52658
-
szgabe #26869 Vajo! Látom az R2008-assal tolod, találtál már hozzá pontos térképet, ami alapján skinezni lehetne? Nagyon karaj ez a vas, mert nagyobb felbontású bőrt lehetne ráhúzni, csak sehogy se találom az alkatrészek széleit:) -
#26868 Majd pont azzal fogunk foglalkozni hogy nektek csináljunk pótot.. -
vajo #26867
-
kukubenko66 #26866 Van olyan hely, ahonnan össze lehetne gyűjteni a legnépszerűbb, legtöbbet játszott működő modokat ? Mert raktam én már be például Mercedes kamiont, de kifagyott a játék. Ezért keresnék megbízható helyet. Minden érdekelne: térkép, új kamionok, havas-jeges úton vezetés, stb...)
Köszi, ha valaki segít vagy ad 1-2 linket -
#26865 Azt értem de nem fog senki csinálni trailert neked mert neki abból semmi haszna,csak az idejét pazarolja.Van kismillió oldal ahol lehet keresgélni -
martin bátyó #26864 Nem azt kértük hogy pontosan ezt a trailert linkeljék be hanem hogy valami hasonlót tud e valaki nekünk csináln
-
#26863 Úgy se fog senki csinálni.Ez a trailer meg amúgy is privát (Ha jól tudom Kisgyerek csinálta) -
kristóf497 #26862 Heló valaki tudna nekem egy ilyesmi pótot csinálni :http://imgsrv02.kepkezelo.com/images/x/u/xu4okwd02kiiv19z5tsu.png
Mert eléggé gyér a kínálat a hasonló trailerekből
Előre is köszönöm
Szép gépek/képek
(ha lehet privátba kérem) -
Hunarnold #26861 Hogy lehet GTS-ből ETS2-be kamionokat tenni ? -
kristóf497 #26860 Heló valaki tudna nekem egy ilyesmi pótot csinálni :
Előre is köszönöm
Szép gépek/képek
martin bátyó #26859 Heló valaki tudna nekem egy ilyesmi pótot csinálni :
Előre is köszönöm
Szép gépek/képek
#26858 Akiről tudok aki publikájla az Vajo, meg Frank..
Respect.:)
Én csak kamionokat teszek GTS-ből ETS2-be de nem publikálom.
Meg szerintem van még egy pár magyar így :D -
xmute #26857 Félreértettél, én csak az ETS2-ről beszéltem, nem az SCS játékok összességéről.
Én is tudom, hogy több hazai modder van akik tettek már le jó pár dolgot az "asztalra", ezeket én mind el is ismerem.
Akkor pontosítok, hogy jelenleg aktív ETS2 modderől nem nagyon tudok akik publikálnák is a dolgaikat, ennyi nem több. De ha van akkor hajrá nekik!
#26850: Köszi az infókat, azért így mégis más, hogy tud infókat az ember a projektről és így tiszta is minden! Félreértés ne essék, én se követelőzni akartam az előző hsz-ekben, csak a már elmondottakat idéztem vissza.
Keep it up!
-
vajo #26856 Ezt, meg ezt, talán még ez is, És nem feledkeznék meg Dany'R-ről és Atikah-ról sem. Ezek a nevek sokkal több munkát takarnak itt, és a többi topikban is, mint bárki gondolná, és még sorolhatnék egy tucatnyi nevet ezek mellé! Attól mert többségük és jó magam is több időt fordítok másra, mint egy játékra attól még nem csak egy "eredményes" modder van ebbe az országba.
-
martin bátyó #26855 Hajrá Frank -
kristóf497 #26854 Jó munkát kívánok neked frank! -
kristóf497 #26853 -
#26852 Már nem azért, de a te munkád, te csinálod úgy ahogy akarod...
Inkább legyen késöbb, mint hogy kiadd most és akkor lesznek benne sok-sok hibák..Nem kell sietned :)
Aki meg nem bír várakozni az menjen homokozni.. -
#26851 -
frank007 #26850 Sziasztok! Látom kezd lincshangulat kialakulni! Az objektumozással teljesen végeztem azon a részen, amit ki akarok adni most. Már csak az utolsó símitások vannak hátra. Fel kell még cimkéznem az útjelző táblákat és textúráznom kell még. Ez szerintem max 3 nap. Higgyétek el, nem kicseszésből tologatom a kiadást! Egyszerűen előre nem lehet kikalkulálni, egy-egy részt mennyi ideig tart megcsinálnom. Szóval már a célegyenesben vagyok, sőt már látom a kockás zászlót is! -
#26849 -
#26848 Vidd innen ezt a szart -
lusti12 #26847 Hétvége.
