A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Hello mindenkinek! Bocsi, hogy közbe kotyogok, de én nekem is sikerült vennem egy eredeti (dobozos) ETS2-őt! Na már most szeretném tisztelettel megkérdezni a szakértő fórumozókat , hogy mi a bánatért ajánlatos annak regisztrálni azon az agyon emlegetett " STEAM"-on, aki beáldozott jó pár ezer forintot, hogy gyári játéka legyen, és ne valami mesterségesen generált termékkulcsos ál játéka, ami a folyamatos javító pachnél telepítése után megbukik! A legujabb 1.3-as pech készítőinek egyáltalán nem burkolt célja az, hogy kiszűrjék a "tört" játékokat, hogy vedd meg az eredetit és valahol igazuk van! Nem értem akkor mi az a " STEAM", mert hiába néztem meg azt az oldalt nem tudom, hogy mi értelme van! Ott talán az eredeti játékot lehet letölteni ingyen vagy olcsóbban mint a bolti játékot? Ez szabályos? Mert akkor megint csak nem fogja megvenni senki 6000 forintért az üzletben! Ha lehet magyarázza már el valaki, hogy hogy megy ez! Az onnan letöltött játék nem fog megbukni a javító pach telepítése után? Ott nem mesterségesen generált termék kulcsot árulnak? Köszi, ha valaki válaszol!Üdv.