A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
xmute #26819 Szerintem elég sokan várják itt a mapját ahhoz, hogy most mindenki megvárja míg az SCS elkészül az 1.4-es patch-el, ami akár lehet augusztus is, mert hetek óta csak azt "hallani", hogy most már mindjárt itt van azt sehol semmi!
A mai internet sebességek mellett nem hinném, hogy olyan sok "fáradtság" lenne egy 100-150 MB-os módot, jól betömörítve akár a felére is vagyis 50 MB-ot feltölteni esetleg majd még egyszer!
Meg, hogy ha nem kezeli le a korábbi pályamódokat akkor, hogy fogja majd ő is először betölteni, hogy rámentsen, ha meg elsőre betölti akkor meg minek már rámenteni majd?!
Nem tiszta ez, tudom, hogy ezt az infót adta ki az SCS a patchről, hogy majd rá kell menteni, de ha nem olvassa a régieket akkor mégis hogy ha meg majd olvassa akkor minek?! Na mindegy...
Szerintem ha megígérte és elkészült vele, akkor adja ki nyugodtan, max. feltölti még egyszer, puff neki, ezért ne várjunk már az SCS-re, pláne ezek után!