Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#19541 Igen tudom sajnos hogy nincs azt el hiszem én is örülnék ha lenne mert biztos jó nézne ki :)
#19545 Én meg lévõ skineket festettem át ki lehet nyitni ets edit nevû programmal de nekem még textúrával nem sikerült ki nyitni a modellt sajnos de én az el mentésnél akadtam meg nem bírom mûködésre bírni sehogy de majd egy szer meg fejtem a hibát remélem :)
Én se kaptam választ mikor én kérdeztem az el mentésrõl ezen a fórumon nincs olyan nagy össze tartás mint más hol segítség terén nehéz le írni pár mondatot de ez csak az én véleményem :)
Én nem raktam be a physics modot mert nem látom sokk értelmét a hibák végett jobb a gyári azzal legalább nincs gond
Látom páran el vannak serial témával :)
elindítod a játékot megnézed mennyi pénzed van, asztalra teszed(nem bezárni) progi elindít, majd itt megnyitod az ets-t, hex value sorba beírod a pénzösszeged, majd scan.
ezután kijelölöd az összes megjelenõt majd piros nyíl, itt újra kijelölöd az összeset amit most alulra kidobott.
change value, (itt beírod a kívánt összeget)
kilépés
vissza a játékba, megnyitod a bankodat és vuálá:D
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Illetve mi ez a Scout "Felderítõ" nevû telephely. Sehol máshol nem láttam még ilyet.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
azt hiszem a progi neve cheat engine
Mercedes Axor, beteszem de a nagyobb fülkék nem mûködnek, valaki járt már vele így? leáll a játék:(
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én is teszteltem ezt az uj Physics modót és valoban egyhébb a bólógatás és jobb a fék, de kb 5 perc autópálya után fogta magát és elkezdett folyamatosan bologatni és rámpakolt 30% sérülést csak ugy. Semmi nem indokolta a törést nem mentem neki senkinek és belém se jöttek üres volt a pálya. És persze bólogat mint hülye gyerek a discoban. Nálam nem jött be én visszatettem az elözöt.
MANci, Merci, Volvo hegyek, de Scania (rendes nagybeszerzésbõl) 1 sem...
egy MAN-nal tesztelgetem, ezt azelõtt még nem vezettem, szóval lehet csak ennél ilyen, majd meglátjuk, szerintem szedd le.
Mai nap kezdem el játszani! Pár kérdés így rögtön az elején! :)
Mikor kell pihenni? Láttam egy számlálót, ami szerintem ezt hívatott jelezni, de az minden fuvar után újraindul. Ezek szerint, csak hosszabb fuvaroknál van jelentõsége?
Illetõleg miért van az, hogyha célba érek, akkor nem csak az adott városból induló célokat látom, hanem akár más városokból is indulhatok, mintegy odateleportálva? Ez csak engem zavar?:D
Olvasgatom már egy ideje a topic-ot; sok hasznos információra leltem; ezeket köszönöm.
Elõre bocsátom, hogy szimulátorként játszom a játékkal, tehát semmi mod-cheat-trükk. Lassan haladok, de nem zavar, nem gimis vagyok már :)
Lenne kérdésem, a speed limit-el kapcsolatban:
Ha használnám (gondolkodom rajta) a no_speed_limit mod-ot, akkor mindenhol meg fognak büntetni, ahol 90nél gyorsabban megyek, vagy az adott útszakaszra érvényes korlátozások (pl. 110km/h) lesznek érvényesek rám?
A játékmenet nagyon klassz, óriási elõrelépés az elõzõ rész után, szinte az összes olyan dolgot javították/fejlesztették, ami unalmassá tette azt a játékot egy idõ után.
Egyáltalán nem könnyû hiba nélkül elvinni egy 1000km-es fuvart; és az autósok NEM félnek a kamiontól :)
Nagyon leköt, órákig képes vagyok vágtatni Európában, 12es szint után még a térkép 2/3át fel sem fedeztem, az Olaszoknál csak 1x jártam, Svájcban csak éjszaka és Brno-ban van 1 bádogbódém, gyûjtöm a lóvét egy rendes kamionra :)
Hajrá!
-fékek javítva
-a kamion súlya 10tonnára javítva
-trailer 30tonnára javítva
-realisztikus kabinmozgás
DOWNLOAD
3 kamion kivételével (Mercedes, Renault Magnum és Premium) mindegyikben van GPS, de csak a drágább belsõvel érhetõk el.
Restacar-on láthatod!
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22