52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • frank007
    Jaj, ne haragudj, félrenyomtam! Köszi, amiket írtál, és az a trailer pack tényleg nem lenne hülyeség!
  • bake05
    Először is szevasz frank.
    Másodszor szerintem"benéztél"valamit.Mert én ezt a hozzászólást joceruza hozzászólásához írtam ami jelen esetben a TS Map 3.5-ről folyt.De ha már itt tartunk akkor a te általad készített modról pedig ezt nyilatkoztam
  • frank007
    Miért arról a részről raktok be képeket, ahol még nincs semmi? Miért nem a már kész területről?
  • frank007
    Könyörgöm, olvassátok más a leírást!! Csak abba a 23 városba szállíthattok, ami le van írva! Mit kerestek Fehérváron???
  • wollnerd #28880
    Te bejutottál Székesfehérvárra? Esztergomból szállítok Székesfehérvárra, de az M7 autópálya felénél le van zárva az út.... Oké, befordultam Martonvásárra hogy jobbra kanyarodva menjek az autópálya melletti úton, de ez is le volt zárva... Gondoltam, megyek vissza Biatorbágy felé hogy Lovasberényen keresztül jussak Szv.-ram, de Biatorbágynál balra fordulva még ott is lezárva Te hogy jutottál be?! Melyik irányból?
  • bake05
    Énekem tegnap Marseille után szarvas rohant át az úton.Néztem is,hogy mi a franc az mire közelebb értem akkor eset le.De olyan hihetetlen volt,hogy nem tudtam hirtelen hova tenni.De azt hozzá teszem hibásan is volt megcsinálva mert az út felet KB.2-3 méterrel rohant.Ezért is nem tudtam hirtelen mi a fa...z az.Gondoltam is magamban"na bazdmeg idén elmarad a karácsony mert Rudolf lelépett a télapótól"
  • TaRka0107
    Ennyire jó ez a TSM map? Ki kell próbálnom szerintem.
  • avus
    A magyar mapon az oktató fuvart hova kell vinni, mert a GPS nem mutatja?
  • joceruza
    Én még nyuszival is találkoztam,csak annyira néztem hogy mit-hova hogy alig tudtam lekapni....

Az ilyen szaksz viszont nem igazán jön be. Lefelé 152km/h és a tetőn 12km/h. Nem tetszett!
  • Ördögpalanta62
    együtt kitömörítettem a kettőt egyszerre 1.5 GB.Utána beraktam a módot a helyére,megcsináltam a profilt,nyomtam egy kövér gázt és kidobott az udvarunkra úgy mint a macskát.:)
  • BhityHD
    Köszi Frank, ez nagyon üt, még ma kipróbálom!
  • kukubenko66
    Behajózás Gibraltarban. Alig találtam meg, hova kell állni. :-D
    De korrektül megcsinálták ezt is.

Itt még meg is álltam, mert ilyet ebben a játékban még nem láttam. Kerékpáros Casablancaban. Később járókelők is voltak és simán átmennek a zebrán is. :-D

Ez pedig egy tájkép Casablancaról. Nem csúnya. :-D
    Vettem is egy garázst, hogy bármikor vissza tudjak ide jönni, ha olyan kedvem van.
  • 7r1v1um
    Smucig nagy orrúak, még lopnak is. Szép lett volna, ha még el is kúrják a kocsit mellé.
    Reggel a Bratislava-Tripoli rep. úton szembe tűnőbb volt a diffi. csak arról nincs képem.
  • fagy53
    Most, hogy elkészült a jelenlegi frissítésre is alkalmas magyar map, leszedtem és feltettem...frank007, le vagyok nyűgözve!!! Bár dél pesti lévén csak ezt a környéket vizslattam, majdnem hazamentem, hogy integessek magamnak, de egy erdő három utcányira a házunktól utamat állta, így ez nem jött össze....
    GPS és térkép nélkül egyébként simán tájékozódom, szédületes!
    Alig várom, hogy kimozdulva a fővárosból bejárjam kis hazánk eddig elkészült településeit, útjait.
    Köszönöm eddigi munkádat, fáradozásodat, most eltölthet a siker érzése, de ne hagyd abba, ezzel az érzéssel fejezd be mindannyiunk kívánságára, örömére ezt a munkát.
  • mzsolti21
    Elképzelhető, de a kettőt együtt tömörítsd ki, amúgy nem fog menni.
  • Shimo
    Ezen ne lepődj meg válság van a görögöknél :-D :-D Amúgy a Cairói fuvarnál így jártam én is és mellé kaptam még 3% sérülést a pótra.
  • 7r1v1um
    Felszálltam Ancona-ban a kompra ennyi üzemanyaggal:

Mire Patrasba értem ennyi maradt belőle:

A kompon álló helyzetben, hová lett a nafta?
  • Ördögpalanta62
    letöltöttem a TSM map 3.5 de a part 2 be nincs semmi.ez reális vagy kéne benne lenni valaminek?
  • mzsolti21
    Nagyon király a magyar map! A Nyugati régió (Tatabánya, Tata, Füzitő...) nagyon élethűen meg van csinálva, gratulálok Frank!
    Igaz, még erősen béta verzió, Szákesfehérvár környéke, lerakó :D

