A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
rarma #26141 Köszi a segítséget ! 
Elsősorban,a rendszerbe nem nagyon merek belenyúlni, értem én itt a registry takarításra, mert nálam mindig balul sülnek el a dolgok,aztán még ennyire sem tudom majd használni a szgépet.
Mikor még windows xp volt, igen warez játék volt fent, de nem az originált játék seriál-jával !!!!!
Mindaddig, míg egy ismerősöm meglepett, egy originált ETS2-vel, és mivel nem nagy a szgép tudása ( már öregedik ), egy idő után elkezdett akadozni, így leszedtem a warez játékot. És feltettem az origináltatt, a telepítés működöt is rendesen probléma egy szálse,de ugyan az volt annál is a hiba, akadás. Így annál döntöttem, hogy szüneteltettem az ETS2 -öt egy időre. De még akkor még mindig a Windows xp volt fent.
Aztán idő közben felkerült a win 7,és így most eszembe jutott felteszem már, de ezt a hibát írja ki.
Most probáltam meg mégegyszer újratelepíteni, de ugyan az a hiba megvan, mit képet feltettem, az előző szólásomba.
Sikerülni sikerül feltelepíteni,el is indul ahogy kell, kiválasztom a profilt stb.... de mikor kilépek a játékból, és nekikezdenék a 1.3.1 patch feltenni, akkor végigellenőrzi előszőr és utána írja ki a hibát.
Mindegy akkor, majd lesz valahogy, akkor úgy látszik megy vissza a szekrénybe a játék.
D e azért még egyszer köszi a segítséget.