A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
BBSTi #28315 Kövezzetek meg, de én rozsola79-el értek többé-kevésbé egyet. Nem értem én sem az SCS-t, itt az 1.4.8-as Euro Truck Simulator, most már egész jól játszható, én is megvásároltam, 32 éves fejjel is leülök félórára majomkodni vele, ERRE egy csomó olyan dolog hiányzik belőle, ami egy másik SCS termékben alap... Például forgózsámolyos és tandem szerelvények, vagy az említett, egy cégnél alkalmazottként való kezdésű játékmenet.... Illetve a kiegészítők teljes hiánya, a közkedvelt videómegosztó oldalon van egy csomó holland, illetve más országok kamionos találkozóinak felvétele, bakker a sok bisz-basztól nem is látszik a kamion
Onnan lehetne ihletet meríteni, nem kiadni German, Scania, meg Extreme Trucker aljátékokat. Csináljanak egy rendes ETS-t, ami ezeket a játékokat és ötleteket ötvözi és akkor nem sajnálok érte 7-8, de akár 10 ezer jó magyar forintot sem.... Biztos vagyok benne, hogy a mostanság elég gáz NFS játékokat magasan verné, ami 10 ropi felett van, ugyebár...