52658
-
bake05 #28281 Azt kihagytad,hogy van 1.4 javítással müködő TSM MAP 3.0. Mert az is kacsa.A ruszkik próbálkoztak valami szarral ami ugyan meggyeget de igazából egy rakás búg halmaz. -
fagy53 #28280 A warezról nincs mit mondani, az úgy ahogy van lopás!
Nekem lefagyás nélkül működik a vásárolt dobozos verzíó a mai napig, akár egy csomó modal, akár anélkül, nálad valami más baj van.
Igaz viszont az, hogy a játék túlságosan korán lett kiadva, mindenkinek akadozik és ezen csak az utolsó patch javított valamicskét és igaz az is, hogy kevésbé életszerű, mint pl a GTS, annál jobbat kellett volna csinálni nem egy visszalépést pl a játékmenet szempontjából.
Ki sokat markol, keveset fog - ez a mondás igaz a cseh csapatra, kevesen vannak, több jétékot fejlesztenek egyszerre és az eredmény önmagáért beszél.... -
kukubenko66 #28279 Második videom, most Iveco Stralis Hi-Way.
-
bake05 #28278 Júúúúú héééééééééééj!! :) :)
-
kisfüsi #28277 Valaki nem tud valamit Frank 1.4.1-es hungary map verziójáról? :) -
rozsola79 #28276 A " warez " témával kapcsolatban vannak érdekességek.
Bár az ittlévők többsége warez-ellenes , kiváncsi vagyok , hogy mit szólnak az alábbiakhoz :
1. Az alapjáték ára X euro. Megveszed , telepíted és szomorúan tapasztalod , hogy állandóan lefagy vagy bosszantó hibákkal van tele. Megértem a kiadók tévedéseit , viszont érdekes , hogy alig telt el fél év a megjelenés óta , egy rakás javítás jelent meg, Érdekes , hogy a sok javítás ellenére a problémák megmaradtak.
2. Gondok vannak a módok készítésével. Aki megpróbált pályát készíteni , szomorúan csalódott. ( PLd Frank is ). Ha elkezdesz egy pályát , mire befejezed kiadják az 1.4 javítást ami teljesen átdolgozza a pálya felhasználását. Frank sokat dolgozott a pályán , hiába.
3. Ez a játék annyira szimulátor mint mondjuk Diablo féle szerepjáték. Az a vicc , miszerint pld Berlinben végzek egy fuvarral és a következőt pld Londonban kezdem meg , agyrém
4. Sehol sincs a világon olyan , hogy cserélgetik a pótokat. Talán jobb lett volna ha a GTS-hez hasonlóan alkalmazottként kezdenél egy cégnél , egy kamionnal , egy póttal és a cég adna munkát. pld : Befejezem a fuvart Prágában , üresen elmegyek Brno-ba , felpakolok és újraútrakelek. A kamion és a pót ugyanaz marad. Hasonló megoldás lenne jó a saját tulajdonú szerelvény esetében is.
5. Alig van lehetőség igazi " kamionos életet " élni. Lehetne például olyasmit beépíteni , ami sokkal életszerűbb ( hétvégi kamionstop , kötelező müszaki vizsga stb)
6. Az eredeti TSM pályák ugyanazokat a problémákat produkálja mint az eredeti . Kiadták a TSM 3.0. ami 1.31 javítással müködik. Időkozben kijött az 1.4 javítás ami nem kezeli a TSM pályát. Érdekes , hogy a készítők még nem " konvertálták " át.
Lehet virtuálisan " akasztani ". Mégis :
1. pénzt adsz egy olyan játékért , ami tele van hibákkal amelyek az egymásután kiadott javítások után is megmarad
2. nem nehéz kitalálni , hogy ez a sok hiba szándékos. A lényeg , hogy minnél több pénzt csaljanak ki. Pld : Kelet-Európai DLC amiért fizetni kell. De ha te akarsz saját pályát készíteni , kudarcra vagy itélve.
Ostoba kérdéseket tesztek fel.
Van crack és van 1.4 javítással müködő TSM MAP 3.0
Ráadásul az átdolgozott és crack-elt verzió sokkal stabilabb. Sem az alappálya , sem a TSM nem fagy ki. + a különböző módokkal is sokkal toleránsabb.
