52658
-
szgabe #26027 A profilválasztásnál láthatsz egy új gombot(szerkesztés). Ott be kell pipálni a használni kívánt mod-ot.
Sok sikert! -
#26026 hali
egy kis segítség kéne,fel raktam a patch-et és azóta nem tudom a módokat használni amik eddig futottak a játékban -
#26025 A régebbi gépek szebbek voltak az tény.Pl MB Actros MP1 (amint említetted)Renault Magnum Integral,Renault Major,Scania 124-es és a 143-as széria stb.stb.stb. -
Rollerboy94 #26024 ez a Renault szinte ugyan az mint a régi csak egy kicsit hozzányúltak itt ott azt jó napot de csúnya lett az tény :D meg szerintem az Scania se igy fog kinézni majd ez gondolom csak valami tanulmány "autó" legalábbis remélem :/ bezzeg a régi MP1-es actros na az valami mese szép -
#26023 Az bizony -
Hungarykum #26022 Az új kamion a "Fatal error" üzenet -
#26021 Nem akarom bántani a Renault-ot de ez nem a legszebb gépük.A régebbi Premium-Magnum-Midlum "trió" sokkal jobban tetszett. -
rokasuhanc #26020 elég morcos kinézete van!! :/ -
Mandoki72 #26019 Köszi.De inkább ha bedobják az új fejleszésű kamionokat akkor csak Iveco hy way -el járok
azzal még nem bántak el ilyen csúnyán. -
Hungarykum #26018 Új Renault kamionról néhány kép -
#26017 Kíváncsi vagyok rá.Remélem valami ízléses kamiont mutatnak be -
CB pocok #26016 http://www.newrange.renault-trucks.com/fr itt az uj renault bemutatása HIVATALOS! -
#26015 -
#26014 Az mitol lehet, hogy egy pot nem jelenik meg a jatekban? nem fagy ki tole a jatek, de nem jelenik meg sehol, mar tobb varosban is kerestem, de semmi! Ha kiveszem a mod-ot, akkor az eredeti potok jelennek meg. -
#26013 Pontosan.Mire oda jutnék hogy vezethezek kamiont addigra már nem lesz a jó öreg MAN F2000,Volvo F10 sőt szerintem már a mostani gyönyörű gépcsodák se.(Nem ezek a förmedvények)
A legtöbb gyártó már túlzásokba esik sajnos -
Mandoki72 #26012 Egyetértek veled Ha ilyenek lesznek az új kamionok akkor a következő ETS verzióval nem is fogok
játszani, meghagyom a következő generációnak az élvezetet mert azok nem fogják majd ismerni
a régi kamcsikat és ezeket szokják meg. (lásd Scania,Premium,Volvo stb) -
mzsolti21 #26011 Nekem speciel a Realystic Phisics mod 5.0 volt a ludas. -
#26010 Ez a Scania nem a legszebb -
#26009 Szia! Köszi a segítő szándékot , megoldódott a TSM problémám, igaz döcög egy kicsit és összeakad némelyik móddal, de hát valamit valamiért! Köszi és üdv. -
Hippo0315 #26008
-
Hippo0315 #26007 Az új vas
-
Hungarykum #26006 Elég nyomi lett
Úgy néz ki, mint valami japán kamion. -
#26005 Nem rossz, de nekem valahogy a mostani jobban bejön... :-p -
#26004 Ez kell nekem a leghosszabb:D Köszi! -
#26003 Vajon ilyet is kapunk majd?:O
Érdekesen néz ki az uj premium.
-
hGabeee #26002 Laerdal alagút - Norvégia
Én ezt találtam. Igaz, hogy ez a leghosszabb a világon, de Európában van. -
#26001 meg az vasúti, de közútira keresek direkt. -
#26000 Üdv!
Melyik Európa leghosszabb közúti alagútja? (geci google a gotthárd alagutat hozza ki, de az a 2. leghosszabb) -
hGabeee #25999 És megkérdezhetem, hogy miket mondtak? Nekem is jó lenne némi segítség fagyással kapcsolatban. -
mzsolti21 #25998 A Trucksim map készítői segítettek a kifagyásokkal kapcsolatban, így erősen próbálgatom a játékot :)
Eddigi leghosszabb utam lesz ~ 3100 km
Bemelegítésnek egy kis hegymászás.
-
BBSTi #25997 Na csak sikerült :D -
BBSTi #25996 Gumilámpa -
BBSTi #25994 -
BBSTi #25993 Sziasztok!
Tegnap lenulláztam a játékot, mert eltűntek a fuvarjaim :D Kb. 40 ezer km és 23 szint ment a levesbe a TSM 2.2.1 fix miatt, amíg nem tettem be, minden oké volt. Most újabb modot kellett kiszednem, mert ütötték egymást a TSM trailer pack-kal.
A truckshop mod viszont tartalmazott ilyen gumilámpákat:
Ha valaki tudna egy olyan modot, amiben van ilyen méretjelző, tudná linkelni? Jó lenne, ha találnék olyat, ami nem ütközik a TSM mappal....
Előre is köszi -
Mandoki72 #25992
Német visszfuvarba rám esteledett -
JohnBart #25991 ETS2-ben akkor lesz Magyarország, ha Frank elkészül a mapjával, vagy amint az SCS kihozza a Kelet-Európai DLC-t. Hogy ezek mikor lesznek kész, nem tudom, de amint megtudjuk a becsült megjelenési idejüket, megosztjuk veletek! -
JohnBart #25990 RestaCar-hu-t érdemes olvasgatni, ott rendszeresen beszámolunk az érdemleges infókról. ;) -
#25989 Mivel gondolom nem eredeti játékról van szó, így az ilyen jellegű kérdéseket az off topikban tedd fel... :-)
Off Topik -
Tonno Szabi #25988 Helló mindenkinek!
Azokhoz lenne egy kérdésem akik a TSM 2.2.1 használják menyivel másabb illetve tud többet mint a 2.2
nekem benn van még mellé Trailer Pack aafor All Trailers with just play trucsim map 2.2 és együtt nagyon jó
Üdv. -
#25986 Szia! Köszi a segítséget, Avast nevű vírus irtóm van! Más modoknál nem szirénázott itt ebben a játékban!
Üdv.