52658
-
#26749 -
#26748 Linz előtt 4 km rel
ehez a Magnumhoz tudna nekem linkelni egy oldlszoknyát? -
lusti12 #26747 Lassan indulás.
-
BBSTi #26746 Elfelejtettem a licenszet.... Köszi
Engem a kiegészítők is érdekelnek, talán abban viszont lesz változás -
fs9pilot #26745 Ezzel az a baj, hogy a pótkocsikra is meg kellene venni a licenszet. Legyen az Kröne, Schmitz meg még mittomén' hány márkára vonatkozóan. Gondolom azt meg megint csak nem akarják, hogy dél-kínai csengésű nevekre írják át a pótkocsik eredeti márkáját, hogy beletehessék a programba. Ezt úgy is megoldod mod-al, nem nagy dolog. Lehet, hogy a későbbiekben lesz ilyen irányú változás is, de jelenleg biztos nem lesz ilyen. Legalábbis ebben a patchben. -
BBSTi #26744 Remélem minél előbb kiadják a frissítést, szerintem új játékot fogok kezdeni. Kíváncsi vagyok, melyik modot kell majd kidobnom
Az egyetlen bajom ezzel a játékkal az, hogy a modok teszik játszhatóvá, az alap dolgok annyira gázak (pl. pótkocsik, kiegészítők), hogy muszáj betenni egy Truck-Shop, egy map és egy trailer pack modot . Remélem ez megváltozik a patch megjelenésekor. -
JohnBart #26743 Most ezt olvasva rálöttyent a billentyűzetre a kávém a nevetéstől... :D
@Gázfröccs: A friss SCS-blogbejegyzésben azt írták, hogy már tegnap ki akarták adni, de a tesztelés során kijött egy rakás hajmeresztő bug. Jelenleg csak bugfix folyik, ezen a héten szerintem jönni fog. -
#26742 köszi szépen
-
milos620 #26741 Szia!
Itt olvashatsz róla.
-
#26740 hol tudok olvasni az új patch-ről vagy mi lesz benne? -
#26739 Inkább megvárom amíg a játék készítője bemoddol egy helikoptert is mert ezek az utak járhatatlanok. :D Mondjuk egész otthonosan éreztem magam ezeken a szar utakon.
Krisz1117: Truckers map by goba. Így keress rá. Sztem nem csak orosz, nem nagyon néztem át, torrenten leszedtem, beraktam, elindultam, kiakadtam, töröltem. Na kb ennyire ismerem. :D -
#26738 kedden 3kor -
#26737 Brazil -
krisztian1329 #26736 Ez melyik map? -
#26735 -
Gázfröccs #26734 Sziasztok!
Mikorra várható az új patch?
-
AXmen #26733 Javításra került ez is!
-
#26732 de jó hoy nem engedi a képet
-
-
-
kecsa kamionos #26729 De te meg tudnád csinálni ? Ha szépen kérlek?
-
kecsa kamionos #26728 DE VAN CSAK NEM TOM MEG CSINÁLNI!!!!
-
#26727 nincs winrar-od ? -
kecsa kamionos #26726 Valaki tu olyat csinálni hogy nekem meg van már a skin festés meg stb. és csak meg kéne csinálni scs fájlba -
Krisz1117 #26725 Tudnád linkelni azt a mapot, hogy hol lehet letölteni?
Kipróbálnám én is egy fél órára :D :D
Ez csak orosz map, vagy a rendes térkép kiegészítése Oroszországgal? -
#26724 nem :)
hátha most indítják el az új oldalt amin rendszámot lehet választani :D -
Scania20 #26723 Helló, ti meg tudjátok nyitni az ETS 2 hivatalos oldalát, mert engem nem enged be? -
#26722 Üdv
Én a Brazil térképen játszom azzal egy baj van az autók az autópályán néhol 40el mennek és egyfolytában megy a világitásuk baromi zavaró.Ja meg a készitő egyszer csak gondolt egyet és betett az autópálya közepére egy fekvőrendört :)Nem lehet valahol átirni az AI autók sebességét? -
#26721 Hogy hogy nem tudsz játszani GOBA tavaris összehányt összetákolt szar térképein? Pedig GOBA világelső a játszhatatlan térképek készítésében. -
#26720 van direkt offroad gumi ami megemeli a járgányt :D -
Zola02 #26719 Köszönöm a segítséget! -
#26718 majd online tudod megvenni...
-
Zola02 #26717 Sziasztok! Letöltöttem a SCANIA 2008 by 50keda modot és nem akar sikerülni nem rakja be! Pedig be van pipálva mindent a readme txt szerint csináltam és mégse valami ötlet? -
#26716 -
rokasuhanc #26715 nekemis ismerős ez, ugyan az lett a sorsa! :/ -
#26714 Kb. fél órát játszottam az orosz térképpel, nekem nem jött be. 10 perc alatt 9x akadtam el. Először egy volvo-val próbálkoztam, persze az első bukkanónál leért az alja. Jött a man, azzal már nagyobb sikert arattam, de azzal is kín szenvedés volt kivergődni az útra, amikor meg végre sikerült, akkor meg az emelkedőn akadtam el. kb 2km-es sor mögöttem, előre nem tudok menni, az áru meg a kocsi is szarrátört már... Na itt került törlésre a mod, pedig jónak tűnt. A föld utakon meg a havon vért hugyoz az ember mire átjut ezekkel a verdákkal.
-
#26713 Nekem is 2.1-es van + külső hangkártya. Hát igen nekem se mennek ezek. Mind1 azért köszönöm hogy foglalkoztál a problémámmal. :) -
fcbarcelona1 #26712 Sziasztok!
Nekem valamiért a játékba amikor besötétedik a kép elkezd így előre ugrálni.
Mi lehet a probléma szerintetek? -
BhityHD #26711 Már regisztráltam :D Csak gondoltam szólok neked. -
#26710 Adott a link az aláírásomban. Csak regisztrálnod, és utána használnod kell...