A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
bakter985 #25949 sziasztok.
ritkán szoktam ide irni,mivel álltalában nem szokott oly méretű gondom lenni amivel nem tudok mit kezdeni ,de azonban most egy dolog kifogott rajtam.
hosszas nézelődés után,olvasgatás után,úgy döntöttem hogy felteszem a tsm mapot a 2.2-es verziót.ezzel nem is lett gondom,minden meglett,meegtudtam oldani ahhoz hogy megindúljon,menjen a játék.
a gondom abban van,azzal lett,hogy az egyik amcsi kamion pont ott van ahol nekem eddig az euro 6-os dafom volt,és most azt nem jeleniti meg a játékban,mivel annak a helyén,azoon a helyen egy amcsi csőrös kamion van.
a kérdésem az lenne hogy esetleg ha valaki Közületek játszott ezzel a térképpel és kiegészitéseivel,abban az esetben tudnátok e segiteni abban hogy hogy lehet a dafom megjelenési jelét átirni hogy egy másik helyén jelenjen meg,vagy esetleg főleg ha le lehet cserélni,nem az van hogy le van tiltva ez a lehetőség.
a válaszotok előre is köszönöm,és bizom benne hogy tud segiteni valaki ebben a problémámban...