A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
xmute #26098 Csak annyira vagyok tájékozott amennyit itt olvashat bárki is a fórumon.
Én szerintem létezni létezik ez a map, mert ahhoz elég sok videó/kép jelent már meg róla, hogy hiteles legyen, csak épp ezzel is az a baj mint a hivatalos patch-el/DLC-vel, hogy csak a hitegetés megy vele.
Szó se róla, ha végig gondolja az ember azt amit az elején közölt a készítő, hogy 320 várost akar megépíteni, és az ahhoz tartozó úthálózatot, hát minden tisztelet az övé, de szerintem jócskán túlvállalta magát ezzel!
Inkább kevesebb de az szépen kidolgozott legyen, mert az ismétlődésnél nincs rosszabb, hogy bárhol jársz mindenhol ugyan az van, így nem se lehet ismerni képről, hogy épp hol is járhat az illető!
Célszerűbb lett volna Franknek kiadni fokozatosan a térképét, először egy "nagyobb" területtel amin már lehet játszani, és utána azt tovább bővíteni, ergo mindig csak a térkép fájt kell kiadnia onnantól, ha nem használ egyedi objektumokat vagy ha használ is azt az első kiadással kiadja.
Így nem laposodna el az egész "dolog", jönnének a visszajelzések neki is a térképpel kapcsolatban, tippek/ötletek, stb. egy tök pörgős kis dolog is lehetett volna ebből az egészből, mert szerintem sokan szívesen segítenének neki akár csak ötletekkel is, nem feltétlen a módolásba!
De hát ez van...