52658
-
#24459 Hello! Nagyon jo ez az Afor kut, gondolom privat? -
vajo #24458
http://envsimstudio.blogspot.hu/ -
tallerkrisztian #24457 Még új vagyok a fórumon így Sorry ha rossz helyre írtam. Ha az 1.3.1s verzióra gondolsz akkor nem szóltam én 2 napja szereztem róla tudomást. De ha már itt tartunk tudsz nekem olyan modokkal foglalkozó oldalt mondani ahol kizárólag magyar modok vannak fenn? Láttam itt néhány képet és hát feltüzelt a kiváncsiság. -
#24456 Itt senkit nem érdekel, esetleg az off topikba, de már régóta meg van rá a megoldás szóval SZIA! -
#24454 -
szgabe #24453 Csatlakozom SimaSuna nem sokkal ezelőtti kérdéséhez, mert engem is nagyon érdekelne egy matt festés elkészítésének a módja. Azt hiszem retoucher ennek a kérdésnek a legnagyobb szaktekintélye és remélem el is árul egy-két trükköt! Még arra is kíváncsi volnék, hogy csinálta meg a retro-ponyváit, hogy annyira élethűek lettek -
#24452 Boldog születésnapot Luspy! -
lenhoffer #24451 http://kephost.adatbazis.eu/images/59446024614697393567.jpg -
JohnBart #24450 Ahogy fagy53 mondja. Gondolom a Yusuf-féle (eurotruck.atw.hu-s) "magyar map"-ot próbáltad ki, hát az a mod finoman szólva is erősen kerülendő, nagyon gány, más modokból összelopkodott cucc lett.
Ígéretesebbnek tűnő magyar területek két formában várhatók jelenleg, egyrészt az SCS az Eastern-European Expansion DLC-vel Budapestet és Debrecent is berakja majd a játékba, másrészt pedig Frank007 is dolgozik egy magyar mapon, ami az eddigi videók alapján még a hivatalos SCS-es magyar városokat is kenterbe veri majd... Azt még lehet én is felrakom, pedig nem szoktam modokat használni. :)
Ezen a "miért nem válaszoltok" témán meg ne lovagoljunk már. Ez egy fórum, ha tudunk segíteni akkor segítünk, ha nem tudunk válaszolni a kérdésedre, nem válaszolunk. -
fagy53 #24449 Ügyes vagy, jelenleg sem hivatalos, az SCS által készített magyar map sincs, de külön játszható magyar map sem létezik amelyik nem átverésszagú, bóvli. Készül ugyan egy ígéretes és ezt kommentáltuk már egypáran, lehet, hogy többet kellene olvasnod ezt a topikot, mert sokszor foglalkozunk ezzel a kérdéssel.
Türelem...talán lesz belőle valami és azt teszteld le! -
#24448 matt fényezést lehet valahogy csinálni?
próbáltam dtx1-3ban 0 alfa csatornával menteni a kamiont de ugyan úgy fényes maradt :/ -
jocking #24447 Nem túl pontos map, túl sok az aszfalt. -
Dadam89 #24446 Kipróbáltam a jelenlegi magyar map-ot.
10 es skálán 4 re pontoznám.
1. a táblák nemjóólvannak beállítva bármerre mész európába ha va leágazás az elsőő tábla az mindig magyar városokat ír.
2. 1 fuvarnál nekeressünkmár majdnem 1000 000 eurót
3. 2 fuvar majdnem 40 000 tapasztalat és második szint szóval ezeken még kéne javítgatni de gondolom nagyon nehéz és kitartó munkával csinálgatjátok szóval csak hajrá lessz még sokkal jobbis biztos vagyok benne.
Még eggy dolog ami nemide tartozik.
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A FORUMRA JÁRÓKNAK A SEGÍTSÉGET MIVEL 2 SZER IS RÁKÁRDEZTEM A PROBLÉMÁMRA ÉS ANYI VÁLASZT KAPTAM HOGY NEMGYŐZTEM PISLOGNI AZ OLVASÁS KÖZBEN.
KÖSSZ A NAGY SEMMIT. -
Mandoki72 #24445 Netről leszedtem a Penny-s lógót aztán átkonvertáltam bmp re és dxtbmpx progival megszerkesztettem.De
ha tudod hogy tegyem be a készített cuccokat akkor írd le nekem.És szivesen átadom amit csinálok.
-
Dadam89 #24444
-
zorba3333 #24443 Nálam 1.3.1 alatt a félpót leakasztása után rendesen fizet, akárcsak a többi cég. Eddig nem vettem észre különbséget, vagy hibát.
