Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
látnék a játékban....!ezen tanulok!😄

macleody: amíg így állunk hozzá, addig valóban pár száz ember fogja vezetni. Amikor egyszer ebbõl kollektiv elege lesz mindenkinek ezen a nagy sárgolyón, akkor ez meg fog változni (bár igaz, nem feltétlen lesz jobb, de hátha...)
És hogy valóban ne errõl a kiábrándító témáról legyen szó: Engem is érdekelne az a havas mod, amelyik a legreálisabb
Egy bejelentés alapján kimegy hozzád a rendõrség, megnézik a gépedet, találnak rajta egy csomó szoftvert amirõl nem tudod bebizonytani, hogy vetted, elviszik a géped, téged meg becsuknak.
matusz09 : neked is igazad van, csak sajnos ez a világ nem úgy mûködik ahogy mi szeretnénk, hanem ahogy az a párszáz ember akarja.
De beszéljünk inkább a játékról, most ment a Duna TV-n a T.I.R. 😊
lehet fogni kevés pénzre, akármire, másra mutogatni, akkor sem jogszerû a letöltött progit/op. rendszert használni, és akár tetszik, akár nem, lopásnak minõsül (nem a letöltés, hanem a használat)
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Csak a döglött halak úsznak az árral!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Franciáknál például az elsõ levél csak figyelmeztetés, aztán jön a net korlátozása, majd a komoly büntetés.
A Német nem viccel, egybõl büntet, mégpedig keményen. Nincs peren kívül egyezkedés, ha nem fizetsz jön a bíróság.
Egyébként itthon is van már, (egyenlõre pontos jogi szabályozás hiányában még nem nevesített, csak betárolt) illegális letöltõket tartalmazó adatbázis, mégpedig igen szépen meghízott adatbázis, csupán a jogvédõk lobbijának kitartásától függ, mikortól kötelezik a szolgáltatókat az IP cím kiadására, ami alapján a hatóságok beazonosíthatják a jogtalan felhasználókat.
Viszont ha tényleg ilyen levelet kaptál, akkor valószínû azért, mert kipróbáltad, esetleg még frissítetted is szintén okosba a virágbolti verziót, és ezt regisztrálta az SCS.
Innentõl kezdve sajnos hiába vetted meg az eredetit, nem mentesít.
Azt viszont kizártnak, vagy inkább elírásnak tartom, hogy kizárólag eredeti játékhasználat esetén illegális patch használat miatt kapjál ilyen levelet!
Íme egy cikk, ami pont errõl a büntetésrõl szól:
kiadók harca a kalózok ellen
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
A Windows mappában belül a System vagy a System 32 mappában vannak ezek az Alkalmazások feltelepítve,
*** DE CSAK AZ ALKALMAZÁS-HOZ LEHET NYÚLNI, ELLENTÉTBEN HA ROSSZ FÁJT, VAGY NEM A RENDSZERHEZ VALÓ EXÉT TELEPÍTJÜK VAGY ELTÁVOLÍTJUK. AZ A WINDOWS ÜTKÖZNI FOG ILLETVE NEM JÓL FOG MÛKÖDNI !!! ***
OMSI FOREVER!!!
Kis segítségre lenne szükségem. Nem rég kezdtem a játékkal foglalkozni úgy hogy modokat rakjak bele.
De amint a mod pappába teszek valamit egybõl kidob a játék inditás után. Mitöl lehet ez?
Véletlen sikerült az scs fájlokat társítanom az indító fáljhoz és most azt veszi alapul. Lehet hogy ez okozza a gondot? Hogyan tudnám a hozzátársított programot (ez esetbe ETS2.exe-jét eltávoltíni a mod fájlokról?
Köszi a segítségeteket!
Beletettem az uj Mercit a játékba de nem találom,hol lehet azt megvenni? Mert a mercikereskedésben nincs.
Sakkoo.......Baszkiiii
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Valaki meg tudna csinálni skinnben egy Scania Dark Diamondot, úgy mint a resacaron lévõ Black Ambert?
Légyszi mert az a kedvenc kamionom és én nem értek a skinezéshez!!
scania