Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
demoba fel lehet telepiteni az 1.2.5.1 mert mart letoltotem harom fajtat de nem telepiti fel az 1.1.3 meg sikerult fell rakni
Letöltöttem az america mapet és nagyon jó egyébként ezt is az ets csinálta?
Üdv. Tegnap célba ért a szállítmány, csak sajnos lerakhatatlan. Az a mod használhatatlan sajnos, ki kellett törölnöm a mod mappából, hogy lerakjam, mint dobozos trailert.
Ilyen állapotban ért oda a kamionom a startponttól egészen a célállomáshoz legközelebb esõ szerelõhöz. Több mint 500 km után és közben sehol sem álltam meg javítani.
Miután megérkeztem, parkolás után kis kinéúdás hiába, és végül 22% károsodással végeztem.
Itt lehet látni, hogy a szállítmányt nem lehet letenni, és befejezni a munkát. Sok kinlódással jár és nincs semmi értelme. Szeretnék ezzel kapcsolatban segítséget kérni. Nincs- e véletlenül egy használható verzió erre a modra? Köszi.
Ilyen állapotban ért oda a kamionom a startponttól egészen a célállomáshoz legközelebb esõ szerelõhöz. Több mint 500 km után és közben sehol sem álltam meg javítani.
Miután megérkeztem, parkolás után kis kinéúdás hiába, és végül 22% károsodással végeztem.
Itt lehet látni, hogy a szállítmányt nem lehet letenni, és befejezni a munkát. Sok kinlódással jár és nincs semmi értelme. Szeretnék ezzel kapcsolatban segítséget kérni. Nincs- e véletlenül egy használható verzió erre a modra? Köszi.
Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől
KormÁny
Egér
Kormány, DFGT 720°
Köszi
legördülõ menü, kamionkereskedõk -.-
Scania:
- Aberdeen
- Dresden
- Hannover
- Lille
- Manchester
- Milano
- Strasbourg
Scania:
- Aberdeen
- Dresden
- Hannover
- Lille
- Manchester
- Milano
- Strasbourg
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Sziasztok!
Scania szalonok hol találhatóak ?
Scania szalonok hol találhatóak ?
azért kérdezem,mert a neten nem találok rá sehol
Sziasztok,lehet hogy egy hülye kérdés lesz,de van magyarosítás az ets2-höz?
1.2.5.1.
köszi
Nyisd meg az *.scs kiterjesztésû módfájlokat mondjuk winrar-al, és ha van benne "defs" mappa, azon belül találod... 😉
Ebben vannak állatok az úton, ha érdekel... 😉
http://ets2.lt/en/america-map/
http://ets2.lt/en/america-map/
Azt úgy veszed észre a játékban, hogyha lehúzod, akkor a közelben lévõ textúrák nem lesznek élesek... 😉
Hungarykum!
Tudnál-e rajtam másodjára is segíteni??? A FELNI 1 nevû Scania felnit esetleg le tudnád festeni ezüstre/krómra??? Mert eddig a feketét használtam,de meguntam.
Kérlek segíts!!!
Ádám
Tudnál-e rajtam másodjára is segíteni??? A FELNI 1 nevû Scania felnit esetleg le tudnád festeni ezüstre/krómra??? Mert eddig a feketét használtam,de meguntam.
Kérlek segíts!!!
Ádám
Ilyen akkor szokott lenni, mikor az esõ a kamion bal vagy jobb oldaláról esik jobban.
Mikor szembõl esik, akkor az elülsõ szélvédõ a legvizesebb és az oldalsók épphogy.
Mikor szembõl esik, akkor az elülsõ szélvédõ a legvizesebb és az oldalsók épphogy.
majd haza ertel legyszi ird meg koszi
iskolában vagyok most nem tudom megmondani
mejik fajtajat sikerul feltelepitened az 1.2.5 nek mert en mart letoltotem harom fajtat de nekem nem telepiti fel az 1.2.5 ot csak az 1.1.3 at
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani hogy ez melyik felni mod??? Ha igen egy linket légyszi!! Vagy vmi hasonló kinézetû felnit tudna vki mondani???
felni
Elõre is köszi!!<#conf>#conf>
Valaki meg tudná mondani hogy ez melyik felni mod??? Ha igen egy linket légyszi!! Vagy vmi hasonló kinézetû felnit tudna vki mondani???
felni
Elõre is köszi!!<#conf>#conf>
Kösz.
Még egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. Ha csinálok neki egy új profilt a mentésemet valahogy át tudom pakolni, hogy ne kelljen elõröl kezdeni mindent, vagy erre nincsen lehetõségem?
Válaszodat elõre is köszönöm.
Még egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. Ha csinálok neki egy új profilt a mentésemet valahogy át tudom pakolni, hogy ne kelljen elõröl kezdeni mindent, vagy erre nincsen lehetõségem?
Válaszodat elõre is köszönöm.
Hogy müködjenek a fuvarok az új városokba ahhoz uj profilt kell kezdeni.
A Truckers-MapMod-nál Gyõrbõl és a többi plusz városba/ból, hogy tudok fuvart vállalni? Mert nekem egyet se ad, se onnan indulót, se oda érkezõt.
Válaszotokat élõre is köszönöm.
Válaszotokat élõre is köszönöm.
Hali nem sok mindent láttok a tükörben 😊 Kicsit esik.
[/url][/img
[/url][/img]
[/url][/img
[/url][/img]
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Nem dobozosan van meg de már megvan a kód
Doboz kinyit, kézikönyv hátulján lévõ kód bepötyög, játszik. 😊
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu
Sziasztok!Azt mitöl lehet,hogy Radio 1-et akarok halgatni,és lefagy a játék..Az összes többi rádio jó,még a külföldiek is.Üdv!
Nem, szimplán csak vége a demónak. Aktiválni kell vagy irány az offtopik 😉
Ki mondta, hogy f??det rám?!
most telepítettem az 1.2.5 öt és az 1.1.1 ben kb 100 fuvart teljesítettem de most az 1.2.5 ben írta ki hogy vége a demónak miért?az 1.2.5 miatt?
Bocs az újbóli hsz-ért, de egyszerûen nem tudom hol találom meg azt a nyamvadt "def" mappát...
nm
Én is láttam táblát ezért is furcsáltam de köszi
de egyébként kéne legyen benne mivel állatok az uton tábla van a játékba
nem láttam
Tehát alapból nincsen rajta?
a mapomba tettem bele
A játék megjelenése elõtt mondták hogy lesz benne útra kijövõ állatok ti láttatok már a játékban vagy nincs is benne?
letoltotem az 1.2.5 os patchot de nem telepiti be a jetekba miert,
sokat bélyegeztél mostanában vagy mi? <#wow1>#wow1>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
köszönöm a választ!
sziasztok!
már jó hosszú ideje nem játszottam az ETS 2-vel, és az lenne a kérdésem hogy a kezdõ verzióhoz képest lettek-e már új országok?
már jó hosszú ideje nem játszottam az ETS 2-vel, és az lenne a kérdésem hogy a kezdõ verzióhoz képest lettek-e már új országok?
csak annyit szeretnék irni hogy az amit csináltam magyar mapot megszûnt, mert uj mapba kezdtem. Az uj mapom ugy fog kinézni hogy hozzá lesz csatolva Európához magyarország.