52660
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Robi546
    Ne offoljatok már légy szíves! -_-
  • 94mike
    Te biztosan úgy születtél h mindent tudtál*-*
  • Atikah
    Nem vagyok én senki, veled egyetemben.
    Készítőnek tetsszen?! Akkor minek mutogatod..
  • 94mike
    És te most nagyfiúú vagy,mer engem probálsz oltani?:'D
    előzöl kapcsolatban csak annyit,h az a lényeg...h a készítőnek tetszen.-.- többi kit érdekel?engem nem(:::
  • vajo
    Az lehet. Én akkor kezdtem amikor kijött a Haulin, de én PttM-el játszottam. :D
  • Atikah
    Most se tudsz normálisan írni, ez is tükrözi a benned rejlő értelmet.. Azt hiszed ezzel nagy ember vagy, hogy egybe írod a szótagokat?
    Már csak azon csodálkozok, hogy honnan tudtad azt, hogy a mondatokat nagy kezdőbetűvel írjuk..

Vagy talán ennyire tetszik a piros színű hullám vonal a szavak alatt?
  • 94mike
    Ne nézzélrá.
  • gumikacsa
    Euro Truck Simulator 3, or American Truck Simulator 1
  • gumikacsa
    Akkor ezek szerint nem vagy jelen az elejétől.

Ha az scs-n múlna, nem lehetne modolni a játékot. Az első, és második részt nem lehetett, a Pedal to the Metal volt az első rész, amit elsőként modolni lehetett. Ezt sem az scs-nek köszönhetően, hanem egy Oleg nevű emberkének, aki a zanoza modeler-t készíti, ő csinált az akkor még ingyenes 3d szerkesztőhöz plugint, amivel könnyedén be lehetett pakolni a gépeket a játékba. Az SCS a következő játékban megváltoztatta a modell formátumát, és a scripteket. Oleg ehhez is tudott plugint készíteni, de már nem 100%-osat. Sőt, elmondása szerint az scs mindent megtett, hogy ne tudja megcsinálni hozzá a plugint.

Az scs kicsit nagyobb bevétel érdekében szeret felelőtlenül ígérgetni, az ets-hez is ígértek kiegészítést, amiben kelet-Európa benne lesz, tudván, hogy így többen megveszik a játékot, mégsem lett a kiegészítőből semmi.

Félreértés ne essék, én is örülnék, ha modolható lenne, főleg a térkép szerkesztés része. De a kamionok modolhatóságát inkább nehezíteni kellene, az alább említett okok miatt (#2475).
  • vajo
    "Euro Truck Simulator 3" LOOL???? Most olvasom csak.. :P
  • Atikah
    Csak aztán ne legyen olyan könnyű módolni, hogy 94mike, péistike és sorolhatnám még milyen nyomorékok csodálatosan igénytelen gépeit kelljen majd nézni jövőév ilyenkor..
  • vajo
    Módolható lesz, hiszen még tavaly októberben amikor bejelentették írták, hogy módolható lesz a játék sokkal egyszerűbben mint eddig. Hogy ebből mi lesz igaz és mi nem, azt nem tudjuk. És azt is írták, hogy a map editort is megcsinálják, hogy másképp keljen betenni a modelleket, egyszerűbben. Na meg az SCS úgy csinálna meg egy játékot, hogy ne lehessen módolni??? El nem tudnám képzelni. :D
  • Robi546
    igen! még story mód is kell! -_- :DDDD xDDD de hogy kell örülök én ennek is ami most van eddig a játékba illetve ami lesz! :)
  • gumikacsa
    Túlságosan bíztok a modolhatóságban.
  • DANIELTRUCKER
    Szerintem, jó hogy megcsinálták!
  • luspaydavid
    Ha ilyet csináltak csinálhatnának tandemeset és forgózsámolyost is.
  • Truck Driver001
    Jól beszélsz, akkor gyanítom csak elpötyögted! ;)
  • Atikah
    Hát ha megnézed, 2 ponton fordul a szerelvény, és ha kihagyják az alapjátékból a forgózsámolyos szerelvényeket, még akkor is a modderek megbírják csinálni, mint Haulin-ba volt anno.. nyerges kamion helyett egy hosszú alvázas, felépítményes gép, a rendes pót helyére megy a forgózsámoly, és a kis tandem pót helyére meg ami a forgózsámolyra megy.
  • Truck Driver001
    Ebben hol a forgózsámoly?
  • gumikacsa
    Bár ezek csak tandemek, és gondolom, csak mint dupla szerelvény fognak működni
  • Atikah
    Hogyne, még story mode is kell..
  • Robi546
    hát ja pláne majd ha be kell vele tolatni... :D Amúgy még ez is jól jöhetne a játékba: lenne tél azaz esne a hó meg lenne nyár,ősz stb... (elég lenne csak tél,nyár) de szerintem fain lenne... :D :)
  • gumikacsa
    na, a "double trailer" mostmár el is fog élvezni :D
  • Robi546
    Áá... meg előztél! :D Pont előbb akartam feltenni! xD
  • Atikah
    szarjatok be, lesz ezekszerint forgózsámolyos is

• Robi546
    jaj oké! :)
  • Blum

• Atikah
    Volt már amúgy..
  • Robi546
    (bocs a 3x post-ért)

Fain ez a kamion,táj,pótkocsi is nagyon jó meg az hogy lesz vasút átjáró is! :)
  • Robi546
    Egyébként találtam új képet ETS2-ből

Itt van:

• Robi546
    :D
  • 42nd Intruder
    Akár... :D
  • Kistódi
    Minek Low Deck?? Azt a hányás kiskereket egy Scania alá?
  • 94mike
    xDDDD
  • RS
    Örülünk.
  • Solt
    Óóó... leszállás után átülünk a volán mögé? :D
  • Robi546
    Egy kis off:

én meg tegnap vagy nem tudom mikor azt álmodtam hogy már üzemel a Hivatalos Honlapja az ETS 2-nek! :DDDDD xDDD
  • Robi546
    Jó lenne bele egy Scania Low Deck -es szerintem! :) ;)
  • 42nd Intruder
    Low deck nem lesz gyárilag? :)
  • vajo
    Eredménytelenűl. :D
    Am nem rosszak kerekek, de én maradnék a Ventures kerék pakknál. :D