Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy apró módosítás miatt megpróbáltam megnyitni, átírni, és ehhez beállítani a meglévõ programokat.
Az eredmény újratelepítés lett.
Addig barkácsoltam, hogy a TC már hiba üzenetet dob az scs-fájlokra....
Hát igen, kár hogy nem tudom hogy kell ETS2-be konvertálni. :SxD
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
tényleg jó lenne látni!
Minden alkatrészt levettem róla, amit csak lehetett, festést is a legolcsóbbat választottam.
Így 95510€-ért már lehet venni. Mikor már több pénzem volt, akkor ezt-azt fejlesztettem rajta.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

http://doggieme1.picturepush.com/

Aki ilyen csalást használ, annak felesleges megvenni a játékot.
A játékot ki kell élvezni és amit elakarsz érni benne, azért meg kell dolgozni!
Erre gondolok waberer's utánfutóval megyek és ha élesebb kanyart kell be venni akkor hozzá ér a pót a kamionhoz és törik de nem ér hozzá mert elég nagy hely van közte de ütközik a 2 egymással 😊
Értem ezt úgy mint a GTS-nél , mikor beáll az ember a garázsba, és letudom cserélni arra a kamionra amit belettem a játékba.

#20385-remélem, hogy lehet majd havazást is csinálni esõ helyett....<#confused>#confused>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Azt akarom kérdezni hogy a Scánia tetejéröl el lehet valahogy tüntetni a tetõablakot?
Azt meg lehetne csinálni valahogy hogy több gyalogos lenne a járdákon ne csak egy,kettõ sétálgatna egy nagy városban?Vagy az már nagyon gépigényes lenne?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Kivettem minden módot, de a mûszerfal akkor is mindenféle színû lett.
Mikor megvettem a kamiont és kimentem vele az utcára, akkor semmi baja nem volt csak a tuningmûhelyben nézett úgy ki.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
???
#20389: Már pedig csak akkor tûnik el fuvar, ha rosszul mentett mapot raksz be a játékba. Én is szívtam vele, de rájöttem mi a pálya, szóval ha az én mapom van bent, és abból is a legújabb, akkor nem lehet oka az eltûnéseknek. 😄