banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • yokel
    igazad van, nem is akarok ezen "vitázni", csak sztem lehet, h úgymond megbosszulja magát az a dolog mikor ilyen szinteken bevonták a rajongókat a fejlesztésbe, mert most már szinte vérszemet kaptak, és mindent bele akarnak pakoltatni a játékba. Nem véletlen, h már számtalan nyilatkozatba közzé tették a fejlesztők, h csodákra ők se képesek és nem tudnak mindent beletenni a játékba (és sztem nem is akarnak, hisz akkor mi lesz a kövi részbe) de amint azt a példa is mutatja szinte már most "minden fűszálba" belekötnek, ami spec nincs is benne (fű, ugye vajo?)

Mellesleg én nem hiszem, h lesz olyan fizika benne mint az OMSI-ba már csak azért is mert teljesen más motort használ a két játék. Persze ez nem kizáró ok, de vhogy nem "hiszek" benne. De lehet, h most nagyot durrant az SCS és egy ütőképes szim. játékot tesznek le az asztalra az év végén.

Majd megnézzük az előfutár játékot (T&T) júniusban, bár az meg az ETS1 feltuningolása az új fícsörökkel, kivéve fizika.