Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a problémám ,hogy eltûntek a fuvarok ,mi lehet vele?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
Összedobtam egy kis vidit 😊
Egy kérdésem lenne , ha egy olyan pótkocsit szeretnék betenni a mód mappába, ami csak 1.2.5.-ös Patch -nél
jelenik meg, hogy tudnám eléri hogy mûködjön az a pótkocsi a sima 1.1.1-ben is.
innét a legfelül lévõ modot nem tudja valaki hogy kell letölteni? A Scani 112 vagy 113-ra gondolk.
nyomkodok én össze vissza de nem tölt le semmit se csak reklámok vannak mindenhol.
Mikor megnyitod a módot amit csináltál, úgy kell a mappáknak lennie, ahogy az eredeti base.scs-ben is vannak.
Pl: Te módod.scs/vehicle/truck/scania_rcab_2009/....stb
Minden másnál ugyan így.
Az elérési útnak mindig egyeznie kell az eredetivel!
és utána tömöritsem vissza, vagy csak simán jelöljem ki az összes kicsomagolt mappát és úgy tömöritsem vissza, hogy jó is legyen. De viszont egyszer probáltam úgy hogy egy mappába tettem õket és a mappát elneveztem base.scs-nek és úgy tömöritettem vissza, de viszont úgy nem mûködik a játék, lefagy és kilép a játékból.
Pedig ezt a folyamatott csináltam : winrar megnyitása elnevezem base.scs -nek aztán lentebb raktároz-ra állitom , és rarból zip-re váltom .
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
hogyan tudnám megnyitni a base.scs fájlt,
mert ezt írja ki mikor rákkatintok , amit a mellékelt képen látható ,
társitottam már winrar-ral is , ugyan az a helyzet .
Valszokat elöre is megkoszönöm.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
3990 ft az ETS 2..
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Asus M4A78,AMD Atlon II X2 260 3,20Ghz,5GB Ram,MSI Radeon HD7770 1GB 128bit
Ott van a letöltés a videó leírásában

...::: http://www.g10design.hu/ :::...
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Az egyik nap, Scaniánál jártam... és lecseréltem a Volvomat..
Az egyik éjszaka leesett az elsõ adag hó... ( remélem lesz olyan mod is hogy telibe minden havas 😄 )
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988
A mai napon elkezdtem játszani ezzel a nagyszerû játékkal, már alig vártam, hogy megjelenjen. A rendszerigényen lepõdtem meg leginkább: mivel egy erõs gépet írt követelménynek, a 9 éves Intel Celeron-os PC-m is simán viszi (1,8 GHz Intel Celeron processzor, 2 GB DDR RAM, 80 GB Maxtor HDD, Samsung DVD-RAM, ASUS AH3450 512 MB VGA...). Gond nélkül tudok játszani vele. Tehát, akinek hasonló PC-je van, mint az enyém, annak bátran ajánlom, hogy próbálja ki a játékot. Néhány információ a kezdetekrõl... Pozsony - Bécs fuvar (Scania), Bécs - Salzburg fuvar (Mercedes-Benz), Bécsen belüli fuvar (Renault). Kedvenc kamionom a Scania, az utak királya. Három márkakereskedés felfedezve: Bécs (Iveco), Pozsony (Mercedes-Benz), Hannover (Scania). Célom: ha elegendõ Euro összejön: kamionvásárlás, fejlesztés (jármû, ill. vállalkozás). Mindenkinek további szép estét kívánok!
Üdv.: Davacs
Dell Inspiron N7110, Intel Core i5-2430M, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, 2 GB GeForce GT 525M, Super Multi DVD-RW, SRS Premium Sound, 4xUSB, Bluetooth, HDMI, Webkamera, Windows 7 Ultimate
Ha valaki ért hozzá, és kedve van, átalakítaná
Letöltés és videó
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.