Szeretem a kamionos játékokat , szívesen fizetek is érte , de a semmi kedvem pénzlehúzóknak fizetni. Majd ha számos probléma megoldódik és igazi szimulátor kapok , szívesen fizetek akár többet is. -
#28275 http://store.steampowered.com/app/227300/ -
kristóf497 #28274 http://bc.vc/c8DHVR -
erik320 #28273 Jólvan nemvagyok nagyon jártas az ilyan topikban,még 1x bocsánat -
AXmen #28272 *megvenni -
AXmen #28271 Nem értem.. MIÉRT NEM LEHET FÖLFOGNI, HOGY NO WAREZ?!
Tessék mrgvenni eredetiben! -
erik320 #28270 bocsánat -
Lolluki #28269 Ne warezolj már!!! -
erik320 #28268 sziasztok,lenne egy kérdésem,hogy az 1.4.8-as patch-hez van aktiváló kód?mert nem találok sehol,előre is köszönöm a segítséget :) -
#28267 Igaz csak egy Fiesta volt nem akkora batár mint egy kamion, de köszönöm a válaszokat. -
#28266 Mindenki más én speciel bírom a hosszú utakat csak ne autópályázni keljen egész úton mert az unalmas. -
#28265 London-Bp-t. sikerült már másodmagammal. Nem olyan vicces -
mrtcsapat #28264 nem igazán értem :(
miért nem birja a gép a pl : 200 % vagy a 400% lékot ?
a Renderelési % ..
vagy mi lenne az hogy jobban ki van dolgozva a táj ?
a választ előre is köszönöm .
-
AXmen #28263 xDD -
fs9pilot #28262 Illetve a Flight Simulator 2004 és az X is ilyen. :) -
#28261 Először talán poénos, de pl.:Train Simulator 2012. Ott 1:1 a dolog. -
siplace2 #28260 Sziasztok! A Frank féle magyar map-ot hogyan oldottátok meg,hogy ne fagyjon ki? Sajna olyan fuvart nem találok az elején,ami 2 perc alatt teljesithető:(
Előre is köszi. -
Kudawudashuda #28259 Nem, játékban gyorsabban telik az idő -
#28258 Ezt nem gondoltad komolyan ugye? Persze, hogy nem különben elég vicces lenne egy Róma-London fuvart lenyomni nem gondolod? :)
-
Kudawudashuda #28257 Ott az Action.... -
kukubenko66 #28256 A Fraps-hoz még annyit, hogy tömörítetlen avi-t csinál, úgyhogy kell hely bőven egy hosszabb video rögzítéséhez. Nekem most van egy kb 28 perces full hd Iveco felvételem, ami 65 gigát foglal. Kódolás után persze a kész video ennek csak a töredéke lesz.
Be lehet állítani azt is, hogy csak half-size videot csináljon és akkor lényegesen kevesebb hely kell majd. -
#28255 Hello srácok!
Totál newbie vagyok ebben a játékban. Az lenne a kérdésem, hogy 1 játékóra az a valóságban is egy órát jelent? -
-
peti178 #28253 Már rakom is fel -
peta19901010 #28252 Éretm köszi. -
avus #28251 Mikortól lehet regisztrálni? -
#28250 Lolluki is arra gondolt. A Fraps egy progi, amivel ki lehet íratni játék közben az fps-t, képet lehet menteni, meg videót csinálni. -
JohnBart #28249 Kijött az új (nem béta) 1.4.8-as peccs: innen lekapható!
Egyben úgy néz ki, jól beleforgatják a bevételt a cégbe, hamarosan háromszor nagyobb irodába költözik az SCS... Remélem ez nagyobb csapatot, és további jelentősebb fejlesztéseket jelent majd. ;) -
peta19901010 #28248 Én erre gondoltam: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=28208]#28208[/URL] -
Lolluki #28247 fraps?? -
peta19901010 #28246 Üdv mindenkinek!
A tegnapi FPS-es témával kapcsolatban lenne egy kérdésem. (Lehet, hogy hülye kérdes de nem tudom.) Azt szeretném megtudni, hogy a játék közben , hogy tudom megnézni, hogy éppen mennyi az FPS szintje.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
#28245 Nagyon szépen köszönöm a segítséget ;) -
JohnBart #28244 A bétapeccsekhez általában nem jók a modok, tudtommal. -
#28243 Valaki válaszoljon erre plz! :D -
peti178 #28242 Tegnap este megvettem az új Ivecot! Itt épp pihenés közben :)
[IMG][/IMG]
Indulás!