banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • xmute
    Frankkel kapcsolatban csak ismételni tudom magam!

"de egyvalamit igérhetek! Még júniusban, (valószinűleg a vége fele ) kiadom a próbaverziót, akárhol is tartok. Tudom hogy hasonlót már igértem, de ez most komoly! Vehetitek készpénznek....vagy készpénzért?....csak vicceltem!"

Vagyis ha tartja a szavát, akkor most hétvégén kiadja!

Meglátjuk...

Ez volt jún. 28-án, nem tartotta a szavát és nem adta ki, pedig komolyan vettük amit ígért!

Nem én mondtam, ő...

Ebben az egészben csak azt nem értem, hogy aki tudja miről van szó, vagyis ismeri Frank térkép módját, az tisztában van azzal, hogy nem egy teljes mapot fog kapni, ami fullra meg van csinálni, leobjektumozva, az összes út be lesz kötve egymásba hanem, hogy ez egy béta, de még is "várós" cucc!

Minden tiszteletem az övé, hisz tudomásom szerint jelenleg ő az egyetlen aki hazai szinten módolja a játékot (publikusan), és nem is akarom bántani, de ha mindenki tudja, hogy nem lesz teljes a térkép akkor miért nem adja ki ahol épp most tart, pláne ha erre komoly ígéretet is tett, ami így viszont már nem fair a közösséggel, akkor ne tegyen felelőtlen ígéreteket és akkor ül mindenki a fenekén tovább!