Jó lett a Penny skin, gratula... -
#24442 helló ezek privát pótkocsik ha nem betudnád nekem linkelni
-
Mandoki72 #24441 Én próbáltam az 1.2.5.1 verzióban a Lidl és Hofer árulerakást,de nem letolatáskor fizet hanem,a parkoló kocsik
mögött . 1.3.1 ben nem tudom milyen.mert nekem 1.2.5.1 stabilan megy. -
#24440 Jóféle -
fagy53 #24439 http://www40.zippyshare.com/v/3044595/file.html - ez talán segít! -
gyuri35 #24438 Sziasztok!Sok mod miatt laggolhat a játék?Van valakinek erre nézve tapasztalata? -
lenhoffer #24437 hhttp://restacar.hu/forum/in
http://www.file-upload.net/download-7246798/Speicher-ETS2-2-.pdf.html Ezt tölse le és rendeljen többb ramot a jázékhoz a pdf-ben benne van hogyan kell! Ezt a V.2.0-hoz adták ki, de kel la 2.1-hez is. Valamit Restabiten is fenn van magyarul:
Útmutató a játékhoz rendelt RAM növeléséhez: http://www.file-upload.net/download-7246798/Speicher-ETS2-2-.pdf.html
A lemezterület felszabadítása a kiegészítőkhöz!!! Fordítás: RalphWald
ETS2 parancsikonján jobb gomb => Tulajdonságok => Parancsikon fül, majd a "Cél" mezőbe írd be az elérési út után:
-mm_pool_size 1200
Tehát valami ilyesmi lesz:
"C: Program Files (x86)Euro Truck Simulator 2binwin_x86eurotrucks2.exe" -mm_pool_size 1200
A készítők ezt javasolják. (Szerkesztve: Mármint a TS-MAP 2.0 készítői.)
A memória felszabadításkor kérlek vedd figyelembe, hogy a szöveget nem lehet másolni, hanem kézzel kell beírni.
Támogatás kizárólag a csapat honlapján áll rendelkezésre: http://www.trucksim-map.com
dex.php?threads/trucksim-map-2-1-update-2-1-new.827/page-2p -
rarma #24436 Lehet az hogy valamelyik kiegészitővel ütközik , és azért fagy le a játék. -
lenhoffer #24435 ets2.lt-n meg guritsd lejeb az egeret az sg-n is van rola video -
zorba3333 #24434 2013.03.31 van megjelölve kiadási dátumként a videó alatt megjegyzésekben. -
#24433 hol latal te ilyet nem hiszem hogy lenne nincs mit -
lenhoffer #24432 a romania map mikor lesz elerheto es honan lehet majd le tolteni segitseged koszonom -
hun violetta #24431 sziasztok segítséget szeretnék kérni a Truck Sim mapban mikor magyarországot akarom kiválasztani lefagy a játék de mikor szlovákiából indulok györbe és györtöl nem messze ismét lefagy ez mitöl van? Előre is nagyon köszönöm a segítséget. -
zorba3333 #24430 Úgy látom nem csak az életben szép gép ez az MB O580 SHD :)
Látom hamar "átöltöztetted" hazai színekbe :D
Jó lett a festés, gratula.... -
még messze nem tökéletes a model, meg elég brutális géligénye is van.. de idővel hátha lesz jobb verzió is a buszból :D -
zorba3333 #24428 Gyári dobozos játékkal + 1.3.1 javítással kipróbáltam, működik.
Annyi, hogy kell hozzá ez a trailer pakk:
szükséges félpótok
FONTOS:
Nem kell új játékot kezdeni, nyugodtan lehet folytatni a megkezdett játékmenetet.
A Shellplan telephelyek helyére illeszti be az ALDI, ALDI-SÜD, Hofer, és a LIDL épületeit.
A mod használatakor a fenti félpótkocsikat tartalmazó kiegészítőn kívül NE legyen bent más trailer pakk, ami ugyanezeket tartalmazza csak módosítva, mert összeakadnak, vagy fésüld össze a csomagokat az ismert szerkesztési eljárás segítségével.
Összeakadó módosítások szerkesztése
Ugyanígy az eredeti céglogó V1.0, és V2.0 mod verziókat is érdemes kikapcsolni, amíg ezt a módosítást használjuk, mert a szóban forgó mód is tartalmaz cégjelzéseket.
A Lidl/Aldi módosítás nem tartalmazza a Lidl, és az Aldi / Hofer festéseket a félpótkocsikra csak az épületekre, így a felrakón nem "saját céges" félpótot fogsz felvenni.
Ez alól egy kivétel van, mégpedig az ALDI-CCL félpótkocsi festése, amelyet a szükséges trailer pakk tartalmaz.
Biztonsági mentés, mint mindig, most is ajánlott!! -
az E60as út nincs benne, Nagyvárad meg túl messze van a határtól, nagyjából Csucsa helyén.. :'DD -
#24426 Sziasztok!
Találtam egy egész jónak tűnő modot (de még nem próbáltam)
...::: LETÖLTÉS :::... -
#24425 -
retoucher #24424 Ezt tudtam kihozni belőle!
Próbáltam keresni neten free MÁV-os modelleket, h betegyem ETS2-be, de nem találtam, így marad az eredeti
SCS modell, amivel ilyen lett:
-
Veress96:szintén -
#24422 Ez ki lett számolva:D
-
#24421 Hehe, nem rossz :P Amúgy nekünk van ilyen típusú mozdonyunk (Traxx), így néz ki valójában:
KÉP -
retoucher #24420 Megy a gőzös, megy a gőzös, Kanizsára..., Kanizsai, kanizsai állomásra...
-
1280X720