A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
xmute #26509 Hogy mit lehet tudni róla?!
Hááát ... inkább idézem magát a szerzőt:
Sziasztok. Nem szoktam minden nap olvasgatni a fórumot, de szerencsére pont ma rászántam magam. :) Változó intenzitással tudom csak csinálni a pályát, van amikor napi 5-6 órát, van mikor egy percet sem. van amikor csak süttetem a hasam... Hatalmas munka, mivel nem csak azokat a városokat csinálom meg, ahova lehet szállítani árut, hanem minden közbenső falut is, hogy élethűbb legyen. Tényleg nem haladok olyan tempóban, ahogy terveztem, de egyvalamit igérhetek! Még júniusban, (valószinűleg a vége fele ) kiadom a próbaverziót, akárhol is tartok. Tudom hogy hasonlót már igértem, de ez most komoly! Vehetitek készpénznek....vagy készpénzért?....csak vicceltem!
Vagyis ha tartja a szavát, akkor most hétvégén kiadja!
Meglátjuk...
És, hogy kb. mire lehet számítani:
Nem mellesleg ha a DLC tényleg szept. 20-án jelenik meg ami még 3 hónap, akkor az SCS beka....!
Egyre inkább azt látom, hogy egyre több ellenséget szerez magának az SCS mintsem rajongót!
Szerintem qrvára nem jó marketing stratégia az, ha arra számítanak, hogy nyáron most mindenki elhúz nyaralni, így úgy se játszik senki, és ezért nem is adják ki a DLC-t ősznél előbb, mert nem mindenki tudja végig utazgatni az egész nyarat, max. 1-2 hetet a 12-ből!
Szal Frank várunk mint a Messiást!