banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • zsnatran
    Üdv Mindenkinek!

Új vagyok itt a fórum világában, lenne egy kérdésem, és egyben segítségeteket is szeretném kérni.
    Tapasztalt e valaki olyan furcsaságot, hogy játék alatt amikor elkezdek tolatni a vontatóval, vagy akár szerelvénnyel a féket hiába nyomom vagy húzom be a rögzítőféket ugyan úgy gurul tovább, ilyenkor előremenetet sem tudok kapcsolni, csak kormányozni és a motort bőgetni. Tükörből látom, hogy a féklámpa világít amikor fékezek hátrafelé. Előre menetben semmi probléma nincsen, olyankor minden tökéletesen működik. Eredeti hivatalos szoftverem volt, 1.2.5.1-ről frissítettem 1.3.1-re azóta tapasztalom ezt. Próbáltam visszarakni 1.2.5.1-re újratelepítéssel, de akkor meg nem látja a játék a profilom, valószínűleg azért mert az 1.3.1-el mentettem rá már fuvart. Ötleteket szeretnék kérni, hogy lehetne esetleg kijavítani, vagy visszacsinálni a profilom hogy működjön 1.2.5.1 alatt.

Köszönet előre is