52660
-
Robi546 #2485 Ne offoljatok már légy szíves! -_- -
#2484 Te biztosan úgy születtél h mindent tudtál*-* -
#2483 Nem vagyok én senki, veled egyetemben.
Készítőnek tetsszen?! Akkor minek mutogatod.. -
#2482 És te most nagyfiúú vagy,mer engem probálsz oltani?:'D
előzöl kapcsolatban csak annyit,h az a lényeg...h a készítőnek tetszen.-.- többi kit érdekel?engem nem(::: -
vajo #2481 Az lehet. Én akkor kezdtem amikor kijött a Haulin, de én PttM-el játszottam. :D -
#2480 Most se tudsz normálisan írni, ez is tükrözi a benned rejlő értelmet.. Azt hiszed ezzel nagy ember vagy, hogy egybe írod a szótagokat?
Már csak azon csodálkozok, hogy honnan tudtad azt, hogy a mondatokat nagy kezdőbetűvel írjuk..
Vagy talán ennyire tetszik a piros színű hullám vonal a szavak alatt? -
#2479 Ne nézzélrá. -
#2478 Euro Truck Simulator 3, or American Truck Simulator 1 -
#2477 Akkor ezek szerint nem vagy jelen az elejétől.
Ha az scs-n múlna, nem lehetne modolni a játékot. Az első, és második részt nem lehetett, a Pedal to the Metal volt az első rész, amit elsőként modolni lehetett. Ezt sem az scs-nek köszönhetően, hanem egy Oleg nevű emberkének, aki a zanoza modeler-t készíti, ő csinált az akkor még ingyenes 3d szerkesztőhöz plugint, amivel könnyedén be lehetett pakolni a gépeket a játékba. Az SCS a következő játékban megváltoztatta a modell formátumát, és a scripteket. Oleg ehhez is tudott plugint készíteni, de már nem 100%-osat. Sőt, elmondása szerint az scs mindent megtett, hogy ne tudja megcsinálni hozzá a plugint.
Az scs kicsit nagyobb bevétel érdekében szeret felelőtlenül ígérgetni, az ets-hez is ígértek kiegészítést, amiben kelet-Európa benne lesz, tudván, hogy így többen megveszik a játékot, mégsem lett a kiegészítőből semmi.
Félreértés ne essék, én is örülnék, ha modolható lenne, főleg a térkép szerkesztés része. De a kamionok modolhatóságát inkább nehezíteni kellene, az alább említett okok miatt (#2475).
-
vajo #2476 "Euro Truck Simulator 3" LOOL???? Most olvasom csak.. :P -
#2475 Csak aztán ne legyen olyan könnyű módolni, hogy 94mike, péistike és sorolhatnám még milyen nyomorékok csodálatosan igénytelen gépeit kelljen majd nézni jövőév ilyenkor.. -
vajo #2474 Módolható lesz, hiszen még tavaly októberben amikor bejelentették írták, hogy módolható lesz a játék sokkal egyszerűbben mint eddig. Hogy ebből mi lesz igaz és mi nem, azt nem tudjuk. És azt is írták, hogy a map editort is megcsinálják, hogy másképp keljen betenni a modelleket, egyszerűbben. Na meg az SCS úgy csinálna meg egy játékot, hogy ne lehessen módolni??? El nem tudnám képzelni. :D -
Robi546 #2473 igen! még story mód is kell! -_- :DDDD xDDD de hogy kell örülök én ennek is ami most van eddig a játékba illetve ami lesz! :) -
#2472 Túlságosan bíztok a modolhatóságban. -
DANIELTRUCKER #2471 Szerintem, jó hogy megcsinálták! -
#2470 Ha ilyet csináltak csinálhatnának tandemeset és forgózsámolyost is. -
#2469 Jól beszélsz, akkor gyanítom csak elpötyögted! ;) -
#2468 Hát ha megnézed, 2 ponton fordul a szerelvény, és ha kihagyják az alapjátékból a forgózsámolyos szerelvényeket, még akkor is a modderek megbírják csinálni, mint Haulin-ba volt anno.. nyerges kamion helyett egy hosszú alvázas, felépítményes gép, a rendes pót helyére megy a forgózsámoly, és a kis tandem pót helyére meg ami a forgózsámolyra megy. -
#2467 Ebben hol a forgózsámoly? -
#2466 Bár ezek csak tandemek, és gondolom, csak mint dupla szerelvény fognak működni -
#2465 Hogyne, még story mode is kell.. -
Robi546 #2464 hát ja pláne majd ha be kell vele tolatni... :D Amúgy még ez is jól jöhetne a játékba: lenne tél azaz esne a hó meg lenne nyár,ősz stb... (elég lenne csak tél,nyár) de szerintem fain lenne... :D :) -
#2463 na, a "double trailer" mostmár el is fog élvezni :D -
Robi546 #2462 Áá... meg előztél! :D Pont előbb akartam feltenni! xD -
#2461 szarjatok be, lesz ezekszerint forgózsámolyos is
-
Robi546 #2460 jaj oké! :) -
Blum #2459
-
#2458 Volt már amúgy.. -
Robi546 #2457 (bocs a 3x post-ért)
Fain ez a kamion,táj,pótkocsi is nagyon jó meg az hogy lesz vasút átjáró is! :) -
Robi546 #2456 Egyébként találtam új képet ETS2-ből
Itt van:
-
Robi546 #2455 :D -
#2454 Akár... :D -
#2453 Minek Low Deck?? Azt a hányás kiskereket egy Scania alá? -
#2452 xDDDD -
#2451 Örülünk. -
Solt #2450 Óóó... leszállás után átülünk a volán mögé? :D -
Robi546 #2449 Egy kis off:
én meg tegnap vagy nem tudom mikor azt álmodtam hogy már üzemel a Hivatalos Honlapja az ETS 2-nek! :DDDDD xDDD -
Robi546 #2448 Jó lenne bele egy Scania Low Deck -es szerintem! :) ;) -
#2447 Low deck nem lesz gyárilag? :) -
vajo #2446 Eredménytelenűl. :D
Am nem rosszak kerekek, de én maradnék a Ventures kerék pakknál. :D