Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

v43 001
Az a gáz, hogy nem látok olyat, hogy játék hozzáadása...

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

maujuri
+játék hozzáadása, majd termék aktiválása steamen. sorozatszám beír, és ennyi.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

TaRka0107
már megoldódott.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

v43 001
A Steamba hogy lehet regisztrálni a játékot, mert nem jöttem rá! Régebben láttam egy posztot róla de most nem találom :/

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Szabi
már rég kész lenne, de egyszerûen nem jelenik meg új festés a játékban o.0

Nekem meg vannakbent módok köztük a Real is és semmi hiba.. :/ Ennek ellenére inkább vegyem ki és rakjam be újra a modokat vagy nemkell?? MErt így lehet a realba nemûködhet olyan amit észre sem veszek vagyha maradt a betöltõképernyõ is reál-os akkor minden oké lehet benne elvileg?? Bocs ha kicsit értelmetlen Valamint csak nekem tûnt fel vagy ígyvan tényleg, hogy lettek újabb mellékutak??

Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB

TaRka0107
Az nekem is meg van, de kivettem a módokat jó lett, aztán visszatettem úgy is. De most móddal se meg mód nélkül se tudom megnézni a "cég igazgatása" -n belül a kamionjaimat.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

0Diaz0
Srácok,log filebõl meglett a hiba oka.. a "/def/vehicle/truck/scania.r/ " -ben levõ, ÖSSZES shape1.sii file hibás..

Tehát,valaki nemtudná torrentbe beledobni a def file-t? Az Ets2 mappán belüli 780mb-os file kéne.. 😊

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

jutiput
Köszönöm a válaszokat " fs9pilot"-nak és "matusz09" -nek! Üdv.<#taps>

0Diaz0
Na, úgylátszik megtaláltuk a hiba forrását.. de az Iveco-nál (ha belépek a boltba )még mindig fagyás van..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Újraraktam a játékot feldobtam a patch-ket igaz hogy sajna nincs komoly mentésem a szintek terén tehát zöld fülüként kezdtem de van bent teszt céllal egy pénz és egy szint mod hogy az egyes funkciókat tudjam tesztelni és elkell mondjam hogy a retarder elég erõsre sikeredett a hangja egész jó lett,bár egy lefújó hangot adhattak volna neki kikapcsolásnál gyors futtában ennyi.Retarder féktempomat üzemmód sajna nincs! 😞

Sziasztok! Csak én halucinálok vagy tényleg vannak új utak az ETS2-be?? Valamint a váltó mitváltoztat mert megvettem de kb semmisem történt. Viszont azt furcsáltam hogy most még bõven zöld tartományban a motornak olyan hangja van mint a zöldön kívül?? Vagya váltó miatt lehet ez??

Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB

Igen ha megtennéd nagyon megköszönném!!
Nekem totál elszállt minden mentésem az új patchtõl! Szerkesztettem a profilom asztán kiírta hogy zöldfülû.

0Diaz0
De az a ciki,hogy nekem ilyenek nincsenek is bent. Vaagyis. Hmm. De akkorse tudnám eladni,mert kifagy a játék.. mielõtt valami lehetne.. De ha meg törlöm,akkor dafaq lesz.. <#falbav>

Mindegy,kibaszok vele és akkor jó lesz..

Akkor most ujra rakjam 1-2-5-ig majd minden mod/tuning ki és ugy az uj patch?
Szabi
ets-re megcsinálta egy srác, ha gondolod azt átkonvertálhatom 😊

0Diaz0
Hát jó,megpróbálom úgy.

Szabi
jónéhányszor le lett írva, hogy frissítés elõtt minden mód tuningot és vontató módot törölni kell a mentésbõl (eladni õket)...

nálam csak textúrák vannak cserélve meg a lámpabura mód és szépen megy is minden ahogy kell 😊

0Diaz0
Nekem ez a rohadalom, kifagy akkor amikor kiválasztom a profilt,és töltené be.. grr..

Közben már leszedtem és telepítettem. Nekem visszatette az alap fülkére és nem tudok semmit venni vagy modosítani mert kifagy még modok nélkül is.
Sziasztok!
Valaki tud Dark Diamond skin csinálni mert nagyon kéne?! Légyszi segítsetek!
Am az 1.1.3-as ver-rõl lehet 1.3.0 ra frissíteni?
Jó lett a Volvo hangja!

