Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az volna a kérdésem, hogy Gyõrbe és az Afirkai cégekhez valahogy lehet-e fuvart vinni, mert én elmentem Gyõrbe, hogy onnan viszek valami fuvart de semmi.
Válaszotokat és segítségeteket elõre is köszi.
- Bratislava
- Geneve
- New Castle
- Plymouth
- Rotterdam
- Stuttgart
- Szczecin
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu
Minimum System Requirements:
Windows XP/Vista/7, Dual core CPU 2.4 GHz
2 GB RAM, graphics card with 256 MB memory
(GeForce 7600 GT-class equivalent or better)
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Csak a döglött halak úsznak az árral!
512mb videokártya
2gHz proci
game log, game crash, van csak más game filem nincs
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Egyébként én sem tudom 90-nél feljebb tornázni a sebességet mert én sem találok sehol olyan filet amit írtatok 😞
Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől
Sajnos még mindíg nem ért célba, eddig 5 %-ban sérült a pót kocsim, komoly javításra szorul majd a kamionom is. <#rinya>#rinya> 27 óra van még hátra, kb 12 óra hossza még a hátralévõ út. <#vigyor>#vigyor>
Mert ha egy commondore 64-ed van ne told fel semeddig. Ha egy kórájehtes gétix 680-as akkor meg mehet maxra.
Nálam 3/4-ig van húzva de szerintem hatalmas változást nem hoz ha maxon vagy lowon van.
Ha mindenhez jó akkor meg nézném, hogy menet közben milyen.
Ez nekem így tetszik, véleményeket kértem, kaptam is párat, köszi.
Nekem egy olyan kérdésem lenn, hogy az aniozotropikus szûrés micsoda és mit csinál a kép javítás céljából.
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
De ez most nem számít.
A játékban 150% és 200%-nál a legjobb teljesítmény-minõség arány.
Itt tudod állítani:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem lehet valamilyen módon átállítani az AI kamionok sebességét? Elég irreális a 40-50-60 km/h-s sebesség, pedig szívesen konvojoznék velük az utakon..
Próbáltam a def/game_data.sii-ben átírni a truck_speed_limit-et, de nem volt ilyen bejegyzésem, így beleírtam. Ettõl viszont kiakadt a játékom, úgyhogy visszaállítottam a régit, tehát ugyanott vagyok.
Elõre is köszi!
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Csak a döglött halak úsznak az árral!
"1.2.5.-ös Patch Megjelent. Elérhetõ az ETS2 honlapján az Update fül alatt!"