Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Man kamiont melyik városban tudok venni?
Illetve hány patch jelent meg a játékhoz?
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
valaik abban tudna segiteni hogy ets2 bol hogy tudnam at teni a belsot gts be??
V-Power Shell
Rájöttem valamire: Angliában azért vannak azok az alacsony sebességkorlátozások mert ott nem km/h-ban van megadva a sebesség hanem mph-ban 😄DD
én egy pont ugyan ilyennel dolgoztam 1hónapot,én hoztam haza a céghez átadás után.az életben sem sokkal hangosabb,esetleg picit többféle mechanikai zaj szûrõdik be...az elõválasztós váltó hangja mikor hülyeséget csinálsz,na az hangosan kerepel 😊
ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988

Bentrõl

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Jah Live!
Attól a modtól meggyógyulok?
Nem leszek csupa lila, vagy inkább bugyirózsaszín?
Már pár embernek elmondtam, a moddolást ne kamion konverttel kezdjétek, mert az a legnehezebb (sajnos). Sokkal inkább javaslom egy kerék, trailer, interior átalakítását. Ezekbõl lehet rájönni az alapdolgokra. Kamionnál több mindenre kell figyelni, a kabin elemeket a megfelelõ könyvtárba tenni Z-Modelerben, dummykra, Properties megfelelõen legyen beállítva stb. . A Z-Modeler 3-al való konvertálást sem javalott, mivel még kiforratlanabb a folyamat, mint elõdjénél. Z-Modeler 2 + etsedit.exe-vel eddig majdnem mindent tudtam megfelelõen alakítgatni.
És egy bizonyíték, ez a MAN TGX egy az egyben a GTS-bõl lett áthozva, úgy alakítva, hogy igazodjon a már elõre meglévõ SCS-es alkatrészekhez (természetesen tunningolni is lehet). Persze az is igaz, hogy beletelett egy délutánomba kialakítani,de szvsz. megérte: <#idiota>#idiota>

Szép a panoráma...
Dugóban...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Sakkoo.......Baszkiiii
Én is készítettem egy még a GTS-bõl maradt rádió stream-et , és most tettem hozzá még párat , csupa magyar rádió adók .
LISTA :
Class Fm , Rise Fm , Neo Fm , Cool Fm , Rádió Face , Laza Rádió , After House Rádió ,Callisto Rádió ,
Mix Rádió , Megadance Rádió , Rádió FM 95 , Retro Rádió Nyíregyháza , Rockvilág.hu Rádió , Mix FM Rádió ,
Maxi Disco Rádió , Rádió 1 , Ozone FM , All In Party Rádió , Digital FM , N-Joy Rádió Marcali ,
N-Joy Rádió Letenye , N-Joy Rádió Szigetvár , Gong FM Rádió Kecskemét , Balti Rádió , Rádió M , Frisss FM ,
Giga Rádió , Motoros Hang Rádió , Paradise FM , Rádió Italo Disco Hungary , FM 1 Rádió , Dió Rádió ,
Rádió Top , Rádió Max .
LETÖLTÉS
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Esetleg valaki megcsinálná egy modba, hogyha elõzök egy kamiont, akkor az villantson, pl. ha beférek elé, mint a valóságban? 😊
ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988
Elégedett is lennék, ha:
- néhány alkatrész nem ragyogna úgy, mint a Salamon t*k*...
- tudnám, hogy kell kereket konvertálni 😄
- el tudnám tüntetni az eredeti modell (Magnum) tükröt
- nem lenne ilyen k. bonyolult az egész moddolás, hogy a végére már magam sem tudom, hogyan került játékba a cucc.
Minden esetre véleményem szerint ha valaki ezzel a játékkal akarja kezdeni a moddolás megtanulását, nagyon kösse fel a nadrágot. Komoly elõnynek bizonyult az elõzõek (ETS, GTS, de leginkább STDS) ismerete.
Playtruck-on van kétféle leírás is a konvertálásra, ebben a topicban. Fordító vagy Chrome használata elõny, a 2. hsz.-ben egy videó van a gyári gépek játékba történõ visszarakásáról, nekem az segített.
Kell hozzá egy SCSExtractor v1.0.
Látszólag nem csinál semmit, de várd meg amíg befejezi a kibontást.
Amit át kell festened, két féle lehet.
Festheted, a gyári bõröket, de magát a saját gépedet már a templéttel kell - ami nem is igazán templét -.
Az elsõt itt találod: base\vehicle\truck\upgrade\paintjob\(a verda neve, vagy a számozott festések)
Az utóbbit pedig itt: base\vehicle\truck\(a verda neve)\color.dds (Ettõl aztán minden azonos típus egyforma lesz, de nem találkozol túl sûrûn velük. Ha mégis, képzeld, hogy a flottádhoz tartozik)
Ha pótot is akarsz: base\vehicle\trailer_eu\company\(Liszenszeletlen - nagyon magyaros - név)
Írtad a többi megy, így nem várok további kérdést, mert nekem is van életem.
...Csak szar! 😊
Nincs jogosultságod ennek az oldalnak a megtekintéséhez.
A garázs -t lehet feljeszteni pénzért?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ott van a garázsod ahol az egész játékot kezdted!
A térkép hogyan jelöli a garázsod helyét? Vagy hogy lehet mondjuk megtudni hogy az alap garázst hova kérted?
Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro
Valaki tudna pü-be segíteni hogy kell a kormányt(Logitech MOMO) jól belõni mert nekem nem akar sikerülni.
Elõre is köszönöm!