafele és mindent lerombolok,majd amikor megakad pl egy falba akkor lehet betenni elõre menetbe és elindulni vele.
Valakinek fent áll ez a hiba,vagy csak azért van ez nálam mert kormánnyal tolom??De mondjuk billel is fent áll ugyan ez a helyzet.
Segítségetek elõre is kösz.
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros