Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

http://doggieme1.picturepush.com/

Aki ilyen csalást használ, annak felesleges megvenni a játékot.
A játékot ki kell élvezni és amit elakarsz érni benne, azért meg kell dolgozni!
Erre gondolok waberer's utánfutóval megyek és ha élesebb kanyart kell be venni akkor hozzá ér a pót a kamionhoz és törik de nem ér hozzá mert elég nagy hely van közte de ütközik a 2 egymással 😊
Értem ezt úgy mint a GTS-nél , mikor beáll az ember a garázsba, és letudom cserélni arra a kamionra amit belettem a játékba.

#20385-remélem, hogy lehet majd havazást is csinálni esõ helyett....<#confused>#confused>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Azt akarom kérdezni hogy a Scánia tetejéröl el lehet valahogy tüntetni a tetõablakot?
Azt meg lehetne csinálni valahogy hogy több gyalogos lenne a járdákon ne csak egy,kettõ sétálgatna egy nagy városban?Vagy az már nagyon gépigényes lenne?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Kivettem minden módot, de a mûszerfal akkor is mindenféle színû lett.
Mikor megvettem a kamiont és kimentem vele az utcára, akkor semmi baja nem volt csak a tuningmûhelyben nézett úgy ki.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
???
#20389: Már pedig csak akkor tûnik el fuvar, ha rosszul mentett mapot raksz be a játékba. Én is szívtam vele, de rájöttem mi a pálya, szóval ha az én mapom van bent, és abból is a legújabb, akkor nem lehet oka az eltûnéseknek. 😄
Az lenne a problémám ,hogy eltûntek a fuvarok ,mi lehet vele?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
Összedobtam egy kis vidit 😊
Egy kérdésem lenne , ha egy olyan pótkocsit szeretnék betenni a mód mappába, ami csak 1.2.5.-ös Patch -nél
jelenik meg, hogy tudnám eléri hogy mûködjön az a pótkocsi a sima 1.1.1-ben is.
innét a legfelül lévõ modot nem tudja valaki hogy kell letölteni? A Scani 112 vagy 113-ra gondolk.
nyomkodok én össze vissza de nem tölt le semmit se csak reklámok vannak mindenhol.
Mikor megnyitod a módot amit csináltál, úgy kell a mappáknak lennie, ahogy az eredeti base.scs-ben is vannak.
Pl: Te módod.scs/vehicle/truck/scania_rcab_2009/....stb
Minden másnál ugyan így.
Az elérési útnak mindig egyeznie kell az eredetivel!
és utána tömöritsem vissza, vagy csak simán jelöljem ki az összes kicsomagolt mappát és úgy tömöritsem vissza, hogy jó is legyen. De viszont egyszer probáltam úgy hogy egy mappába tettem õket és a mappát elneveztem base.scs-nek és úgy tömöritettem vissza, de viszont úgy nem mûködik a játék, lefagy és kilép a játékból.
Pedig ezt a folyamatott csináltam : winrar megnyitása elnevezem base.scs -nek aztán lentebb raktároz-ra állitom , és rarból zip-re váltom .