Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Valaki meg tudna csinálni skinnben egy Scania Dark Diamondot, úgy mint a resacaron lévõ Black Ambert?
Légyszi mert az a kedvenc kamionom és én nem értek a skinezéshez!!
scania
Érdeklõdni szeretnék tõletek hogy kapot esetleg valaki levelet az scs softwaretõl jogtalan patch használatért???
Megvettem az eredeti játékot még októberben és errõl az oldalról szedtem le torrentként az elsõ frissitést a játékhoz mivel nekem ezt ajánlota fel:http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php
Sajnos akkora összeg van írva a levélben amibõl kb 30 szor lehetne megvenni a játékot!!!!!!!!!!!
Egy ügyvédhez is el lett küldve a levél de teljesen hivatalos amit kaptam azt sem mondhatom hogy szívatásról van szó!!
Bárki tudd ebben valamit segíteni vagy hasonlóképpen megjárta írjon akkár privibe is!!!
Kössz elõre is!!!
Lenne egy olyan kérdésem hogy a tél modba hol lehet átírni azt hogy az AI is korábban kapcsolja a fényszórót mert az oké hogy hamarabb sötétedik és az utcai világítás igazodik ehez de az AI nem. És elég rossz hogy este 7-kor (játékidö szerint) sötétedik az AI meg fél 8-8 között kapcsol. Probáltam az env_data.sii fájlban turkálni de ott csak az utcai lámpákat lehetne állítani. A segítséget elöre is köszönöm.
Kösz!
Vajo segítség kéne hogy lehet rendesen lementeni a mapot, mert ha változtatok valamin kisebb lesz a fájl. Ami nem túl fasza.
TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!
ha valaki azt mondja nekem hogy actros akkor erre gondolok

Csaby
"Sorry, the free service is at full capacity.
Please try later or upgrade to sendspace Pro™ to enable guaranteed slots and instant, fast downloads."
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Elõttem ment egy AI kamion, csak néztem ahogy felpattant a pótkocsija 😄
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Én vagyok nyúl, vagy nem lehet használt kamiont venni?
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
Sofõrt meg még nem vettem fel autó nélkül, de majd erre is sort kerítünk. 1500 EUR-t megér egy pancser; megvárom míg magától lelécel 😊
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
Ami nekem van az csak a valódi márkajelet teszi rá a kamion és pótkocsik kerekeire is.

2. Nemigazán. Csak akkor ha minuszban vagy/lesz...
3. Passz... ezt magadnak kell megtalálnod.. 😊
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Tudna nekem vki segíteni abba h honnan tudok MP4-es Actrost letölteni? Elõre is köszi