banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • xmute
    Na visszaolvastam kicsit a hivatalos blogon, hogy mégis mit és mikor osztottak meg velünk.
    Jan. 31-én vagyis kerek 3 hónapja jelentették be a K-Eu-i DLC-t, és azóta kettő (érdemi) hír jelent meg ETS2-ről, hogy lesz új Iveco és új Volvo amik elvileg patch formájában érkeznek majd!
    Ezen kívül szinte mindig megemlítik, h ezeken felül dolgoznak a játék motorján, a játékmeneten, az AI-n, a grafikus megjelenítésen, szal az egész játékot mondhatni fejlesztik tovább!
    Szal biztos vagyok benne, hogy a következő patch nem csak 1-2 apró változtatást fog tartalmazni, hanem elég nagy ugrás lesz az 1.3.1-hez képest!
    Itt a kérdés csak az, hogy meddig "húzza még az időt" és a közösség agyát az SCS!
    Oké, hogy nem lehet a szemükre vetni semmit, hisz nem kötelezi őket semmi se, hogy csinálják tovább a játékot, de ezt ők bevállalták és ki is nyilvánították, így már jogosan várja el a többség, hogy mutassanak valamit immáron 3 hónap után!

matusz09: A DLC-vel kapcsolatban azért nem lesz az olyan kicsi, ha megnézed a térképet láthatod, hogy területre majdnem egy németországnyi lesz 13 új várossal ami azért nem 1-2 falut jelent, még ha nem is lesznek benne új objektumok, bár ez sem igaz, mert láthattunk képeket a készülő városokról és ott lesznek az adott városban fellelhető jellegzetes épületek, mint pl. BP-en a Parlament vagy a rendőrpalota.

Szal alapvetően nekem nincs bajom a játékkal meg a fejlesztőkkel (ilyen téren) mert ez a DLC + a kövi patch az új fejlesztésekkel (szinte minden területen), új kamion modellekkel azért "várós" cucc, csak nem mindegy mennyit kell rá várni mert elpártolnak az emberek a játéktól na és ezen kéne elgondolkoznia az SCS-nek!