Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy jó tanács azoknak,akik még az elején járnak a játékban!Nem kell fejleszteni a garázsokat,mert max.116 sofõröd lehet a játékban!ergo felesleges pénzkidobás a fejlesztés,mert ha minden garázst megveszel,akkor is marad gazdagon üres hely a garázsokban.....!Ez van!
Luspy
Ha valakinek lenne kedve skinezni a Waberer's-es kómbóra lehetne csinálni különféle skineket <#finom>

#19539 Winrar csodákra képes azzal ki bírod nyitni de még van elég sokk program erre a célra ami ki nyissa a rar fájt

#19541 Igen tudom sajnos hogy nincs azt el hiszem én is örülnék ha lenne mert biztos jó nézne ki :)

#19545 Én meg lévõ skineket festettem át ki lehet nyitni ets edit nevû programmal de nekem még textúrával nem sikerült ki nyitni a modellt sajnos de én az el mentésnél akadtam meg nem bírom mûködésre bírni sehogy de majd egy szer meg fejtem a hibát remélem :)

Én se kaptam választ mikor én kérdeztem az el mentésrõl ezen a fórumon nincs olyan nagy össze tartás mint más hol segítség terén nehéz le írni pár mondatot de ez csak az én véleményem :)

Én nem raktam be a physics modot mert nem látom sokk értelmét a hibák végett jobb a gyári azzal legalább nincs gond

Látom páran el vannak serial témával :)
Sziasztok, lenne még 1 utolsó kérdésem, van-e multiplayer mód amit lanba is lehet játszani??
Low-rider mod! :)
Ez az útszakasz benne van alapból a játékba
Máshogy fogalmazok: pattog a kamion orra, beakad a physics mod és folyamatosan pattog a fülke le, föl, le, föl akár gurulsz akár egyhelyben állsz.
Luspy
Scout-nál jártam még az elején de nem rémlik hol is volt az.

nincs mit
Köszönöm :)
na de én még nem kaptam választ az Axor-ral kapcsolatban, senki se gurul vele?
a progi neve cheat engine 6.2
Hello tudom hogy van mert 26-os szinten vagyok és köszönöm a válaszodat! De azért szerettem volna olyat ami a szélvédõben van mert az nagyon tetszik nekem! :P
pénz cheat:
elindítod a játékot megnézed mennyi pénzed van, asztalra teszed(nem bezárni) progi elindít, majd itt megnyitod az ets-t, hex value sorba beírod a pénzösszeged, majd scan.
ezután kijelölöd az összes megjelenõt majd piros nyíl, itt újra kijelölöd az összeset amit most alulra kidobott.
change value, (itt beírod a kívánt összeget)
kilépés
vissza a játékba, megnyitod a bankodat és vuálá:D
AudiQuattro
Anyád nem tanított meg normálisan beszélni?:D

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

:D:D:D
A pirossal bekeretezett útszakasz az új patchben jött be, mert nekem egyáltalán nem rémlik régrõl?
Illetve mi ez a Scout "Felderítõ" nevû telephely. Sehol máshol nem láttam még ilyet.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Kenny85
T3SS3K-3Z-J0-S3RI4L-L3SZ

nem lehet csak úgy átírni
azt hiszem a progi neve cheat engine
Luspy
Csak rossz helyen!!!!!!

trainer kell hozzá
A google a baratod...ott mindent megkapsz.
újabb kérdés,
Mercedes Axor, beteszem de a nagyobb fülkék nem mûködnek, valaki járt már vele így? leáll a játék:(
<#mf1><#wow1><#taps>
köszi szépen:)
Tikal
??? mondom hogy vannak hibák magában a játékban, lehet abba futottál bele, azt meg nem értem miért mondod, hogy bólogat, mert nem bólogat. A real physics modban nyomok egy pici féket aztán fél óráig bólogat a gép, elindulok vele aztán egy óráig az eget bámulom mert égnek áll a fülke.. szerintem nem gyengén túlzásba vitték a kabin mozgást.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Szabi
de csak kulcs kell neki :D

"Nulla tenaci invia est via"

wollnerd

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

waberers es a huncargot honan lehet letolteni
Nem a pót sérült annak semmi baja, a kamionra dobta a 30%-ot. De leginkább a folyamatos bologatás miatt cseréltem.
Norby646
A MAN-hoz szeretnék csinálni egy waberer's skin-t, persze a modellfájlhoz nem nyúlok mivel nem tudom mivel megnyitni. Az lenne a kérdésem hogy nincs vmi sablon a paintjob-hoz (nyilván a matching_pattern-en kívül mert az scania-hoz van, és elég szarul is kivehetõek a fülke bizonyos részei)? A qualcomm feliratot sikerült elhelyezni de a waberer's feliratnak még nem találtam meg a helyét, igaz most nem is tudtam vele sokat foglalkozni. Meg ha valaki elárulná hogy mivel tudnám megnyitni a modellfájlokat az is nagyon hasznos lenne! :) Kérdeztem már párszor de nem kaptam rá választ eddig. :)

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

AudiQuattro
Beálltam a sóderbizniszbe.

