52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Szabi #31411
    ha még esetleg nem vette volna meg valaki a DLC-t, de tervezi.. már -25%os kód van GMG-n, nem -20%os! :D
    (ennél nagyobb már nem várható)

így ezzel a kuponkóddal csak ~2200ft a DLC :)

itt lehet beregizni GMG-re, utána itt jobbra a zöld Pre-purchase, majd fentebb a zöld Checkout, zöld Checkout megint, majd bemásolni ezt a kódot GMG25-J4B0D-FLH8M és máris megspóroltátok a tok és a szállítás árát :D
  • Ördögpalanta62
    Budapestről kilépve
  • I73770K
    Szép estét mindenkinek!

Érdeklődnék afelől,hogy ebben a DLC-ben csak az x db új város kapott helyet?
    Tehát pl: az Új Volvo kamion ami 4-5 hónapja kint van az SCS fórumán nem?

Mert ha tényleg csak erről a pár db jellemtelen városról beszélünk akkor semmire nem jó az egész. A TSM map "kicsit "többet nyújt. Pláne,hogy gondolom az új verzióba integrálásra kerül a DLC-ben látott map rész is, nem mintha nélküle nem tudnánk élni.
  • Luspy
    Meg kell vegyed? Talán valaki kényszerített rá?
  • jocking
  • Rollerboy94
    lehet én állok hozzá hülyén de kicsit igasság talanak tartom hogy mégegyszer meg kell vegyem pár város miatt. anno nem sajnátam ra mert megéri a pénzért a játék. Az piszkál egy kicsit hogy aki meg most veszi meg fele annyiét mint én vettem az ugy mond 2 játékot kap. kicsit bosszantó
  • LocalPatriot
    Óhh én marha. Köszönet!!!
  • barni1122
    Szép estét!
    Nagyon megtetszett a Mannheim-i lerakó:
  • Szabi #31403
    egy helyben állok és változik a rendszám folyamatosan :D
  • Hungarykum
    Ha mp-ként váltogatod a kamionod, akkor igen :D
  • Hungarykum
    1x L = Parkoló lámpák
    2x L = Tompított
    1x K = Reflektor (ha 2x L be van kapcsolva)
    1x J = Fénykürt (Villantás)

Parkoló lámpával meg is fog büntetni.
  • LocalPatriot
    Üdv Urak!

Segítsetek pls. Már kétszer lettem megbüntetve, mert hogy nem égnek a lámpák... de hát égnek... nyilván nem a reflektor, de akkor mit kéne bekapcsolnom??
  • Szabi #31399
    egyébként mpenként változik a rendszám :DDD
  • Hungarykum
    A rendszám típusa a főhadiszállástól függ!

Ha pl Németben van a HQ és rendelsz egy kamiont MO-ról és kiszállíttatod az egyik garázsba, addig magyar rendszáma lesz, de ha kamiont váltasz, akkor automatikusan németre vált.
    Mivel MO-n csak 2 város van, így csak 2 márkából tudsz magyar rendszámosat venni, de semmi értelme, mert ha kamiont váltasz, úgy is németre változik a rendszám.

Ezért lenne jó, ha a HQ-t is átlehetne helyezni bárhova.
  • Cb Főnök
    Jó kép!
  • milos620
    Szívesen :)
  • botto0604
    Oké köszi
  • AXmen
  • milos620
    Amit Vajo linkelt az csak a kiegészítő,amibe van alapjáték is egyben az ez a verzió
  • botto0604
    Gondolom már benne van az alapjáték is a csomagban. nem?
  • milos620
    Köszi szépen az infót!

• Shimo
    Szia,

A volvós kérdésedre nem tudom a választ, azt szerintem majd azoktól kapod meg, akik modokat készítenek :)

