A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Axtros #31449 Ahhoz, hogy valakit támogassunk neki is adnia kellene valamit. Tudom, hogy kis cégről van szó, de ha pénzt akarnak, akkor ne 10-12 darab sablon várossal rukkoljanak elő. Addig pedig amíg van fantázia, ötlet és lehetőség egy programba, ráadásul olyanba, amely sikeres volt, addig nem kell egy újabba belefogni.
Én megértem, hogy eddig az eladott alapjátékból éltek a fejlesztők, de amikor látják, hogy a modderek milyen minőségi és mennyiségi kiegészítőket készítettek eddig a játékhoz - ráadásul ingyen - akkor ők ne kérjenek pénzt egy olyan DLC-ért, amely gyakorlatilag semmi pluszt nem ad a programhoz.
Ha majd olyan DLC-t tesznek le az asztalra, amely legalább megközelíti a TSM map felépítését, és esetleg további tartalmakat építenek be a kiadásba (például esetünkben újabb típusokat), akkor kérjenek érte - akár többet is - pénzt.
Ez a Going East DLC nem ér meg még 3000 HUF-ot sem. Ennyi tartalmat más fejlesztők / kiadók ingyenesen bocsájtják ki, és sokszor nem is DLC formájában, hanem egyszerű patch-ként.