52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Gruudge
    sziasztok ! annyi lenne hogy amikor tolatok és fékezek egyszerüen nem ál meg a kamion hanem megy tovább ilyen 4-5-el és nem értem miért... és nagyon idegesitő amikor tolatok hátra fékezek és nem ál meg hihetetlen-.-" nem tudjátok mi lehet a baja? köszi elöre a segitséget!
  • mzsolti21
    TSM 2.2.1
  • Misuka963
  • marko37

A power Tunis-ban
  • akos25
    [IMG][/IMG]
  • Tikal #26462
    how to...
  • sure
    A 90 fokos kanyarok 90 km/órás sebességre lettek optimalizálva

Számomra valamilyen szinten érthető a gyári 90-es limit, 100 km/ó felett alap fizikával is könnyen borulnak mondjuk egy éjszaka uccsó pillanatba észrevett leágazásnál.

Ha tényleg lesz patch, remélem, fehozzák Scania Truck Driving Simulator 1.5.0-s szintre grafika és fizika terén.
  • Leo 1991
    hali

egy kérdés,hogy tudok saját festést csinálni a kamionomra??
    Előre is kösz a segítsegét
  • Mandoki72

Ekkora kupit egy telephelyen
  • Tikal #26458
    melyik map ez??

Europe Rebuilding MAP-ot használja valaki? Hol vannak azok a speciális lerakó helyek, még nem találtam egyet sem :)
  • mzsolti21
    Ma használtam utoljára a mapot, szerintem nem bírja a laptopom

Dugó
  • maujuri #26456
    Azért tőle hallottunk már igéreteket:)
  • gigamen
  • v43 001
    Lassan most már jelentkeznie kell frank barátunknak, hiszen a hónap végére ígérte a béta verziót :) Lehet izgulni :)
  • peta19901010
    ok akkor a válaszom sztornó
  • peta19901010
    jó de kicsit nem fura, hogy egy helyben álás és srül a kamion meg a rakomáy?
  • fs9pilot
    Nem peta19901010 kollégának szántam az idézést, hanem Tikal -nak. :D Az SG megint megtréfált.
  • fs9pilot
    Ugyan már! Ne legyél ennyire háziasszony felfogású! Így a király! Hát nem élvezetesebb este koromsötétben a közéső sávban venni egy ilyen 90° -os kanyart, úgy, hogy mész 100-al és jobbra-balra melletted a két sávban pedig autók mennek?

Szerintem a legjobb feeling. Legalább felébredsz.
  • peta19901010
    Physics mod nincsen bent a verzió a legfrisebb és az ütköző modok miatt se valószínű mivel eddig illyen probléma nem jelentkezett.
  • Tikal #26448
    90 fokos autópálya kanyarok lesznek javítva a patchben vagy továbrra is életveszély marad a közlekedés? :D
  • BhityHD
    Egy physics mod lehet a ludas. Vagy szimplán az, hogy a játékod nem a legfrissebb (1.3.1) verzióval rendelkezik. Esetleg a modok ütik egymást... Próbáld meg az alapjátékkal, 1.3.1 -en, modok nélkül !
  • peta19901010
    Üdv mindenkinek!

SOS kérdésem volna. Mitől van az, hgy állok egyhelyben se előttem se mögöttem senki és balesetet okozok és így sérül a kamion meg a trailer is.

Segítségeteket előre is köszönöm
  • orixon
    Ezt mar megtettem mielott ide fordultam volna.....ez volt a legutolso lehetoseg..eddig mindent kiprobaltam....Es semmi ezert fordultam ide a kerdessel...
  • Tikal #26444
    de ha már ilyen segítőkész vagy, akkor segítek neked én is: tegyél vissza minden modot ami leszedtél, és kapcsolgasd őket egyesével amíg megtalálod ami hiányzik. Ha meg már nincs meg akkor szerintem bukta :)
  • orixon
    Mivel probalkozzak....nem probalkozok en semmivel...csak csupan annyira okos valaszokat adok a kerdesedre mint amilyent te adtal az enyemre.....

