52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gigamen
  • Ördögpalanta62
    Linz előtt 4 km rel

ehez a Magnumhoz tudna nekem linkelni egy oldlszoknyát?
  • lusti12
    Lassan indulás.

• BBSTi
    Elfelejtettem a licenszet.... Köszi
    Engem a kiegészítők is érdekelnek, talán abban viszont lesz változás
  • fs9pilot
    Ezzel az a baj, hogy a pótkocsikra is meg kellene venni a licenszet. Legyen az Kröne, Schmitz meg még mittomén' hány márkára vonatkozóan. Gondolom azt meg megint csak nem akarják, hogy dél-kínai csengésű nevekre írják át a pótkocsik eredeti márkáját, hogy beletehessék a programba. Ezt úgy is megoldod mod-al, nem nagy dolog. Lehet, hogy a későbbiekben lesz ilyen irányú változás is, de jelenleg biztos nem lesz ilyen. Legalábbis ebben a patchben.
  • BBSTi
    Remélem minél előbb kiadják a frissítést, szerintem új játékot fogok kezdeni. Kíváncsi vagyok, melyik modot kell majd kidobnom
    Az egyetlen bajom ezzel a játékkal az, hogy a modok teszik játszhatóvá, az alap dolgok annyira gázak (pl. pótkocsik, kiegészítők), hogy muszáj betenni egy Truck-Shop, egy map és egy trailer pack modot . Remélem ez megváltozik a patch megjelenésekor.
  • JohnBart
    Most ezt olvasva rálöttyent a billentyűzetre a kávém a nevetéstől... :D

@Gázfröccs: A friss SCS-blogbejegyzésben azt írták, hogy már tegnap ki akarták adni, de a tesztelés során kijött egy rakás hajmeresztő bug. Jelenleg csak bugfix folyik, ezen a héten szerintem jönni fog.
  • tomi161996
    köszi szépen
  • milos620
    Szia!

Itt olvashatsz róla.
  • tomi161996
    hol tudok olvasni az új patch-ről vagy mi lesz benne?
  • Norby646
    Inkább megvárom amíg a játék készítője bemoddol egy helikoptert is mert ezek az utak járhatatlanok. :D Mondjuk egész otthonosan éreztem magam ezeken a szar utakon.

Krisz1117: Truckers map by goba. Így keress rá. Sztem nem csak orosz, nem nagyon néztem át, torrenten leszedtem, beraktam, elindultam, kiakadtam, töröltem. Na kb ennyire ismerem. :D
  • Szabi #26738
    kedden 3kor
  • ronso
    Brazil
  • krisztian1329
    Ez melyik map?
  • ronso
  • Gázfröccs
    Sziasztok!
    Mikorra várható az új patch?
  • AXmen
    Javításra került ez is!

• ronso
    de jó hoy nem engedi a képet
  • ronso

• ronso

• kecsa kamionos
    De te meg tudnád csinálni ? Ha szépen kérlek?
  • kecsa kamionos
    DE VAN CSAK NEM TOM MEG CSINÁLNI!!!!
  • Szabi #26727
    nincs winrar-od ?
  • kecsa kamionos
    Valaki tu olyat csinálni hogy nekem meg van már a skin festés meg stb. és csak meg kéne csinálni scs fájlba
  • Krisz1117
    Tudnád linkelni azt a mapot, hogy hol lehet letölteni?
    Kipróbálnám én is egy fél órára :D :D

Ez csak orosz map, vagy a rendes térkép kiegészítése Oroszországgal?
  • Szabi #26724
    nem :)

hátha most indítják el az új oldalt amin rendszámot lehet választani :D
  • Scania20
    Helló, ti meg tudjátok nyitni az ETS 2 hivatalos oldalát, mert engem nem enged be?
  • ronso
    Üdv
    Én a Brazil térképen játszom azzal egy baj van az autók az autópályán néhol 40el mennek és egyfolytában megy a világitásuk baromi zavaró.Ja meg a készitő egyszer csak gondolt egyet és betett az autópálya közepére egy fekvőrendört :)Nem lehet valahol átirni az AI autók sebességét?
  • marko37
    Hogy hogy nem tudsz játszani GOBA tavaris összehányt összetákolt szar térképein? Pedig GOBA világelső a játszhatatlan térképek készítésében.
  • Szabi #26720
    van direkt offroad gumi ami megemeli a járgányt :D
  • Zola02
    Köszönöm a segítséget!
  • Boxer HUN
    majd online tudod megvenni...
  • Zola02
    Sziasztok! Letöltöttem a SCANIA 2008 by 50keda modot és nem akar sikerülni nem rakja be! Pedig be van pipálva mindent a readme txt szerint csináltam és mégse valami ötlet?
  • Boxer HUN
  • rokasuhanc
    nekemis ismerős ez, ugyan az lett a sorsa! :/
  • Norby646
    Kb. fél órát játszottam az orosz térképpel, nekem nem jött be. 10 perc alatt 9x akadtam el. Először egy volvo-val próbálkoztam, persze az első bukkanónál leért az alja. Jött a man, azzal már nagyobb sikert arattam, de azzal is kín szenvedés volt kivergődni az útra, amikor meg végre sikerült, akkor meg az emelkedőn akadtam el. kb 2km-es sor mögöttem, előre nem tudok menni, az áru meg a kocsi is szarrátört már... Na itt került törlésre a mod, pedig jónak tűnt. A föld utakon meg a havon vért hugyoz az ember mire átjut ezekkel a verdákkal.

• Norby646
    Nekem is 2.1-es van + külső hangkártya. Hát igen nekem se mennek ezek. Mind1 azért köszönöm hogy foglalkoztál a problémámmal. :)
  • fcbarcelona1
    Sziasztok!
    Nekem valamiért a játékba amikor besötétedik a kép elkezd így előre ugrálni.
    Mi lehet a probléma szerintetek?
  • BhityHD
    Már regisztráltam :D Csak gondoltam szólok neked.
  • Boxer HUN
    Adott a link az aláírásomban. Csak regisztrálnod, és utána használnod kell...