A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
BBSTi #26845 Én ezzel a kommenteddel értek egyet. Én is várom már nagyon, de nem idegesít egyáltalán, hogy Frank mennyit csúszik, annak ellenére, hogy "fix időpontokat" adott.... ÉS??? Alkalomadtán felnézek ide, visszaolvasok a legutóbbi általam olvasott kommentig, leszűröm, hogy mi van és kész. Addig játszok azzal, amim van. Az SCS-re jobban haragszom, mert számomra az nagyobb szégyen, hogy ronggyá kell modolni a játékot, hogy élvezhető legyen és a való életben látott kiegészítők, pótkocsik, gyárak, maga a környezet, fényeffektek (tompított, reflektor, kiegészítő távfények, méretjelzők, AI járművek fényei éjjel) belekerüljenek a játékba. Tudom, hogy a pótkocsi licensz megszerzése macerás, a gyáraké meg főleg, de a többi dolog abszolút vállalható, főleg az, hogy ne csak nyerges kamionokkal mászkáljunk Európában. Tudtommal egy másik SCS játék képes kezelni a forgózsámolyos pótkocsikat.
Hajrá Frank, inkább add ki szeptemberben a mapot, de naggggggyot üssön!!!