A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
xmute #25332 #25327: Egy ilyet azért Frank007-től is el tudnék viselni, hogy legalább 1 db képet beszúrna a térképről, hogy jelenleg hol tart. Még akkor is ha nincs kiadható állapotban! Ne legyen már ő is SCS, ha értitek mire gondolok!
Az igazság az, hogy amit a többség szeretne az bizonyos formában már most is megvan, hisz azért a hónapok alatt jelent meg szép számmal több típusú kamion, amerikai, eu-i, régebbi modellek is, pótok is jöttek ki, map is van ami bővíti az alaptérképet (TSM, Satan féle), kint van a RED2 ami a kinézeten változtat, mégis összességében áll az egész topik, leült az egész!
Ezért nem értem ezt a dolgot, hogy mi lenne az ami ezen tudna változtatni. Lehet, hogy csak nekem tűnt ez fel és másokat ez nem is foglalkoztat, de gondoltam megkérdezek már másokat is erről, hogy ők hogy látják ezt!
krissz1998: tedd fel a képed a http://www.kephost.com/-ra és az ottani linket szúrd be ide ahová írsz úgy, hogy megnyomod a kép beszúrása gombot előtte és oda másolod be a kephost-os linket!