Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más: ezt ismeri valaki, próbálta már?
Europa V1 map
Szerintem igen, DE!!!
A befektetés nem ott ér véget, hogy megveszed, és magára hagyod a dolgot. Az én tapasztalatom az, hogy az elején hagyni kell egy pár napig mindent, és a jobb soförök maradnak, rosszabak ki rugva. Adj nekik célt, pl. hosszú utakra rakd öket, és ha van kereted, széprn a kamionokat is fejleszd fel apránként.
Nekem ez bejött, mert kb 3-4 játék hét alatt, kikupálodott társaság szépen hozza lét. Napi 7-9 ezer is bejön tölük, emberenként.
Aztán ha a hosszú utaknál betelik az összes fokozatuk, nyomd egy másikra, hadd fejlödjön tovább...
Én ot tartok a dologba, hogy a két legjobb soföröm, napi 15-18e hozznak, és fent vannak velem már egy színten...
Angel D.
AI Traffic realism 2.1
1. AI trucks and vehicles realistic speed (for trucks maximum 88 km/h on highways)
2. AI trucks sometimes overtake each other on highways (in test phase)
3. Maximum possible AI trucks and vehicles amount (max traffic mod)
4. Realistic fuel prices
5. Additional AI vehicle Kia Cee’d unlocked and added to traffic pack
6. Parking fix
7. All AI vehicles in all countries unlocked
Amit találtam nem jó, olyan sok lett az autó, hogy nem lehet kikanyarodni a keresztezõdésbõl annyi autó jön... 😊
😊
(Ennyit arról, mi csalás és mi nem)
Suna, láttad a Battruckot?
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Fõleg a sebességkorlátozó tábláknál van nagyobb gondom...
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Még nem láttam csak tandem,vonoháromszöges változatban 😮 😄
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Parancsolj!
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
A széket próbáltam már közelebb húzni a monitorhoz, de valahogy nem vált be. Jobb ötlet kellene.<#idiota>#idiota>
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Gerypapa 95
csaklaca
😊
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Hogyan lehet megtalálni üres telkeket amire garázst építhetek? 1 már van, de bõvítenék...
Az elöbbi dolgokat kiprobáltam, nagyon király, megegyszer köszi! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Angel D.
| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |
Nameg, agyaltam ezen a multis dolgon,amit nemtudom ki hogy tolerál,kinek mennyire tetszik,de szerintem vagy meglehetne oldani hogy saját szervert tudjunk csinálni, vagy valami normális mód lenne erre kitalálva.. mert sokkal többen megvennék a játékot.. ( bár sajnos maradna rengeteg elbutult hülyegyerek,aki továbbra is kéregeti a pénzkódot,meg jönnek a cd key kéregetõk... de ha eredeti játék(od) lenne ezt szerintem kivitelezhetõ lenne.. )
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
i5-2500k @4.0 ghz/ASUS hd 7850 maximum OC/AsRock p67 extreme 4/Kingston HyperX BLU 8gb 1600mhz/Corsair vx450 psu/Zalman cnps 10x Extreme cooler GOES LIKE HELL FUCKYEAH |,,/
i5-2500k @4.0 ghz/ASUS hd 7850 maximum OC/AsRock p67 extreme 4/Kingston HyperX BLU 8gb 1600mhz/Corsair vx450 psu/Zalman cnps 10x Extreme cooler GOES LIKE HELL FUCKYEAH |,,/