banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • matusz09
    Ezt én megértem, csak ezzel azt fogják elérni, hogy a kövi játékokat nem veszik annyian. Kiadnak egy optimalizálatlan, sok helyen elnagyolt játékot (gondolok itt arra, hogy pl a DAF sokkal gagyibban van lemodellezve, mint pl a scania, man, vagy a renault). Én megvettem a játékot, és ennyi pénzért elvárom, hogy kijavítsák ezeket a hibákat. Egy hobbi modder pár hét alatt különb kamion modelleket csinál, mint egy fejlesztőgárda hosszú, hosszú idő alatt, akiknek nem mellesleg ez a munkája. De hogy annyi nem fért bele egyik patch-be sem, hogy pl a DAF hátuljánál a kábeleket ne csak egy fénykép jelezze, hanem rendes 3D-s formában legyen megcsinálva....De azért már csináljuk a fizetős DLC-t meg a kövi játékokat....
    Egy seggel nem lehet megülni 10 lovat. De hát nem várjunk mást, hisz erről szól ez a világ.

Nem szoktam megvenni a játékokat, tehát általában warezolok, de ezt megvettem. Remélem összekapják magukat a fiúk, hogy a többit is meg kelljen majd vennem :)