De a telepítéses dologra tudok válaszolni. Kapsz majd egy CD-t, berakod a gépbe, feltelepíted ami kb nekem 5 sec se volt :) :), majd elindítva a játékot még a profil választás előtt beírod a DLC aktiváló kódot és ennyi :) már róhatod is a kilométereket :)
  • maujuri #31389
    Uraim, már kérdeztem, de válasz nem jött, ezért még egyszer felteszem. Van lehetőség hogy áthelyezem a kamionomat budapestre és magyar rendszáma lewgyen? Gondolom valahogy a céget kellene átrakni, mert ha áthelyezem, vagy ha oda veszek egy kamiont akkor is az eredeti(osztrák) rendszámot kap. Ha új játékot kezdek természetesen működik, Nade 300000 km után nem szeretném újra kezdeni
  • vajo
    ITT!!
  • botto0604
    És hol tudom ezt a kiegészítőt megvenni? Mennyibe kerül?
  • komiki
    Nem veszed meg feleslegesen.Azért veszed meg mert szórakozni,játszani szeretnél vele.Hogy meg tudd ezt tenni ,emberek dolgoztak értegondolom jó pár órát.Persze ez téged meg a hozzád hasonlókat nem érdekli,az a lényeg hogy te jól érzed magad,és nem kerül egy filléredbe sem.Ui.Nem "bunkozott" itt senki,senkit.
  • milos620
    Sziasztok!

Látom sokan már róják az újabb Lengyel területeket.Hát nekem sajnos nincs most pénzem megvenni, de rajta vagyok az ügyön és amint lesz zsozsettám rendelem is meg.

Viszont ez az új patch nagyon jó lett.Iveco Hi-Way bekerült az Ai-k közé jó látni meg még sok más autó.De erről már képek is készültek :)

Viszont ami nekem feltűnt hogy a Volvo belseje a műszerfal apróbb változtatásán kívül a tetőablak be van zárva.

Ki lehet azt valahogy nyitni?
    Illetve még korai a kérdésem de ha majd megjön a dlc,annyi lenne csak a dolgom hogy lemez be az olvasóba és telepítés gomb majd mindent magától megcsinál úgy hogy már az ets2 1.5.2-el frissítve van?
    Láma kérdésemért elnézést de még nem csináltam ilyet :(
  • Szabi #31383
    levegőt se vegyél, fölösleges az is..
  • komiki
    Ilyen az igazi jó Magyar
  • peta19901010
    Köszönöm a válaszokat, ebben az esetben előfordulhat, hogy várok még egy kicsit a megvételével.
  • Axtros
    Szerintem ez a DLC teljes egészében bele fog kerülni a TMS map-be.
  • Szabi #31377
    valószínűleg lesz majd olyan verzió
  • peta19901010
    Helló mindenkinek.
    Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a DLC és a TSM 4x tud-e vagy a jövőben tudni fog-e együtt menni?

Válaszotokat előre is köszönöm.
  • Szabi #31375
    szenvedtem vele egy darabig én is, majd töröltem a karakterem és ujjat kezdtem :DD
  • jocking
    Na fain, már csak 1 gondom van.
    Vettem egy garázst Budapesten, hogy tudjak magyar rendszámos kamionokat vezetni. Viszont ha áthelyezem a kamionomat oda, akkor már nem az én sofőröm van benne (hanem senki). Ha meg rányomok hogy "vezetés", akkor meg az alap garázsomhoz (Kassel) dob a kiválasztott kamionnal, és kasseli rendszámmal. A karaktert nem lehet valahogy átköltöztetni, hogy ne a kasseli legelső garázst vegye alapnak?
  • peti178
    Ha minden igaz legkésőbb kedden nekem is megjön a DLC galaxistól.
  • Szabi #31372
    awib mapot érdemes kikapcsolni :DD
  • Szabi #31371
    én most kaptam meg a kulcsom, 31,3 mega a dlc... loál

(11körül írta hogy még nem érkeztek meg a kulcsok a kiadótól, de dél körül kiküldik őket, 11:38kor jött a mél hogy van már kulcs, 1,693 HUF-ot fizettem érte, a többit korábbi ajándékokból fizették ők :)
  • vajo
    Nekem már régóta megvan, mert JohnBart-nak köszönhetően bekerültem én is a beta teszterek közé, szóval én már 2-3 hete tolom rajta, csak nem rakosgatok mostanság sok képet. Mondhatni el lustultam :D Ugyanakkor akik cdgalaxisról megrendelték még 18.-a előtt, azoknak ma délelőttre kiszállították, szóval ők már tolhatják. Vagy megveszed a honlapról 2800 forintért. galaxisról ha hozatod akkor 3490, szóval honlap egyszerűbb. De én a dobozost részesítem előnyben. :D
  • jocking
    Beregisztráltam steamre az eredetit is, viszont akkor most le kéne töltetnem a steamre megint, pedig már fel van telepítve. :S