Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem 😊 Minek az?

ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988

ez csak nálam van így, hogy sose kapok üzenetet?
1: bemész a garázs menübe, ott a bal felsõ sarokban van a garázs képe alatta van "garázs fejlesztése" opció
2: igen, de nincs sok értelme
SimaSuna
bal sarokban a garázs képénél fejlsztés gomb..
kalee
Akinek esetleg kell:

...ETS2 Menu Music...

Srácok valaki megtudná mondani, hogy a garázst hol (melyik ablakban, vagy menüben) lehet fejleszteni? 18-as szinten vagyok, prágában van a garázsom de mikor belépek, sehol nem látok olyat, hogy garázs fejlesztése, de olyat se, hogy új garázs vásárlása.

2: Ha két kamionom van (ez nyilván az után lenne esedékes, hogy fejlesztem a garázst x'd) nem muszáj sofõrt felvennem, hanem a két kamiont felváltva használhatom? Tehát ameddig az egyikkel megyek, addig a másik a garázsban "vár"?
zozyk
Akinek bírja a gépe,az rakja fel vajo új mod-ját!

Restacar-on fennvan (Real Environment Xtreme Beta - test version)

Elõtte:

Utána:

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Egy kis lelkesítõ. Jó lenne egy ilyesmi mod a játékhoz!
http://www.youtube.com/watch?v=xdc0Oq1VwH4
gumikacsa
"Frankó lenne" 😊 😄

Renault magnum http://kamionszim.hu

T.I.R.-rõl jut eszembe, hogy frankó lenne ha vki aki ért a videószerkesztéshez meg ilyesmi az csinálna egy ilyen music videót a T.I.R. zenéjével és az Eurotruck Simulator -ból bevágott videójelenetekkel.

Megfogalmazódott bennem a kérdés, hova viszek én ennyi cementet?

Kérdésre a válasz:

ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988

csaba90
Köszi a MAN skint aki belinkelte, így már tudok rá matricázni 😄 majd még kipuhatolózom az ajtónak is 😊

Csaby

LACEJKA
Itt egy kis zene.

Vén Csavargó-Kamion Szerelem

BBeno2
oké megpróbálom úgy. off topicos amúgy ahonnan a játék van. szóval azért próbálom összetákolni a magyar nyelvet.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Hivatalos oldalról letöltöd a Demót, ami magyar lesz, feltelepíted, eredeti serial kódodat beírod és jó is lesz. Elõtte azért töröld le ami fent van.

Tikal
honnan van a játék? az oldalukról? mert abban benne van a magyar nyelv.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

BBeno2
igen és nekem nem volt ott a magyar. hidd el.

Tikal
miért a 0.5?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Telepítéskor, mikor megadod a képedet, nevedet stb, na OTT lehet nyelvet választani!!!

BBeno2
egy mp alatt elfogadták a regemet és már le is szedtem a 0.5-ös logo pack-et.

BBeno2
kösz csaklaca.

viszont ha magyar eredetileg. amit nem tudtam, akkor a magyar nyelvi fájlokat valaki ki tudja menteni és feltölteni? mert nekem nem éppen magyar és észrevettem volna ha választhattam volna magyar nyelvet...

vagy elég az is ha a demo-t leszedem és onnan kimásolom a nyelvi fájlokat?

Batmanci
Ettõl persze, még regelj be a restacarra! 😄

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Batmanci
A második mondattól már a Benõé! 😊

Batmanci
A restacar igazán kitûnõ oldal, de egy nap a reg.
Keress a gugliban. 1 másodperc.
Ha, elfogadod a tanácsom, a 0.5-ös verziót tedd fel.

Batmanci
Egy magyar felirattal ellátott játékot tovább magyarítani?
Vagy valaki keresse ki neked azokat a fájlokat, amik magyarrá teszik?
Nem túl nagy kérés ez?
Megveszed itthon, és lám, magyar.
Ha kinti számot vettél, letöltöd valamelyik demót, és az magyar, csak az eredeti számodat kell megadnod.

Real logo-nak hívják, és akárhonnan. (Te vagy a 300-adik)

restacar.hu
BBeno2
hali. látom egyeseknek eredeti logo-k vannak és magyarítva is van. tudtok nekem segíteni merre találom a magyarítást és azt a patch-et ami eredeti márkákat teszi be?

mani13
A gartner kg skin jó volvohoz is?

gumikacsa
Mit nem adnék egy Turbo Star-ért a játékban. De szinte bármelyik korabeli gépért. Persze a készítõktõl, és nem a modderektõl.

Egyébként a T.I.R. szerdánként megy most a duna tv-n, de itt a neten az M1 mûsortárban megtekinthetõ minden rész.
Kamionos film még a Road Games is.

és a Smokey and the Bandits

Renault magnum http://kamionszim.hu

TheSosy
Köszönöm,inkább upgare próba festést csináltam,majd ha elérhetõ lesz,megnézem hogy jó-e.

