banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Tanker56
    Kedves frank007!

Felraktam a magyar mapodat. A beépített rész über fasza lett, viszont rátévedtem a be nem építettekre. :D Kérlek építsd be őket minél hamarabb! :D Találtam néhány bugot amit gyorsan le is írnék: Néhány tábla a másik előtt van 10 centire aminek köszönhetően esély nincs rá, hogy elolvasd. A kereszteződések néhol nem passzolnak, tehát 1-2 méter fű van aztán kezdődik a betonos út a kereszteződésben.

Viszont a beépített részek kibebaszott jók. Attól meg teljesen lehidaltam, hogy az autópályán ha rámész az oldalt lévő fehér vonalra (igen van jogsim RL, de így éjfélhez közeledve nem jut eszembe a neve.:D) ugyan olyan rezgő hangot ad ki mint a valóságban. Grat!

Ha szükséged lenne rá, Tokaj-Rakamaz-Szerencs-Nyíregyháza és ezek környékének beépítésében tudok segíteni. Mármint nem modolni, fényképezni és infot adni. Itt lakom Tokajban. :)
    Valamint -és ezzel befejezve mondandóm- javasolnám Bodrogkeresztúr berakását is (Tokajtól 5 km)! Ugyanis van itt egy tüzép, egy benzinkút és egy nagyszerű kamionos parkoló egy kamionos büfével. Ráadásul egymás mellett ez a 3. :D Valamint ügye keresztül vezet rajta a 37-es.