A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
kukubenko66 #29358 Nekem csak egy hiba van a TSM-ben, de ez már nem zavar. A főmenüből nem tudok fuvart vállalni, mert kidob asztalra és resetelni kell a gépet. Úgyhogy az éppen aktuális városban bejárom az összes céget, hogy melyik mit kínál és amelyik szimpi, azt már viszem is.
Nekem nagyon bejött ez a map, a sivatagi utak, ahol 120-szal lezúdulok a lejtőn, de a túlsó végén gyök 2-vel bírok felmászni, a görög szerpentinek Sparti környékén, az UFO-k, a nyuszik, a tehenek, a zebrán átsétáló gyalogosok, a kerékpárosok és még egy csomó apró dolog, ami változatossá teszi.
Nálam nem szaggat, nem tölt lassan, szinte minden fullon van a beállításokban. Egyébként is tervezek afrikai videot és az hogy nézne ki, ha szaggatna.
Az olaszokat viszont nem szeretem, mert 200m-enként fizetőkapu van. Ráadásul azokért az utakért van képük pénzt kérni, ahol sokszor már émelyeg a gyomrom a tévé előtt a sok imbolygástól és a hullámvasúttól. :-D