A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Krisz1117 #26902 Épp ez a lényeg, hogy mindig saját póttal menjen az ember. Az általam említett cégek kamionjainak is megvan a saját pótjuk, azzal mennek ide-oda, megpakolják, lerakják, ez megy egész végig.
Ez a város-falu dolog tényleg jó lenne, és szerintem az, hogy az utak nagyrésze autópálya, az is kicsit unalmas.
Lassan 20 éves vagyok, imádok vezetni (autót) és ezért is szeretem ezt a játékot, és ha lehet, olyan fuvarokat vállalok, ahol nem csak, vagy döntő részben autópályán vezet az utam, mert az dög unalom.. Egyrészt rossz is, a már-már derékszögű kanyarokkal (ezt nem tudom, hogy gondolták a készítők...), másrészt a főutak változatossága, valahogy megfog.. :D
Pár hete szintén felvetettem, hogy ezeken a főutakon lehetnének 1-1 meredekebb helyen kapaszkodósávok, mert 1-1 nehezebb kamion igencsak megszenved, hogyha fel kell menni egy durvább emelkedőn, főleg, hogyha valamiért (lassú autók, kanyar, stb) meg kell állni, vagy le kell lassítani.
Szóval én nagyon hiányolom a sűrűbb úthálózatot. Esetleg lehetne kamionstoppot bevezetni egyes szakaszokon, hétvégén, vagy csak vasárnap, stb. Illetve hiányoznak a váratlan szituációk, defekt, dugók, forgalom elterelés, stb..
De persze még rengeteg ötletem lenne, és nem hiszem, hogy egyedül vagyok ezzel, de sajnos nem kívánságműsor ez, mivel rengeteg időbe, pénzbe kerülne ez az egész, és magát a játékot is megdobná (méret, ár, gépigény tekintetében is), így lehet, hogy csökkenne a kereslet a játékra, amellett, hogy a változatosabb, izgalmasabb játékmenettel jelentősen nőne.