52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • XxXcsabi1987XxX
    1 én úgy látom ebből sose lesz M.ország :)
    2 mit csináljak,hogy ne boruljak fel? már 90él sőt 70él is borul nekem minden kamion :/
    KÖSZÖNÖM előre is a segítséget...
  • frank007
    Nekem egy "ősrégi" 3 éves 4 magos AMD Phenom procim van 3000mhz-en, 1 gigás hd5850-es vidikártyám és 4 GB ram. Szóval nem mai gyerek már!
    Nappal szinte akadás, szaggatás nélkül tudok menni a pályán, még Bp-en is, csak éjjel, ha világítanak a lámpák szaggat egy kicsit, de szódával elmegy. Szerintem a "gyári" városoknál jobban bírja az enyéimet.
    Képeket rakok majd fel, de egyelőre még nincsenek feltáblázva és textúrázva az új részek, de majd intézkedem!
  • marko37
    1/ Köszönöm Mandoki72
    2/Nézegetek több oldalt is ahol letöltések vannak onnan szedem le a különböző modokat , hajrá haver bátran keress te is azért van a net , van 1 olyan hogy alltrucktransmissionv 1.5 ebben vannak a váltok motort is tudsz letölteni az enyém 1000LE-rös . Nálam is felborul ovatosan kell kormányozni nekem nincs fent real fizika mod
  • matusz09
    Hogyha már így felnéztél, akkor esetleg azt megtudhatnánk, hogy a gépigénye mekkora lesz?! A részletességből kiindulva sok lesz az objekt, de ha belegondolunk akkor egy normál városnál is csúnyán leesik az fps egy átlaggépen, sőt egy bivaly gépen is, ahogy olvasgattam ill tapasztaltam. Szóval csupán kíváncsiságból kérdezem, és hát hajrá a mappal!
  • mani13
    Frank ez jó hír és egy pár kép jó lenne mapról , hogy hol tartasz
  • v43 001
    Köszönjük! :) Szerintem most sok embernek feldobtad a napját! Esetleg pár képet kaphatunk a mostani állapotról? *.*
  • Mandoki72
    http://www.sendspace.com/file/ewnmxo a linkje
  • Szabi #26100
  • frank007
    Sziasztok. Nem szoktam minden nap olvasgatni a fórumot, de szerencsére pont ma rászántam magam. :) Változó intenzitással tudom csak csinálni a pályát, van amikor napi 5-6 órát, van mikor egy percet sem. van amikor csak süttetem a hasam... Hatalmas munka, mivel nem csak azokat a városokat csinálom meg, ahova lehet szállítani árut, hanem minden közbenső falut is, hogy élethűbb legyen. Tényleg nem haladok olyan tempóban, ahogy terveztem, de egyvalamit igérhetek! Még júniusban, (valószinűleg a vége fele ) kiadom a próbaverziót, akárhol is tartok. Tudom hogy hasonlót már igértem, de ez most komoly! Vehetitek készpénznek....vagy készpénzért?....csak vicceltem!
  • xmute
    Csak annyira vagyok tájékozott amennyit itt olvashat bárki is a fórumon.
    Én szerintem létezni létezik ez a map, mert ahhoz elég sok videó/kép jelent már meg róla, hogy hiteles legyen, csak épp ezzel is az a baj mint a hivatalos patch-el/DLC-vel, hogy csak a hitegetés megy vele.
    Szó se róla, ha végig gondolja az ember azt amit az elején közölt a készítő, hogy 320 várost akar megépíteni, és az ahhoz tartozó úthálózatot, hát minden tisztelet az övé, de szerintem jócskán túlvállalta magát ezzel!

Inkább kevesebb de az szépen kidolgozott legyen, mert az ismétlődésnél nincs rosszabb, hogy bárhol jársz mindenhol ugyan az van, így nem se lehet ismerni képről, hogy épp hol is járhat az illető!

Célszerűbb lett volna Franknek kiadni fokozatosan a térképét, először egy "nagyobb" területtel amin már lehet játszani, és utána azt tovább bővíteni, ergo mindig csak a térkép fájt kell kiadnia onnantól, ha nem használ egyedi objektumokat vagy ha használ is azt az első kiadással kiadja.
    Így nem laposodna el az egész "dolog", jönnének a visszajelzések neki is a térképpel kapcsolatban, tippek/ötletek, stb. egy tök pörgős kis dolog is lehetett volna ebből az egészből, mert szerintem sokan szívesen segítenének neki akár csak ötletekkel is, nem feltétlen a módolásba!

