52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • bake05
    Azt kihagytad,hogy van 1.4 javítással müködő TSM MAP 3.0. Mert az is kacsa.A ruszkik próbálkoztak valami szarral ami ugyan meggyeget de igazából egy rakás búg halmaz.
  • fagy53
    A warezról nincs mit mondani, az úgy ahogy van lopás!
    Nekem lefagyás nélkül működik a vásárolt dobozos verzíó a mai napig, akár egy csomó modal, akár anélkül, nálad valami más baj van.
    Igaz viszont az, hogy a játék túlságosan korán lett kiadva, mindenkinek akadozik és ezen csak az utolsó patch javított valamicskét és igaz az is, hogy kevésbé életszerű, mint pl a GTS, annál jobbat kellett volna csinálni nem egy visszalépést pl a játékmenet szempontjából.
    Ki sokat markol, keveset fog - ez a mondás igaz a cseh csapatra, kevesen vannak, több jétékot fejlesztenek egyszerre és az eredmény önmagáért beszél....
  • kukubenko66
    Második videom, most Iveco Stralis Hi-Way.

• bake05
    Júúúúú héééééééééééj!! :) :)

• kisfüsi
    Valaki nem tud valamit Frank 1.4.1-es hungary map verziójáról? :)
  • rozsola79
    A " warez " témával kapcsolatban vannak érdekességek.
    Bár az ittlévők többsége warez-ellenes , kiváncsi vagyok , hogy mit szólnak az alábbiakhoz :
    1. Az alapjáték ára X euro. Megveszed , telepíted és szomorúan tapasztalod , hogy állandóan lefagy vagy bosszantó hibákkal van tele. Megértem a kiadók tévedéseit , viszont érdekes , hogy alig telt el fél év a megjelenés óta , egy rakás javítás jelent meg, Érdekes , hogy a sok javítás ellenére a problémák megmaradtak.
    2. Gondok vannak a módok készítésével. Aki megpróbált pályát készíteni , szomorúan csalódott. ( PLd Frank is ). Ha elkezdesz egy pályát , mire befejezed kiadják az 1.4 javítást ami teljesen átdolgozza a pálya felhasználását. Frank sokat dolgozott a pályán , hiába.
    3. Ez a játék annyira szimulátor mint mondjuk Diablo féle szerepjáték. Az a vicc , miszerint pld Berlinben végzek egy fuvarral és a következőt pld Londonban kezdem meg , agyrém
    4. Sehol sincs a világon olyan , hogy cserélgetik a pótokat. Talán jobb lett volna ha a GTS-hez hasonlóan alkalmazottként kezdenél egy cégnél , egy kamionnal , egy póttal és a cég adna munkát. pld : Befejezem a fuvart Prágában , üresen elmegyek Brno-ba , felpakolok és újraútrakelek. A kamion és a pót ugyanaz marad. Hasonló megoldás lenne jó a saját tulajdonú szerelvény esetében is.
    5. Alig van lehetőség igazi " kamionos életet " élni. Lehetne például olyasmit beépíteni , ami sokkal életszerűbb ( hétvégi kamionstop , kötelező müszaki vizsga stb)
    6. Az eredeti TSM pályák ugyanazokat a problémákat produkálja mint az eredeti . Kiadták a TSM 3.0. ami 1.31 javítással müködik. Időkozben kijött az 1.4 javítás ami nem kezeli a TSM pályát. Érdekes , hogy a készítők még nem " konvertálták " át.
    Lehet virtuálisan " akasztani ". Mégis :
    1. pénzt adsz egy olyan játékért , ami tele van hibákkal amelyek az egymásután kiadott javítások után is megmarad
    2. nem nehéz kitalálni , hogy ez a sok hiba szándékos. A lényeg , hogy minnél több pénzt csaljanak ki. Pld : Kelet-Európai DLC amiért fizetni kell. De ha te akarsz saját pályát készíteni , kudarcra vagy itélve.
    Ostoba kérdéseket tesztek fel.
    Van crack és van 1.4 javítással müködő TSM MAP 3.0
    Ráadásul az átdolgozott és crack-elt verzió sokkal stabilabb. Sem az alappálya , sem a TSM nem fagy ki. + a különböző módokkal is sokkal toleránsabb.
    Szeretem a kamionos játékokat , szívesen fizetek is érte , de a semmi kedvem pénzlehúzóknak fizetni. Majd ha számos probléma megoldódik és igazi szimulátor kapok , szívesen fizetek akár többet is.
  • Ördögpalanta62
    http://store.steampowered.com/app/227300/
  • kristóf497
    http://bc.vc/c8DHVR
  • erik320
    Jólvan nemvagyok nagyon jártas az ilyan topikban,még 1x bocsánat
  • AXmen
    *megvenni
  • AXmen
    Nem értem.. MIÉRT NEM LEHET FÖLFOGNI, HOGY NO WAREZ?!