0Diaz0
Na véégre!

Szabi

A Steam belsõ tesztelõ csapata gyorsan leellenõrzi és azután aktiválják a frissítést!

Frissítés elõtt érdemes a folyamatban lévõ fuvart befejezni, ha nem akarod hogy törölje 😄

Nekem még mindig nem jelzi a játék
Áááááá már lehet tölteni az 1.3.0 patch-et! 😊

Nekem se irja a játék a hirekben.
Szabi
megjelent az 1.3as frissítés!

(Steam még nem frissíti, várnak egy kicsit, hogy milyen visszajelzések érkeznek, van akinél mód nélkül kifagy az Iveco kereskedõnél.. 😊

Tikal
wtf<#wow1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

valaki tudd olyan elsõ és hátsó rendszám módot,
amit a mód mappába is be lehet tenni és mûködik minden kamion tipuson ?

A belsõ kameranézet változik, közelebb vagy távolabb a kormánytól...
Szabi
fov (field of view) = látómezõ 😊

Olvastam a kérdésedet, és egy olyan módot nem ismerem név szerint az pedig ez :
fovMod_edit2.1_adison8.scs
ez mire szolgál a játékba?
A másik, nem nagyon értek hozzá, de véletlenül nem rosszul telepítetted fel a játékot és azért rakja le az asztalra?.

Luspy
Internet Explorer-el nyisd meg.

Igen tudom és ismerem ezt az oldalt is, de nem tudtam eddig rájönni, hogyan tudnám eltüntetni a középen lévõ
kocka táblázatott hogy ne lógjon bele a rendszámba.

Luspy
Egyedi rendszámkeret terezõ szerintem itt szebbeket lehet csinálni.

üdv mindenkinek, unalomból elkészítettem a Mercedes Benz Actros MP4 kamionomra,
a magyar rendszámot , fehérban és sárgában egyaránt ,így sikerült .

Na egész jó lesz ez pláne a retarder!
Most már csak az a kérdés hogy az automata és a manuális funkción túl lesz-e féktempomat(nem egyenlõ a tempomattal) üzemmódja?
Pl Ha nagyon meglódul a szerelvény és elõtte egy adott sebesség értéken beállítod a retarder karával a féktempomatot akkor meg-e tartja-e a memóriába rögzített sebességértéket!

A mentések miatt nem igazán szeretem frissíteni a játékot végigjátszás közben. Legutóbb az úgyszintén megvásárolt Duke Nukem Foreverrel is megszívtam frissítés után betöltést követõen megállt a játék sehogy se tudtam mozdulni kezdhettem elõröl. Ez azért egy súlyos ezresekbe kerülõ játéknál elég idegesítõ hiba. Így amíg nem pörgetem ki addig nem igazán szoktam frissíteni. Kövezzetek meg de én így csinálom... Ha este lesz elég idõm mókolni készítek egy biztonsági mentést és felrakom az 1.2.5 patchet. Reméljük a legjobbakat

@Faterx Természetesen boltban vásárolt eredeti játék. Részben jogos a lehurrogás mert nem írtam. Elsõre mindenki ezzel jönne köztük én is.

üdv

\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"

Be is akartam másolni, csak lemaradt.....
A forrás: Restacar

///M I Love BMW. :)

Magyarul pár berakott mod mehet a kukába mert felesleges lesz, mivel a játék alapból is tudni fogja (ilyen pl. az, hogy visszaúton is találnak munkát a sofõrök.), köszönhetõen a fejlesztõk munkájának.. 😊))

Szabi
most akartam bemásolni én is 😄D

viszont illik legalább magyar oldalnál megemlíteni hogy honnét másoltad ki 😉

Faterx
(Ehh, ha átgondolod nem lehurrogtam, csak a megoldást posztoltam, ill. ha w. rakja fel az 1.2.51-et.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Beérkezett a postaládába tegnap este a következõ javítás (remélhetõleg) utolsó belsõ tesztváltozata - a peccs immár ténylegesen is elérte az 1.3.0-s verziószámot, ráadásul a Steamre is feltöltésre került (jóváhagyva viszont még nincs, szóval ott sem tölti le a kliens), így hacsak a tesztcsapat nem talál valami égbekiáltó hibát, az elkövetkezõ napokban már mindenképpen meg kell jelennie a csomagnak...
íme, hogy mihez is fog hozzányúlni az új javítás:

Új: Hivatalos Iveco és Volvo licensz
Új: Immár lehetséges megváltoztatni a profilunkban megadott cégnevet, céglogót, és a kedvenc márkát.
Új: Automata és manuális retarder
Új: A modokat immár lehetséges profilokhoz rendelni, illetve betöltés elõtt kiválasztani a betöltendõ, vagy letiltandó modokat. A beállításokat a -force_mods parancssori kapcsolóval lehet felülírni.
Új: A játékban szereplõ országok mindegyike megkapta a maga valutáját (azaz az Euró mellett immár svájci frankban, lengyel zlotyban, cseh koronában, és angol fontban is számolhatja a pénzt a játék).
Új: Váltómû vásárlási lehetõség a mûhelyekben (retarderes vagy retarder nélküli váltót lehet venni a kamionokba).
Új: A beépített online rádiók száma cirka 190-re nõtt.
Új: A fizikai réteg immár számolja a pótkocsik és a rakomány súlyát is.
Új: A Renault Premiumot immár jobban fel lehet szerelni.
Új: A Renault Magnum oldalszoknyái immár választható alkatrészek.
Új: A játék immár naplót vezet a beosztottak tevékenységérõl.
Új: Egy alkalmas termékkulcs-ellenõrzés: A javítás telepítése után a szoftver ellenõrzi, hogy a használt kulcs jogtiszta, és jó állapotú-e.
Javítva: A beosztottak nagyobb eséllyel találnak munkát a visszaúton.
Javítva: A korábban kirúgott, majd ismét felvett dolgozók immár nem lustálkodnak, hanem munkába állnak.
Javítva: Alvállalkozói fuvar esetén immár nem kell kompdíjat fizetni.
Javítva: Nagy-Britanniában rosszul jelezte a távolságokat a GPS.
Javítva: Memóriatúlcsordulás MP3 fájlok lejátszásakor.
Javítva: A játék jobban kezeli a tönkrement mentéseket, és több biztonsági mentést is csinál.
Javítva: A játék jobban kezeli a modok eltávolításával a mentésekben keletkezõ problémákat.
Javítva: A kabin túlzottan elmosódott esõ közben.
Javítva: Közel 200 kisebb-nagyobb hiba a bejárható terepen.
Javítva: Számtalan szakasz és lehajtó a német autópályán.
Javítva: Geometriai hiba a német A3-as autópályán.
Javítva: A pályajavítással úttestre kerülõ villanyoszlopok.
Javítva: Az AI immár ügyesebben kanyarodik pár lehajtótípuson.
Javítva: Megnövelték a vertex buffer méretét, hogy növeljék a játék stabilitását kidolgozottabb jármûmodellek használata esetén.

Szabi
amikor lerakja tálcára, nem jön fel vmi másik ablak ? vagy szöveg buborék jobb alul ?

#22996: nagyon jól néz ki ez a Volvo 😮
remélem lesznek egyszer gyárilag ráncfelvarrott vontatók is, tegnap néztem DAF oldalán is hogy milyen szép az "új" járgány 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mindegyik a játékban szereplõ kamionnak van már frisített verziója.. ahogy elnézem csak a hûtõmaszkok és a lámpák változtak.. ezekhez nem hinném hogy kéne egy hétnél több hogy lemodellezzék õket és teszteljék.. vagy lehet hogy csak a régi járgányokra kaptak liszenszet ? 😄

Szerintem nem kéne így lehurrogni, hisz nem írta, hogy eredeti-e vagy warez. Nagyon sokan játszanak régebbi verziós játékkal mert a legfrissebb fagy nekik.

Petykafiam: Szerintem ha eredeti a játékod, akkor frissítsd fel 1.2.5-re , mert szerintem valamelyik mod akadhat a játék ezen verziójával. Ha nem eredeti a játék, akkor nem tudod frissíteni, így marad, hogy kiszeded a modokat, aztán egyesével pakolgatod vissza, hogy kiszûrd, hogy melyik a hibás mod.

Ui.: Ha warez a játékod, akkor pedig nagyobb sikerrel járnál szerintem az OFF topicban, mert itt nem szeretik a warezt

MerlinW

[merlinw.org]

Faterx
Helló!
Az a gondod, hogy menj át a másik topikba, vagy vedd meg!