A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
retoucher #24182 Ha a frank007 féle gondolsz, akkor azt sztem mki elfelejtheti!
Az a bejelentés amilyen gyorsan jött olyan gyorsan ment is, immáron lassan több mint 3 hónapja!
Már akkor kétséges volt (legalábbis részemről), h abból valaha is lesz vmi érdemleges.
Aki ismeri az ETS2-t módolási, map editor-i oldalról is, annak végiggondolva ezt a projektet, szinte kivitelezhetetlen "küldetés", hisz a bejelentéskor elhangzott egy akkora város szám (320) amit még a készítők se gondoltak soha, és lehet, h maga a játék motorja el se bírna ekkorát.
Mivel semmi hír sincs erről a mapról azóta se, ill. az ember is eltűnt, így én speciel arra tudok gondolni, h vagy megunta, mert belátta mekkora meló lenne a "terve", vagy a játék egy idő után megadta magát a térképétől és elakadt a projekt!
Ha folytatná, biztos vok benne, h azóta jelent volna meg legalább 1-2 kép a munkájáról, de még csak be sem jelentkezett 3 hónapja a készítője sem, nem hogy vmi info lenne arról a térképről. YouTube csatornáján ugyan ez a helyzet, szal ennek szem annyi, meg egy bambi!
Én amondó vok, h magyar utakon a többség akkor fog furikázni, amikor megjelenik a hivatalos SCS Kelet-európai DLC, 2 azaz 2 db magyar várossal! Esetleg azután lesz 1-2 "próbálkozás", h azt a térképet kiegészíteni majd több magyar várossal. De erre sztem még legalább nyár közepe/végéig várnunk kell, előbb nem hinném, h kijönne ez a DLC!