banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Szabi #25137
    őszintén szólva a dlc pályarész (legalábbis amit a térképen mutattak nekünk) olyan minimális kis rész, hogy nem értem hogy mernek érte plusz pénzt kérni, minden út nagyon elnagyolt, az épületekkel és minden egyébbel együtt, mégis már majdnem fél éve "készül"..

sajnos a marketing rész hiányával kinyírták a játékot, havonta kijön egy hír meg néhány kép, hogy majd egyszer lesz valami és hűűdefontos nekik a közösség és hogy új tartalom legyen, bla-bla-bla...

nem azt mondom hogy legyen naponta kép, vagy hetente frissítés, de ez így nagyon lehangoló, valamit leírnak, majd teljesen mást csinálnak.. aztán majd jön a csodálkozás, hogy ugyan már miért nem veszi senki a dlc-t.. 2 hónapja még szónélkül fizettem volna azonnal a dlc-t, de azóta még csak a játékot se indítottam el, mert valahogy mégse jött semmi új tartalom, frissítés, csak az ígérgetések, így pedig "kialudt a tűz" és nehéz lesz "újra begyújtani"

nemvalószínű hogy összeakadjon, mert az ő módja nem a jelenlegi térkép mellé épül, hanem a helyére :D

minden módosítás amit a TSM-esek csináltak, ha újra is kell kezdjék, akkor se kidobott idő, mert megtanulták a szerkesztőt gyorsabban és jobban használni, de akár jobban modellezni, textúrázni stb.. :)