• fs9pilot
    Most nekem sem jó! Nem értem, miért csinálja ezt. Szerintem vagy Steam-es marhaság, vagy bug a programban. De szerintem az előbbi, mert egyszer jó, egyszer nem. Volt már nekem is hogy 3napig nem volt stream. Utána meg volt.
  • Shimo
    Köszönöm :) meglesem este :)
  • Gis80s
    Hát aki frank mapjára azt mondja, hogy nem jó, az vagy nem budapesti, vagy nagyon komoly gondok vannak vele :) Zseniálisan jó és nagyon életszerű :)
  • Oliverius
    Ha visszább olvasol kiderül, hogy valamelyik másik mód miatt történik ez a térképeddel.
  • bake05
    Nem kel nyomnod azM-et.Valamelyik mod zavarja be a térképet.kapcsold ki egyesével őket és megfogd találni melyik zavar be.Én is így voltam a térképpel aztán adták az ötletet és lám sikerült is kiszúrnom,hogy melyik mod kevert.
  • Hippo0315
    Inkább maradok a gyári térképnél. Ez nekem nem jön be.
  • Pelsodriver
    Frank, kb. ott tartasz a modkészítésben, ahol a Bayern München a fociban... Ilyet csak Rofia tud az MSTS-ben.A román map készítője alighanem a haját tépi...hacsak nem magyar ő is...Megnézném Pavelék arcát is, amikor kipróbálják a mapodat! Visegrád és Pilisvörösvár között toltam, elképesztő a részletesség ,a hangulat! Csak a villamosított vasútvonalon csodálkoztam, de tudomásul veszem a szándékodat, hogy te ezt a vonalat villamosítani szeretnéd...Érdeklődnék, hogy merrefelé kívánod majd továbbfejleszteni a mapodat, ill. tecnikailag megoldható, hogy egyszer majd összekapcsoljad mondjuk a TSM-mappal nemzetközi fuvarok érdekében?
  • Szabi #28858
    szövegértelmezés 1-es..
  • Hippo0315
    Ha a zip-ben lévőre gondolsz, akkor azt elolvastam, mást meg nem találok sehol.

"TELEPÍTÉS:

Másoljátok a magyar.zip és def.zip fájlokat a mod mappába! A profilkészítésnél játékmodulnak válasszátok a hungary.mbd-t!"

tehát ezt ismerem, eszerint jártam el, de ha a zip-eket bemásolom hungary.mbd-t fel se ajánl csak magyar.zip-et és def.zip-et.
  • Szabi #28856
    ott hogy nem olvastad el a leírást
  • Hippo0315
    Leírnád a mnegoldást, mert az istenért nem akar működni, pedig a 2 zip a mod mappában van és ki is lett jelőlve mind a kett, de csak Bécsig van térkép.

Hol tolom el?
  • razor1997
    Frank le a kalappal előtted. Igaz hogy még csak most töltöttem le és levittem az oktatófuvart, de ha kész a tervezett mennyiség akkor az egész ETS2 moddervilág megirigyelheti majd a munkádat.

Nem akarok telhetetlenkedni, de az SCS is csinálhatott volna legalább ennyire összetett városokat. Úgyhogy ehhez a maphoz nem lesz említésre méltó vetélytársa, igaz hogy nem lehet semmi se hibátlan de ez a teljesítmény is megér egy nagy gratulációt!

Csak így tovább!!
  • Shimo
    Sziasztok, egy olyan problémában tudnátok segíteni, hogy a TSM 3.5 felrakása után, hogy tudjátok a full térképet nézni? Remélem nem az lesz a válasz, h nyomd meg az M-et és ott :-) mert ott nem lehet az egész térképen manőverezni az egérrel. (az egérrel való mozgatás véges, legalábbis nálam 1.4.8-nál) A kérdés azért mertült fel, mert tegnap volt egy fuvarom Cairóba és az Anconai komp utazás után, már csak "random kompozással" jutottam el a célig (Milanóbol indolva 59 óra volt az út :-D). Előre is köszi
  • avus
    Úgy csináltam ahogy leírtad, de még mindig nem működik. Pedig tegnap előtt még jó volt. Franc se érti. Azért kösz a segítséget.
  • kis kindertojás
    sziasztok azt szeretném kérdezni hogy amikor a vajo féle skinezést próbálom csinálniakkor bemegyek a "vehicle"-be ott miért nincs semmi? :/ mit kell csinálnom hogy olyan legyen mint neki?
  • metaxx
    frank007 Apa! Nem tudom, hogy csináltad, de nagyon eltaláltad a hangulatot. :D Ez, hogy saroktól sarokig megyek, pirostól pirosig, közben 10 emeletesek, és jellemző épületek, közlekedési és hirdető táblák, mesés. Gratula. Csak így tovább. Hatalmas pakk :D
  • mani13
    Oké már meg van
  • mani13
    Lehet ,hogy hülyének néztek de ez a játékmodult ,hogy kell kiválasztani mert az a baj .hogy csak Bécs várost adja be.
  • fs9pilot
    Ha Steam-es a játék, akkor először a Steam-et indítsd el mindig. Ne a játék exéjével induljon el a kliens is! Először a klienst, utána meg magát az ETS2-őt. Így elvileg lesz rádiód. Hogy miért így van, ne kérdezd, szerintem Steam -es marhaság. Nekem így működik.

1. Steam indítás
    2. Megvárod még betölt a Steam
    3. Steam -en belül, a "Könyvtár" -ból, vagy az asztalra kihelyezett parancsikonnal indítod.
    4. Elvileg van rádiód.

Ha pedig nem Steam-es a cucc, akkor nem tudom.
  • hun violetta
    sziasztok a hungary mappal szeretnék játszani de nem megy mert mikor odaérek a leadó helyre mindig kifagy a játék ez miért van?
  • Szabi #28845
    szerintem fölösleges bonyolítani, indítsd el simán valamilyen média lejátszóban ;)