Azt neked kellene tudni hogyan old meg a problemadat...tudtommal az eredeti jatekban minde oke...nincs nagy hang kulombseg amit modolni kellene...
  • Tikal #26442
    Próbálkozol? :DD
    Azért elmagyarázom, hogy te is megértsd: a külső hangokkal nincs bajom, a fülkét akarom csak halkabbá tenni.

Ja azt elfelejtettem odaírni, hogy "Nagyon fontos lenne ha megtudnam oldani ezt a probelmat ..Elore is koszonom valaszaitokat."
  • Tikal #26441
  • orixon
    Persze hogy letezik...huzd le a geped hangerejet...nem ahoz mod hogy halkabban menjen valami....
  • Tikal #26439
    létezik mod halkabb fülkére meg halkabb tolató hangra? csak olyat találok ami hangosabbá teszi a fülkét, meg törli a tolató hangot :)
  • orixon
    Ha tudsz segiteni akkor segits...ha meg nem akkor azt jelenti hogy te sem tudod a valaszt a kerdesre. igy eleg okos problema...te nagykepu okoskodo barom..
  • Tikal #26437
    erossen okos probléma.....
  • Mandoki72

Egy ideig biztos nem alszok el
  • orixon
    Erossen okos hozzaszolas volt.....persze hogy ha minden modot kiveszek akkor nincs problema a kamionnal...de betettem egy modot valamikor, es azzal vasaroltam egy kamiont. A mod kikerult es mar eleg reg nem hasznaltam azt a gepet es most mikor hasznalni akarom akkor nem mukodik...

Azert ennel okosabb dolgora szamitottam...
  • lorci

Már nagyon rég jártam erre gondoltam felteszem a játékot és megyek vele pár fuvart...
  • Tikal #26433
    pedig neked kéne tudni mi hiányzik.... az eredeti játékban nem hiszem hogy problémák lennének a kamionokkal, szóval valamit feltettél vagy töröltél, ezt neked kell tudni.
  • orixon
    Udv.

Ha egy kamionra raclickelek akkor kidob a jatek, valami mod hianyzik...es sajnos nem tudom melyik.
    Nincs olyan lehetoseg hogy a jatekon kivul valahogyan megtudjam szerezni a kamionok listajat es onnan tudjam kitorolni az adott kamiont, es igy torlodjon a jatekbol is?

Nagyon fontos lenne ha megtudnam oldani ezt a probelmat ..Elore is koszonom valaszaitokat.
  • peti178
    [IMG][URL=http://kephost.adatbazis.eu/]

Ideje volt váltani kicsit másra is a Scaniaról
  • maujuri #26430
    960 forintot befizetsz, és 1 évig tag lehetsz
  • barni1122
    Works in 1.3.1 and if you find car, you should go "IVECO" showroom and select "BMW cabin, chasis, wheels."
    You can drive this car!

And you can use passenger trailer.

Author: FurkanSevke

ets2.lt
  • zorba3333
    Szia!

Olyan összeállítás, amiben minden eddigi kiegészítő egybegyűjtve elérhető lenne, nincs. Léteznek különböző modpakkok, de ezek korántsem tartalmaznak mindent.

A módosítások általában mindig a legújabb frissítéshez vannak optimalizálva, ezért azok a régebbi verziókkal általában nem kompatibilisek. Ez különösen igaz az 1.3.0 előtti változatokra.

Amennyiben az alapjáték feltelepítése után még nem frissítetted a játékot, akkor mindenképp tedd meg, mert lehetséges, hogy ezért ad különféle hibaüzeneteket.

A jelenleg elérhető utolsó javítást itt találod:
    1.3.1 patch

(A legelső 179Mb-os fájlt töltsd le abban az esetben, ha még egyáltalán nem volt frissítve a játékod. Amennyiben már valamilyen frissítést eszközöltél, akkor értelemszerűen a verziószámodtól felfelé eső konverziót kell választanod a linken szereplő listából.)

Frissítés után ismét bekéri majd a szériaszámot, amit kaptál a játékhoz, biztonsági ellenőrzés céljából. Indítás után a "Szerkesztés" menüben tudod majd be, illetve kikapcsolni a különböző módokat.