banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fs9pilot
    1. Ha fikázod minek játszol vele? Köteleztek rá?

2. Stabilabb a crackelt? Miről beszélsz? Nem egy modot használok, és láss csodát, semmi gondom a programmal.

3. A vezetésről meg inkább ne beszéljünk. Korlátnak csapódik? Hogy? Nem értem, hogy nálam akkor miért nem csapódik korlátnak, borul fel, csúszik ki? Velem kivételezett az SCS és IP alapján Engineer Sample -t adott ki nekem?

4. Szerintem inkább ne hangoztasd a warez dolgaidat. Örülünk neki hogy nem vetted meg, inkább hackeltél rajta.

5. A szimulátor az a vezetésre van értve többnyire. Ahol nem tudsz 500-al kanyart bevenni, szimulálva van (most már) a légfék, visszagurul a kamion emelkedőn, szimulálva van a tehetetlenség, a nyomaték, a váltás. Még ha néhol kicsit butuska is.

Mutass nekem, egyetlen olyan szimulátort, ami elsőre hibátlan, tökéletes, és húdef*sza lett, és jóval drágább mint az ETS. 7 éves korom óta foglalkozok szimulátorokkal, és biztosra mondhatom, hogy ilyet nem fogsz tudni mutatni. Játszál az átdolgozottal. Add ki ETS 3 -nak. Minden hónapban vannak akik jönnek pattogni?