banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • rozsola79
    Lopás vagy nem lopás , az külön téma
    Ha fizetek valamiért , müködjön jól. Mit szólnál hozzá ha pld új számítógép vásárlásakor azt mondaná az eladó : " minden félórában kapcsold ki 5 percre ". Ha nem akarsz ilyen kellemetlenséget , akkor fizess még x forintot.
    Lehet engem szidni , kitiltani , nem éredekel
    Vagyunk páran akik darabokra szedtük az ETS 2 vezérlőprogramját és a saját izlésünk szerint átírtuk. Sokal élethűbb és sokkal élevezetesebb lett. A vicc az , hogy a legtöbb időt a " kódtörés " vette el. Kb 1 hét alatt egy teljesen más játékot csináltunk.
    Felteszem a kérdést : Mire vár az SCS ? Nem nagy dolog átdolgozni a játékot.
    A dobozos játék általában a 4. szint elérése után érdekes jelenségeket produkál. Mindez eltörpül egy nagyon bosszantó jelenség mellett. Amint eléred a 12. szintet , a kamion furcsa dolgokat művel. Hasonlóan a GTS-hez egy 2 vagy 3 sávos autópályán egy enyhe kanyarvételnél a korláthoz csapódik. ( a GTS-ben általában felborult ). A vicc az , hogy nem megyek többel mint 50-60 KM/h és nem váloztattam semmit a kamionon. Mondja meg nekem valaki mi az oka annak , hogy ugyanazzal a kamionnal , ugyanolyan súly mellett a 11. szinten semmi gond , de a 12. szint elérése után szinte vezethetetlen a szerelvény