Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Az 5 megvan... összesen 9 kamionból áll most a flotta vagy több.. 😄
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
AMD:
6670 ~20e
7750 ~25e
7770 ~30e
Mindegyik fajtából GDDR5-öst kell nézni!!! Nem a 4GB GDDR3 VRAM-mal szerelt VérPistike Edition-t!!!
Nvidia:
GTX650 ~30e <---- ez jobban megéri mint az 550Ti
GTX550Ti~30e
Itt is figyelni kell, hogy ne GDDR3-t vegyünk.
Én 7770-re gyûjtögetnék.
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Hogyan lehet " online " vásárolni kamiont?!
vagy csak én vagyok a hülye,és eredeti játéknál ha bemegyek a kamionboltba arra értitek ezt?!
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Ne akard hogy öljünk érte 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Dezsír. 😄
Ricsike: Pénz kérdése az egész 😊
volvo kereskedésbe nekem minden le cserélte, viszont a kis képeken nincsen ott szóval ott csak a régi Volvo képei vannak ott én nem tudom hogy te meg találtad-e a pótkocsit a hûtõs pótkocsik helyén van ...
azt akkarom kerdezni mikor beteszem a waberer's szerelvenyt a mod mappaba hol talalom mert a gyors fuvarokban egyik volvo sem olyan es az alvalalkozoi fuvarokban peddig a pot-kocsit nem talalom ??...
V-Power Shell
Ki mondta, hogy f??det rám?!

Ebben csuszik elég rendesen föleg a havasesõ után de nem pörögnek ki a kerekek. Nem kell megijedni hogy exe nyugodtan telepítsd fel a mod mappába teszi be az scs fájlt. Én is ezt használom kisebb változtatásokkal.
Winter mod 2
Itt csuszik kapar pörög mindent csinál nagyon izzaszto automata váltoval szinte lehetetlen elindulni mert leszabályoz és nincs ereje az indulásra csak kézi váltással élvezhetõ, viszont nincs mindenhol hotakaro a füvön meg még egy pár apro helyen olyan mint az alap nyári mod.
Röviden ennyi.
Téli mod-ot én azt használom amit korábban ide betettek.Az nagyon jó. #20358
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Valaki esetleg az elõbbi kérdésemre valami használható választ:
"Azt látom, hogy van egy rakás úgynevezett "winter mod", de valaki tudna abban segíteni, hogy melyik jobb, valamilyen szinten realisztikusabb? Értem ezt azon, hogy ha nem vigyázol könnyen megcsúszik a járgány, vagy akár hegyen felfele kipörög akár a kerék és ilyesmik... Már ha van éppen ilyen."
látnék a játékban....!ezen tanulok!😄

macleody: amíg így állunk hozzá, addig valóban pár száz ember fogja vezetni. Amikor egyszer ebbõl kollektiv elege lesz mindenkinek ezen a nagy sárgolyón, akkor ez meg fog változni (bár igaz, nem feltétlen lesz jobb, de hátha...)
És hogy valóban ne errõl a kiábrándító témáról legyen szó: Engem is érdekelne az a havas mod, amelyik a legreálisabb
Egy bejelentés alapján kimegy hozzád a rendõrség, megnézik a gépedet, találnak rajta egy csomó szoftvert amirõl nem tudod bebizonytani, hogy vetted, elviszik a géped, téged meg becsuknak.
matusz09 : neked is igazad van, csak sajnos ez a világ nem úgy mûködik ahogy mi szeretnénk, hanem ahogy az a párszáz ember akarja.
De beszéljünk inkább a játékról, most ment a Duna TV-n a T.I.R. 😊
lehet fogni kevés pénzre, akármire, másra mutogatni, akkor sem jogszerû a letöltött progit/op. rendszert használni, és akár tetszik, akár nem, lopásnak minõsül (nem a letöltés, hanem a használat)
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!