52658
-
#25905 én már ezeknek a kedvcsínáloknak is nagyon örülök, az meg nem titok hogy a térképbirizgálás és optimalizálás érdektelen fél játékot szétbszták és azt is javítgatják.. azzal is sok-sok idő elmegy, de remélhetőleg hasznos lesz.. :D -
#25904 sziasztok!
valaki tudna nekem segíteni hogyan lehet mod-okat átrakni ets 1-ből vagy gts-ből?
köszönet!
üdv!
-
fagy53 #25903 Igen, a második bekezdése a az eredeti hírnek tiszta mézesmadzag.....végül, de nem utolsó sorban, csak győzzük kivárni! Áprilisra ígérték korábban, de azt nem, hogy melyik áprilisra! Most belemásztunk a júniusba és az ilyen kedvcsinálókon kívül semmi... -
zorba3333 #25902 Igen, jól tudod, az Ő nagyszerű munkája ez a szerelvény (is).
Az biztos, hogy a vontatót Ő készítette, a félpótkocsi festése szintén az övé, de maga a félpótkocsi modell szerintem gyári ETS, de javíts ki ha tévedek :)
Legalábbis, sem az egykori Hungaronak, sem a Tiszai Vegyi Kombinátnak nem volt a saját állományában ilyen félpótkocsija.
Azért is linkeltem be a kép alatt az eredeti albumot, ahonnan az általam berakott kép is származik, hogy gyűjteménybe szedve legyenek láthatóak ezek a csodás régi vasak. -
#25901 jön az új iveco a következő frissítésben, utána pedig szép sorban jön a többi fészlift járgány is
-
kikho #25900 Éreztem, hogy valami ETS1-től eltérő mod aktiválás lesz... csak azt hittem valami .cfg fájlban kell. Közben pedig misem volt egyszerűbb.
Ezer hála! További kellemes napot! -
fagy53 #25899 Akkor a profilodnál a szerkesztés gomb segíteni fog, pipa a modhoz! -
kikho #25898 Köszönöm a gyors választ :) de a helyzet az, hogy ez az első mod amit beraktam. -
#25897 Ha jól tudom LezFiddler műve.Álomszép -
#25896 Eggyesével szedegesd ki a többi módot, ezt pedig hagyd bent. Mindegyik után próbáld ki, és amilyik után megjavul azzal a móddal akadt össze. Azt már vagy nem szabad vissza rakni, vags módosítani kell az összeakadt módok valamelyikét ami már bonyolultabb. -
kikho #25895 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. A "no speed limit" modot a netes leírások alpján a .../mod mappába másolom. Játék restart. Azonban 90-nél mégis tilt. Leszedtem már 3 különböző modot is erre, de egyik sem működöt, tehát nem ott lesz a bibi. Win7 32bit és 1.3.1patch amin játszani szeretnék. Ötlet valaki szakavatott sofőrtől? -
#25894 -
zorba3333 #25893 Kicsit nosztalgiáztam...
Kár, hogy ez a szerelvény csak ETS 1 alatt létezik.
Forrás:[URL=http://lezfiddler.picturepush.com/album/225874/9096530/Hungarocamion/ets-00006.html]Eredeti kép, illetve a készítő további képei -
Mandoki72 #25892
-
#25891 Most nézem, van valami Trucks and Trailers játékuk is, szóval miért adják ezt ki külön, miért nem gyurják bele a jelenlegi játékba, hogy sokkal tobb legyen a kihivás?? .... ez az ETS2 még mindig egy félkész játék, és az extra map sem segit ezen majd... -
metaxx #25890
-
fagy53 #25889 Van, most jelent meg ez a mod "GRiD2"!
Az ETS2 nem a tempóról szól, a címében is szerepel a szimulátor szó ami a valóság modellezését jelenti, próbálj úgy vezetni a játékban, mintha igazi kamiont vezetnél és még haza kell érned.... -
XxXcsabi1987XxX #25888 pff -.-
kössz -
#25887 Van,uninstal. -
XxXcsabi1987XxX #25886 amúgy nem lehet valamit beállítani,hogy ne boruljon fel az ember? xx sebességnél,vagy talán arra is van valami mód? o_O -
XxXcsabi1987XxX #25885 meg így úgy vettem észre,mint ha jobban menne :D így csúcs komoly lett nálam a game :D -
XxXcsabi1987XxX #25884 na megoldottam azt a problémát egy másik móddal (az is azt fejti ki,hogy ne legyen sérülés) sőt amit találtam,eddig úgy néz ki nem zavar be a másik módnak szóval így szuper minden :D -
Hungarykum #25883 Az teljesen mindegy, hogy mi a mod neve, mivel a 2 modban megegyezik a fájl. Emiatt nem töltheti be mindkettőt.
Ezért fog csak az egyik működni ha van Z ha nincs. -
TerDikDev #25882 akkor az egyiket kiüti -
#25881 akkor írjon Z betűt a mod neve elé...elméletileg megoldja.. -
Hungarykum #25880 Azért kavar be, mert a sérülést és a sebességlimitet ugyan abban a fájlban kell módosítani.
Most ebben az esetben a No Damage üti ki a feloldást. -
Mandoki72 #25879
Schmitz-et cseréltem. -
XxXcsabi1987XxX #25878 -
#25877 Van ilyen, hogy teljesen más mód kavar be egy másiknak, szóval ... -
XxXcsabi1987XxX #25876 nagyon jól tudom mi az,és az a mód be kavar a sebességnek,csak tudnám miért... :/ -
#25875 Te, ugye a 87 ugye nem a születési éved?...
van berakva neked több mod...és te azt akarod, hogy megmondjuk, melyik a kakukktojás? :)
- bepipálod és max 90.
- kiveszed a pipát és 120...
tudod mit jelent a no damage?...nincs sérülés...
miért függene össze a sebességgel?
mi a baj igazából?.... -
XxXcsabi1987XxX #25874 sziasztok
én azt vettem észre,hogy van ez a "no damage.scs" fájl,nos ha játékon belül bepipálom és megyek valamelyik kamionommal,akkor ugye csak 90 km/ha-val de ki veszem belőle a pipát akkor többel is bár raktam be több módot is,pl.azt a 120as limit bigyót na mindegy,szerintetek mi zavarhat be? melyik mód? -
#25873 Másold be az scs_extractor.exe-t a játék főkönyvtárába, és húzd bele a base.scs fájlt az scs_extractor.exe-be. Várd meg amíg kicsomagolja és kész. -
#25872 Valaki segítene hogyan is kell az Scs Extractor-t? -
#25871 TSM 2.2 map-ot használok de az új városokba/ból nem tudok árut vinni. Van erre vmi megoldás? -
Szunyálok egy kicsit :) -
Hunarnold #25869 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
Hunarnold #25868 Pár kép :)
-
vajo #25867 É és Á billentyű. :D -
Ricsike9214 #25866 Hali. retardert azt h tom használni??? mert a billentyűk kiosztásánál se tom beállítani...köszike