De hát ez van...
  • XxXcsabi1987XxX
    marko37...
    neked hogy megy a kamionod 170-el? o.O
    főleg autópályán...
    ráadásul fúl nyíl egyenesen (ha jól látom)
    nekem csak ilyen 140 esetleg kicsivel többel,de egy 170-el nálam kizárt
    esetleg valamiféle mód?
    kössz előre is a válaszod
    viszont mit csináljak,hogy nagy sebességnél a kamionom ne boruljon fel? már 120-nál felborul
    aki tud,segítsen nekem ebben,köszönöm előre is azt is...
  • Pelsodriver
    Nem tudom , mennyire vagy jól tájékozott, mindegy,nekem erősen úgy tűnik, beigazolódnak az év eleji megérzéseim, vagyis hogy ilyen pálya vagy project egyáltalán nem létezik , elemis színvonalú szívatás az egész. Ha létezne, egy 1.O verziót már rég kiadott volna, ahogy ezt a tisztességes modderek rendre megteszik. Azért kár, álomnak szép volt.
  • xmute
    Frank007 nem fog dátumot mondani (tanulva a korábbi ilyesfajta hibáiból), így nem fogja ezt neki senki felróni, ha esetleg nem adja ki a mapját!
    Közel 1 hónapja ismét semmi hír róla, lehet rég sütteti a hasát elvégre nyár van, itt a vakáció, meg maga a játék is totális szinten ellaposodott, már külföldi fórumokon is kihalt az egész szinte.
    Mire kijön(ne) már alig követnék a játékot, pláne ha patch után adja ki, akkor meg lehet, hogy nem is lesz kompatibilis a játékkal a mapja, mivel az SCS teljesen átírja a térkép részét a játéknak, úgy mond szektorokra bontja, hogy ne egy bazi nagy térkép legyen benne hanem kisebb darabokból álljon ezzel is csökkentve a gép igénybevételt és nem utolsó sorban megkönnyítené a modderek és a saját maguk dolgát, hogy többen, egyszerre tudjanak a térképen dolgozni.
    Írták ugyan, hogy dolgoznak azon, hogy kompatibilisek legyenek majd a korábbi térkép módok az új patch-el, de ezt még nem lehet készpénznek venni, lehet, hogy nem lesz ebből semmi és akkor ugrott Frank mapja vagy nem patch-el senki se majd, amit kötve hiszek!

Amúgy üdv Frank, bárhol is vagy a bolygón jelenleg!
    Azért kár, h sorra jönnek/jöttek ki a különböző országok térkép módjai, csak pont Mo.-ból nem lett/lesz semmi mindezidáig se!
  • maujuri #26094
    3000 forintba kerül ez a játék. Szerintem áldozz rá ennyit, nem egy nagy összeg és nem lesz gondod.
  • Luspy
    Az hogy letöltötted.
  • marko37
    ment a privát
  • gepesz89
    sziasztok valaki tud abba segiten hogy nem eredeti a játékom és leszedtem hozzá a 1.3.1 pach és kéri ujbol a serial kodot beírom amit eddig és azt már nem fogadja el mi lehet a gond ?
  • mzsolti21

• mani13
    Frank007 dátumot tudsz mondani , hogy mikor jön ki a map?Mert jó lenne már rajta játszani.
  • marko37

EZ A MAX
  • marko37
    zzz super tuning kitt erre keres rá
  • marko37
    A vízfüggöny nálam nem látszik ilyen nagyon miért?
  • Mandoki72
    Ez gyönyörű,de az a baj hogy ennyi terhet 3 mozdony húz még az ilyen vidékeken is nem egy 1000 Le
    mack vagy más ,és így elveszti a realitását a játék.
  • xmute
    Miért nem játszol akkor a 18 WOS ET-vel? Ott van kihívás bőven, még tolatás szempontjából is, pl. ezzel tolassál!
    Jó játékot!
  • BBSTi
    Ha csak a 33-ik ETS-ben lesz forgózsámoly, addigra vagy eltemetnek már, vagy veszek egy saját kamiont
    NAGYON-NAGYON szeretném én is, hogy legyenek forgózsámolyos szerelvények a játékban. Sokat dobna a játékélményen, a tolatás is kihívás lenne végre. Valaki meg tudja mondani, hogy mi kell ahhoz, hogy a játék képes legyen kezelni a két helyen való törést? Egy plusz sor a szerkesztőben a programírásnál? Vagy valami sokkal komolyabb?
  • Mandoki72

Kihoztam belőle a maxot . http://borsosfi.hu/media/szmajlik/thumbsup.gif
  • kisfüsi
    Rakodás :)
  • XxXcsabi1987XxX
    marko37
    neked az a kis szárny honnan van?
  • XxXcsabi1987XxX
    verseeny? o.O
    ezt nem vágom :D
  • Mandoki72
    ja, ha végeztem a fuvarral
  • marko37

verseny?
  • Totoo
    Rakodás kész

Indulhat a menet
  • marko37
    Úgy hallotam hogy az eurotruck 33 ban márt fordulni fog a zsámoly
  • Mandoki72

Húz mint a barom Scania R730
  • Mandoki72
    Nem radiroz kicsit a pótod gumija,hogy nem fordul a zsámoly?
  • marko37

Fuvarban
  • Mandoki72
    Olyan táblát is lehetne írni hogy Orbán Bánya
  • vajo
    Ez a "San Gottardo" alagút a maga 17 kilóméterével. És ez Európa leghosszabb alagútja, ami közúton van. Lista
    - Viszont nem tudom, hogy a norvég alagúttal mivan
  • AudiQuattro
    Egybe van nekik kiirva,csak itt nem fért ki :D
  • Hungarykum
    Árvíz - Védelem névtábla :D