52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Szabi #25905
    én már ezeknek a kedvcsínáloknak is nagyon örülök, az meg nem titok hogy a térképbirizgálás és optimalizálás érdektelen fél játékot szétbszták és azt is javítgatják.. azzal is sok-sok idő elmegy, de remélhetőleg hasznos lesz.. :D
  • kis kindertojás
    sziasztok!
    valaki tudna nekem segíteni hogyan lehet mod-okat átrakni ets 1-ből vagy gts-ből?
    köszönet!
    üdv!
  • fagy53
    Igen, a második bekezdése a az eredeti hírnek tiszta mézesmadzag.....végül, de nem utolsó sorban, csak győzzük kivárni! Áprilisra ígérték korábban, de azt nem, hogy melyik áprilisra! Most belemásztunk a júniusba és az ilyen kedvcsinálókon kívül semmi...
  • zorba3333
    Igen, jól tudod, az Ő nagyszerű munkája ez a szerelvény (is).

Az biztos, hogy a vontatót Ő készítette, a félpótkocsi festése szintén az övé, de maga a félpótkocsi modell szerintem gyári ETS, de javíts ki ha tévedek :)

Legalábbis, sem az egykori Hungaronak, sem a Tiszai Vegyi Kombinátnak nem volt a saját állományában ilyen félpótkocsija.

Azért is linkeltem be a kép alatt az eredeti albumot, ahonnan az általam berakott kép is származik, hogy gyűjteménybe szedve legyenek láthatóak ezek a csodás régi vasak.
  • Szabi #25901
    jön az új iveco a következő frissítésben, utána pedig szép sorban jön a többi fészlift járgány is
  • kikho
    Éreztem, hogy valami ETS1-től eltérő mod aktiválás lesz... csak azt hittem valami .cfg fájlban kell. Közben pedig misem volt egyszerűbb.
    Ezer hála! További kellemes napot!
  • fagy53
    Akkor a profilodnál a szerkesztés gomb segíteni fog, pipa a modhoz!
  • kikho
    Köszönöm a gyors választ :) de a helyzet az, hogy ez az első mod amit beraktam.
  • Misuka963
    Ha jól tudom LezFiddler műve.Álomszép
  • gomze
    Eggyesével szedegesd ki a többi módot, ezt pedig hagyd bent. Mindegyik után próbáld ki, és amilyik után megjavul azzal a móddal akadt össze. Azt már vagy nem szabad vissza rakni, vags módosítani kell az összeakadt módok valamelyikét ami már bonyolultabb.
  • kikho
    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. A "no speed limit" modot a netes leírások alpján a .../mod mappába másolom. Játék restart. Azonban 90-nél mégis tilt. Leszedtem már 3 különböző modot is erre, de egyik sem működöt, tehát nem ott lesz a bibi. Win7 32bit és 1.3.1patch amin játszani szeretnék. Ötlet valaki szakavatott sofőrtől?
  • gomze
  • zorba3333
    Kicsit nosztalgiáztam...
    Kár, hogy ez a szerelvény csak ETS 1 alatt létezik.

Forrás:[URL=http://lezfiddler.picturepush.com/album/225874/9096530/Hungarocamion/ets-00006.html]Eredeti kép, illetve a készítő további képei
  • Mandoki72

• Tikal #25891
    Most nézem, van valami Trucks and Trailers játékuk is, szóval miért adják ezt ki külön, miért nem gyurják bele a jelenlegi játékba, hogy sokkal tobb legyen a kihivás?? .... ez az ETS2 még mindig egy félkész játék, és az extra map sem segit ezen majd...
  • metaxx

• fagy53
    Van, most jelent meg ez a mod "GRiD2"!
    Az ETS2 nem a tempóról szól, a címében is szerepel a szimulátor szó ami a valóság modellezését jelenti, próbálj úgy vezetni a játékban, mintha igazi kamiont vezetnél és még haza kell érned....
  • XxXcsabi1987XxX
    pff -.-
    kössz
  • AudiQuattro
    Van,uninstal.
  • XxXcsabi1987XxX
    amúgy nem lehet valamit beállítani,hogy ne boruljon fel az ember? xx sebességnél,vagy talán arra is van valami mód? o_O
  • XxXcsabi1987XxX
    meg így úgy vettem észre,mint ha jobban menne :D így csúcs komoly lett nálam a game :D
  • XxXcsabi1987XxX
    na megoldottam azt a problémát egy másik móddal (az is azt fejti ki,hogy ne legyen sérülés) sőt amit találtam,eddig úgy néz ki nem zavar be a másik módnak szóval így szuper minden :D
  • Hungarykum
    Az teljesen mindegy, hogy mi a mod neve, mivel a 2 modban megegyezik a fájl. Emiatt nem töltheti be mindkettőt.
    Ezért fog csak az egyik működni ha van Z ha nincs.
  • TerDikDev
    akkor az egyiket kiüti
  • SimaSuna #25881
    akkor írjon Z betűt a mod neve elé...elméletileg megoldja..
  • Hungarykum
    Azért kavar be, mert a sérülést és a sebességlimitet ugyan abban a fájlban kell módosítani.
    Most ebben az esetben a No Damage üti ki a feloldást.
  • Mandoki72

Schmitz-et cseréltem.
  • XxXcsabi1987XxX
  • TaRka0107
    Van ilyen, hogy teljesen más mód kavar be egy másiknak, szóval ...
  • XxXcsabi1987XxX
    nagyon jól tudom mi az,és az a mód be kavar a sebességnek,csak tudnám miért... :/
  • SimaSuna #25875
    Te, ugye a 87 ugye nem a születési éved?...

van berakva neked több mod...és te azt akarod, hogy megmondjuk, melyik a kakukktojás? :)

- bepipálod és max 90.
    - kiveszed a pipát és 120...

tudod mit jelent a no damage?...nincs sérülés...
    miért függene össze a sebességgel?

mi a baj igazából?....
  • XxXcsabi1987XxX
    sziasztok
    én azt vettem észre,hogy van ez a "no damage.scs" fájl,nos ha játékon belül bepipálom és megyek valamelyik kamionommal,akkor ugye csak 90 km/ha-val de ki veszem belőle a pipát akkor többel is bár raktam be több módot is,pl.azt a 120as limit bigyót na mindegy,szerintetek mi zavarhat be? melyik mód?
  • Norby646
    Másold be az scs_extractor.exe-t a játék főkönyvtárába, és húzd bele a base.scs fájlt az scs_extractor.exe-be. Várd meg amíg kicsomagolja és kész.
  • Luspy
    Valaki segítene hogyan is kell az Scs Extractor-t?
  • Norby646
    TSM 2.2 map-ot használok de az új városokba/ból nem tudok árut vinni. Van erre vmi megoldás?
  • Ikarus412

Szunyálok egy kicsit :)
  • Hunarnold
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • Hunarnold
    Pár kép :)

• vajo
    É és Á billentyű. :D
  • Ricsike9214
    Hali. retardert azt h tom használni??? mert a billentyűk kiosztásánál se tom beállítani...köszike