A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
milos620 #26905 Szia!
Én Volvoval járok és sajna nekem is halk a hangja egy adott szintű volume beállításnál a többi márkához képest.
Gondoltam magamban egy kicsit feljebb viszem a hangerősséget mert a digitalizált Volvo hangból alig hallani valamit.
Be is vált mert a papírforma szerint 1050-es fordulattól ahonnan a max forgatónyomatékot adja le élvezetes duruzsoló hang hallható.A másik ami nagyon tetszik az bizony a turbó hangja.Pl 90 tempomatnál mikor terhelés függvényében növekszik vagy csökken a feltöltő fordulatszáma az nálam egy élmény.Ezt nagyon jól rögzítették.
A korábbi hsz-ben írtakat én is hiányolom, de én még nagyon szeretném ha hallható lenne a rögzítőfék,szintezőszelep hangok stb,manuális váltónál az egyes szorzóváltók kattogásai,az dekompressziós motorfék hangján is jó lenne változtatni és még sorolhatnám, de ahogy a korábbi felhasználó írta sajnos nem kívánságműsor.
Összességében teljesen megvagyok elégedve a játékkal és izgatottan várom a patchet a Hi-Way-el és az aktív indikátorok és levegőtermelésen túl az egyéb apróságokkal. :)