Tessék mrgvenni eredetiben!
  • erik320
    bocsánat
  • Lolluki
    Ne warezolj már!!!
  • erik320
    sziasztok,lenne egy kérdésem,hogy az 1.4.8-as patch-hez van aktiváló kód?mert nem találok sehol,előre is köszönöm a segítséget :)
  • 7r1v1um
    Igaz csak egy Fiesta volt nem akkora batár mint egy kamion, de köszönöm a válaszokat.
  • Oliverius
    Mindenki más én speciel bírom a hosszú utakat csak ne autópályázni keljen egész úton mert az unalmas.
  • 7r1v1um
    London-Bp-t. sikerült már másodmagammal. Nem olyan vicces
  • mrtcsapat
    nem igazán értem :(
    miért nem birja a gép a pl : 200 % vagy a 400% lékot ?
    a Renderelési % ..
    vagy mi lenne az hogy jobban ki van dolgozva a táj ?
    a választ előre is köszönöm .
  • AXmen
    xDD
  • fs9pilot
    Illetve a Flight Simulator 2004 és az X is ilyen. :)
  • 7r1v1um
    Először talán poénos, de pl.:Train Simulator 2012. Ott 1:1 a dolog.
  • siplace2
    Sziasztok! A Frank féle magyar map-ot hogyan oldottátok meg,hogy ne fagyjon ki? Sajna olyan fuvart nem találok az elején,ami 2 perc alatt teljesithető:(
    Előre is köszi.
  • Kudawudashuda
    Nem, játékban gyorsabban telik az idő
  • Oliverius
    Ezt nem gondoltad komolyan ugye? Persze, hogy nem különben elég vicces lenne egy Róma-London fuvart lenyomni nem gondolod? :)
  • Kudawudashuda
    Ott az Action....
  • kukubenko66
    A Fraps-hoz még annyit, hogy tömörítetlen avi-t csinál, úgyhogy kell hely bőven egy hosszabb video rögzítéséhez. Nekem most van egy kb 28 perces full hd Iveco felvételem, ami 65 gigát foglal. Kódolás után persze a kész video ennek csak a töredéke lesz.
    Be lehet állítani azt is, hogy csak half-size videot csináljon és akkor lényegesen kevesebb hely kell majd.
  • 7r1v1um
    Hello srácok!
    Totál newbie vagyok ebben a játékban. Az lenne a kérdésem, hogy 1 játékóra az a valóságban is egy órát jelent?
  • hotwheels

• peti178
    Már rakom is fel
  • peta19901010
    Éretm köszi.
  • avus
    Mikortól lehet regisztrálni?
  • macleody
    Lolluki is arra gondolt. A Fraps egy progi, amivel ki lehet íratni játék közben az fps-t, képet lehet menteni, meg videót csinálni.
  • JohnBart
    Kijött az új (nem béta) 1.4.8-as peccs: innen lekapható!

Egyben úgy néz ki, jól beleforgatják a bevételt a cégbe, hamarosan háromszor nagyobb irodába költözik az SCS... Remélem ez nagyobb csapatot, és további jelentősebb fejlesztéseket jelent majd. ;)
  • peta19901010
    Én erre gondoltam: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=28208]#28208[/URL]
  • Lolluki
    fraps??
  • peta19901010
    Üdv mindenkinek!

A tegnapi FPS-es témával kapcsolatban lenne egy kérdésem. (Lehet, hogy hülye kérdes de nem tudom.) Azt szeretném megtudni, hogy a játék közben , hogy tudom megnézni, hogy éppen mennyi az FPS szintje.

Válaszotokat előre is köszönöm.
  • Misuka963
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget ;)
  • JohnBart
    A bétapeccsekhez általában nem jók a modok, tudtommal.
  • Tanker56
    Valaki válaszoljon erre plz! :D
  • peti178
    Tegnap este megvettem az új Ivecot! Itt épp pihenés közben :)
    [IMG][/IMG]
    Indulás!