Tikal
hát, az lehet hogy a játék hibája. vannak szakaszok ahol sérül a pót akkor is ha nem csináltál semmi. BUG.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sziasztok!

Én is teszteltem ezt az uj Physics modót és valoban egyhébb a bólógatás és jobb a fék, de kb 5 perc autópálya után fogta magát és elkezdett folyamatosan bologatni és rámpakolt 30% sérülést csak ugy. Semmi nem indokolta a törést nem mentem neki senkinek és belém se jöttek üres volt a pálya. És persze bólogat mint hülye gyerek a discoban. Nálam nem jött be én visszatettem az elözöt.
Vagány, de a cégnél sosem volt Scania vontató; pedig sokan csípnék :)
MANci, Merci, Volvo hegyek, de Scania (rendes nagybeszerzésbõl) 1 sem...
Oliverius
Mivel most kezdted csak olyan fuvarokat tudsz csinálni amihez adják a vontatót is így a pihenés akkor jönne szóba ha nagyon hosszú fuvarokat tudnál csinálni ami az elején nem jellemzõ. Majd ha lesz saját géped akkor lesz lényeges a pihenõidõ beiktatása mert különben elfáradsz útközben. A fuvar vállalás ugyan ezen oknál fogva mûködik így az elején.

a volvo rar es a waberers trailerl rar fajlt hogy kell kicsomagolni
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Tikal
Így elsõre úgy érzem, tényleg jobban érezhetõ hogy van súlya a kamionnak, és nem bólogat annyit gyorsuláskor meg fékezéskor, sokkal finomabb a kabin mozgása, a másik modban nagyon billeget szerintem, utaztam már kamionnal párszor, és emlékeim szerint nem olyan erõs az a bologatás mint a másik mod-ban, azt ezért nem is szerettem nagyon.

egy MAN-nal tesztelgetem, ezt azelõtt még nem vezettem, szóval lehet csak ennél ilyen, majd meglátjuk, szerintem szedd le.

Oks, majd irj hogy milyen.. :)
Sziasztok!
Mai nap kezdem el játszani! Pár kérdés így rögtön az elején! :)

Mikor kell pihenni? Láttam egy számlálót, ami szerintem ezt hívatott jelezni, de az minden fuvar után újraindul. Ezek szerint, csak hosszabb fuvaroknál van jelentõsége?

Illetõleg miért van az, hogyha célba érek, akkor nem csak az adott városból induló célokat látom, hanem akár más városokból is indulhatok, mintegy odateleportálva? Ez csak engem zavar?:D
AudiQuattro

Tikal
Most tesztelem. Nem nem vírus. Német ets forumrol van.

Eddig is érvényesek voltak rád a sebesség korlátozások,csak mivel nem használtál no speed limit mod-ot ezért nem is volt baj,mivel csak max 90-el tudtál menni.Persze ha az 50-es táblánál mentél 90-el akkor bünti van.Én ezért használom a tempomatot,hiába van no speed limit mod felrakva.
Hello,

Olvasgatom már egy ideje a topic-ot; sok hasznos információra leltem; ezeket köszönöm.

Elõre bocsátom, hogy szimulátorként játszom a játékkal, tehát semmi mod-cheat-trükk. Lassan haladok, de nem zavar, nem gimis vagyok már :)

Lenne kérdésem, a speed limit-el kapcsolatban:
Ha használnám (gondolkodom rajta) a no_speed_limit mod-ot, akkor mindenhol meg fognak büntetni, ahol 90nél gyorsabban megyek, vagy az adott útszakaszra érvényes korlátozások (pl. 110km/h) lesznek érvényesek rám?

A játékmenet nagyon klassz, óriási elõrelépés az elõzõ rész után, szinte az összes olyan dolgot javították/fejlesztették, ami unalmassá tette azt a játékot egy idõ után.
Egyáltalán nem könnyû hiba nélkül elvinni egy 1000km-es fuvart; és az autósok NEM félnek a kamiontól :)

Nagyon leköt, órákig képes vagyok vágtatni Európában, 12es szint után még a térkép 2/3át fel sem fedeztem, az Olaszoknál csak 1x jártam, Svájcban csak éjszaka és Brno-ban van 1 bádogbódém, gyûjtöm a lóvét egy rendes kamionra :)

Hajrá!
Tesztelted? mûködik a peccsel? nem virusos?
Tikal
Egy másik physics mod, a srác egy kamionsofõrrel együtt készítette, állítólag jobb mint a másik.

-fékek javítva
-a kamion súlya 10tonnára javítva
-trailer 30tonnára javítva
-realisztikus kabinmozgás

DOWNLOAD

Ha elérsz egy bizonyos szintet, akkor fel lehet oldani a drágább kamionbelsõt.
3 kamion kivételével (Mercedes, Renault Magnum és Premium) mindegyikben van GPS, de csak a drágább belsõvel érhetõk el.

Igen itt meg találod ha erre gondoltál :)
0Diaz0
Ki.. kétféle verzió is kintvan.. ;)

Restacar-on láthatod!

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22