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

Batmanci
Hogy egyértelmû legyen!
A kicsomagolt base.scs könyvtárban így néz ki az elérési út:

base\vehicle\truck\volvo_fh16_2009\color.dds

Amikor az átfestett color fájlodat be akarod tenni a modok közé, akkor adsz neki egy nevet, passz... szkinem, amiben az elérési út már így néz ki:

vehicle\truck\volvo_fh16_2009\color.dds

Ha becsomiztad, átnevezed scs-é, és mész.
De ha valamelyik mod már tartalmaz egy "vehicle\truck\volvo_fh16_2009\color.dds"-t, abból nagy rumli lesz. Tehát érdemes tudni, mit raksz, hová.

Maximus4
Total Commander.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Batmanci
A TC=Total Commander.
Jegyzettömbbel kissé nehézkes lenne könyvtárakat készíteni. 😊
A TC-ben viszon az F7 lenyomása után készíthetsz könytár-alkönyvtár struktúrákat.

Batmanci
Egyetértek!
Jellemzõ a többségre - és itt tisztelet a kivételnek -, hogy elõbb kérdez, aztán lõ.
Az emberi lustaság csodákra képes. Egyszerûbb ide beínia a kérdést - amit mellesleg már kétszázan megtettek, de az újszülöttnek inden vicc új -, mint egy keresõben keresgélni.
Sok esetben hamarabb meglenne amit keres, mint ami idõt az itteni kérdé-felelek játékkal eltölt.

TheSosy
Köszönöm,annyit még kifejtenél nekem,hogy:
-a "TC-ben" az milyen program?
-És ez az elérési út hogyan néz ki?Jegyzettömbbe kell írni?És hogyan nézzen ki?

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

Tikal
Tudod, egyáltalán nem biztos hogy próbálta már a Google-t. Ha visszaolvasod itt az elmúlt két hetet, akkor látni fogod, hogy kérdések sokasága ismétlõdik, holott csak használni kéne akár csak az itteni fórum keresõjét, vagy csak kicsit olvasgatni.
Van aki annyira beleszarik az egészbe hogy arra nem veszi a fáradtságot hogy a warezos kopijának a letöltési oldalán megnézze a fórumot hogy mégis hogyan aktiválja a játékot.. szóval ne mondd hogy nekem tudnom kéne hogy õ már keresgélte vagy sem.

Mellesleg eddig egy képet tettem be ide 😊

Megjegyzem, én találtam infot pont arra is amit kérdez, google segítségével, de már nincs meg a link, mert nem érdekelt tovább hogy hogyan kell csinálni a modolást, nem az én világom 😊

Batmanci
Hét, nem! De majdnem.
Azzal a megoldással az összes azonos típus egyforma lesz, mint a nyúlszar.
Persze, ha megfelel az is, akkor annyit kell tenned, hogy a TC-ben a zip csomagolást 0-ra állítod.
Tehát, ne tömörítsen. Majd a kész zippet, átnevezed scs-é.
A csomagolt fájlnak tartalmaznia kell a fájl teljes elérési útját, aztán be a mod könyvtárba, és lehet repeszteni egy egyáltalában nem egyedi géppel. Persze, ha szembejön egy ugyanolyan gép, gondolhatod, hogy a flottád egyike.
Jó szórakozást! 😊

Tikal
Nem a festésre gondoltam, hanem csak arra a részre hogy hogyan kell utána csomagolni, kész mod fájlá. YouTube-n találtam ilyet, meg ha valaki tud németül akkor a trucksimulator24.de, ott van tutorial topik.

Toby0501
Nyilván azért kérdezi itt, mert Google nem talált neki semmit, vagy nem tudja, mit keressen, esetleg annyira minimális az angol tudása, hogy semmire nem megy a leírásokkal. Annyira elfajzódott már itt ez a Google ajánlgatás, jó, hogy ki nem tesztek a bannerba egy google linket azzal a címmel, hogy modok,patchek,tutorialok. Nem csak arról szól egy fórum, hogy mutogassátok a csilli-villi kamionjaitokat, segítsetek a másiknak is.

Batmanci
Nem igazán!
De ha találsz tedd meg, hogy megosztod velünk.
Festések vannak, de le vannak védve. Mondván; dolgozz meg Te is velük.
És itt nem a color.dds re gondolok, hanem gyáriak közé tehetõkre.
Jelenleg a Volvó templétjén dolgozom, de iszonyat idõ. A többi márka még eszembe sem jutott.
Ha kész leszek megmutatom, de 'valszeg én is levédem addig, amíg a többi fel nem oldja.

norbee46
"Ilyet akarok" ! <#eplus2>

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Tikal
szerintem google, vannak már tutorialok.

TheSosy
Még1szer megkérdezném tõletek,aki ért hozzá,fontos lenne.
Nem muszály ide írni jöhet privátban is köszi.

<#wave>
De minek ? 😞
Hali <#wink> Hoztam én is pár képet ! <#wink>

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!

bocsi,de az elsõ képednél,az mióta magyar zászló? xD xD a magyar zászló piros,fehér,zöld 😄 De no para...ami meg a képen van,az kék,fehér,piros(francia)

Valaki elárulja hogy lehet kicserélni az eredeti pénztár hangot valami lágyabb csipgásra? 😊

Tikal
nem olyan egyszerû az.. le kell szedni egy scs extractor progit az oldalukról, aztán parancssorokkal szöszmötölni...