-
#26846 "jaszbereny" -
BBSTi #26845 Én ezzel a kommenteddel értek egyet. Én is várom már nagyon, de nem idegesít egyáltalán, hogy Frank mennyit csúszik, annak ellenére, hogy "fix időpontokat" adott.... ÉS??? Alkalomadtán felnézek ide, visszaolvasok a legutóbbi általam olvasott kommentig, leszűröm, hogy mi van és kész. Addig játszok azzal, amim van. Az SCS-re jobban haragszom, mert számomra az nagyobb szégyen, hogy ronggyá kell modolni a játékot, hogy élvezhető legyen és a való életben látott kiegészítők, pótkocsik, gyárak, maga a környezet, fényeffektek (tompított, reflektor, kiegészítő távfények, méretjelzők, AI járművek fényei éjjel) belekerüljenek a játékba. Tudom, hogy a pótkocsi licensz megszerzése macerás, a gyáraké meg főleg, de a többi dolog abszolút vállalható, főleg az, hogy ne csak nyerges kamionokkal mászkáljunk Európában. Tudtommal egy másik SCS játék képes kezelni a forgózsámolyos pótkocsikat.
Hajrá Frank, inkább add ki szeptemberben a mapot, de naggggggyot üssön!!! -
xmute #26844 Igaz, én mást értettem módolás alatt, olyat ami tényleges objektum alapú módolás ill. konvertálás, nem csak dds-ek átszínezése, de végül is ha egy trailer skin is mod-nak számít, akkor te is mint RED készítő jelen vagy a hazai porondon, akkor helyesbítek két emberről tudok! -
#26843 Árnyék pipa :)
-
#26842 És hova váltasz? Van másik Truck Simulator a piacon? :) -
vajo #26841 "tudomásom szerint jelenleg ő az egyetlen aki hazai szinten módolja a játékot (publikusan)"
Ezt a mondatot jó lenne ha átgondolnád és újraértelmeznéd! -
#26840 Igazad van, de akkor minek mond határidőt, pláne hogy most már biztosra igérte. Ha annyit mondott volna hogy majd ha megjelenik leszedhetitek, és elfoglaltságaim miatt bizonytalan a határidő, akkor szerintem mindenki megértette volna. De ő konkrét időpontokat mondott. Igy joggal kérdeznek rá többen hogy miért nincs kész, annak ellenére hogy ingyenes. Dehát talán, ha létezik egyáltalán a map, majd megjelenteti. -
#26839 Azért kell néha bétát kiadni mert a játék maga elavul,nem kicsit..nagyon.Abból is látszik hogy egyre kevesebb modifikáció jön már ki.Szép lassan mindenki váltani fog,már én is az 50.szinten tartok..néha már csak azért vezetek hogy rádiót hallgassak -
#26838 És szerintem nem szép dolog felhozni állandóan, hogy mikor mit mondott, egyedül csinálja, ő nem egy cég, mint az SCS ami szintén csúszik az állandó ígérgetések ellenére, hidd el nem lehet könnyű kiszámolnia mikorra lesz kész, gondolom van más dolga is mint nektek hegeszteni a térképet, INGYEN. -
#26837 Hagyjátok már szegényt, akkor adja ki amikor akarja. Ha valaha is készítettél már bármit amit mások is használtak, akkor tudhatnád, hogy az ember nem szeret szart ki adni a kezei közül, legalábbis vannak akik nem, gondolom frank sem akar olyat kiadni ami nem tökéletes az ő szemének. Ha meg még csak bétát ad ki most akkor nem is értem ezt a sok türelmetlenkedőt... -
#26836 +1 -
xmute #26835 Frankkel kapcsolatban csak ismételni tudom magam!
"de egyvalamit igérhetek! Még júniusban, (valószinűleg a vége fele ) kiadom a próbaverziót, akárhol is tartok. Tudom hogy hasonlót már igértem, de ez most komoly! Vehetitek készpénznek....vagy készpénzért?....csak vicceltem!"
Vagyis ha tartja a szavát, akkor most hétvégén kiadja!
Meglátjuk...
Ez volt jún. 28-án, nem tartotta a szavát és nem adta ki, pedig komolyan vettük amit ígért!
Nem én mondtam, ő...
Ebben az egészben csak azt nem értem, hogy aki tudja miről van szó, vagyis ismeri Frank térkép módját, az tisztában van azzal, hogy nem egy teljes mapot fog kapni, ami fullra meg van csinálni, leobjektumozva, az összes út be lesz kötve egymásba hanem, hogy ez egy béta, de még is "várós" cucc!
Minden tiszteletem az övé, hisz tudomásom szerint jelenleg ő az egyetlen aki hazai szinten módolja a játékot (publikusan), és nem is akarom bántani, de ha mindenki tudja, hogy nem lesz teljes a térkép akkor miért nem adja ki ahol épp most tart, pláne ha erre komoly ígéretet is tett, ami így viszont már nem fair a közösséggel, akkor ne tegyen felelőtlen ígéreteket és akkor ül mindenki a fenekén tovább!
-
#26834 igen, azt sejtettem :) -
#26833 Tényleg késik sajna,ismét.Ennél a videónál írja:
http://www.youtube.com/watch?v=gmRLq9e8pX0 -
#26832 Párszor csúsztatta Frank a határidőt:) Előszőr február volt az időpont. Az már nem most volt. lehet nem is létezik a térkép?:)
[IMG][/IMG] -
#26831 ...hosszú történet. Majd egyszer az oldalunkon elmesélem, de elöljáróban annyit elmondok, hogy semmi köze sem volt a játékhoz. :D -
#26830 amúgy mit jelent az hogy restacar?:)